- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина-"тооолкова голямо значение"
предай му, че е завършен идиотПървоначално написано от NaughtyOne
![]()
за мен специално ръста няма голямо значение (въпреки че съм 195см)
стига момичето да е симпатично и да има излъчване
колкото по-висока, толкова по-добре
Е нищо не можеш да направиш,няма смисъл да се комплексираш от ръста си,защото това не е нещо,което можеш да промениш.
В днешно време,почти всичко което не харесваме по себе си,може да бъде коригирано,ама ръста специално...![]()
Иначе по темата,не мога да кажа дали височината е чак тоолкова важна,защото не съм момче,за някой е важна,за други не чак толкова.
Ама все си мисля,че когато спечелиш някой с чар,излъчване,характер и т.н неща като килограми,ръст,цвят на косата и др започват да изглеждат повърхностни и хората не им обръщат внимание.
Така че тоя дето ти е казал,че не те харесва защото си била висока,най-вероятно нямаше да те хареса,ако беше и 160,просто явно не е човека за теб![]()
Има си и положителни и отрицателни страни.
Да кофти е ,ако примерно си харесаш някой,който уви е по нисък от тебе .Понеже и аз съм висока 173-175,незнам с точност някъде там съм, и много пъти именно височината ми е била проблем ,ако харесам някой пък той по нисък и обратното,немога да бъда с момче по ниско от менМомчетата на моята възраст (15г.) са все около 175,честно казано не познавам момче над 180,баси
И все пак,трябва да се харесваш такава каквато си,ако ти не се харесваш,то кой тогава? Пък и по мое мнение високите момичета са по секси,може дори да се пробваш като манекенка.Успех и да не ти пука
![]()
Суетата.Моят любим грях.
.......
.......
Само момче, което е комплексирано от ръста си би отрязало мацка, защото е твърде висока.
Или просто не я харесва по друга причина ама не може да си измисли оправдание :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не е така ... примерно аз не бих тръгнал с момиче което е по - високо от мен (поне така смятам) но на 15 момичета едно е по-високо от мен така, чеПървоначално написано от hardball
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
И защо не би тръгнал с момиче, което е по- високо?
Нали, приемайки, че си падаш по нея, готина е и т.н. но не тръгваш с нея, защото е 3 см по- висока?
Няма как да ме убедиш, че това не е породено от кофти самочувствие :Р
-I dont sympathize
Please open your eyes!
И аз не бих тръгнала с момче,което е дори 3см. по-ниско от менеПървоначално написано от hardball
![]()
Едно момиче беше казало, че е 170 и е по-ниска от приятелките си. При мене е точно обратното- 171 съм и съм по-висока от всичките си приятелки. Нямам по-висока от мене приятелка, всичките са по 160 някъде.
Аз доскоро се комплексирах малко, че немога да нося токчета. Напоследък.. изобщо не ми пукаСега даже ще си взимам едни токчета 7см някъде. Изобщо не ми пука, и така и трябва. (:
Обичам момчето до мен да е мноооого високо. Към 190-200 ИДЯЯЯЛНО :P
Аз съм 176...
Вече спрях да раста, а, като че ли ми се искаше още да порасна. На мен пък ми харесват високите момичета. Ама и аз преди бях комплексирана от ръста си де..
Честно казано на мен (почти) винаги едно ниско момиче, обуло високи токчета ми е изглеждало като детенце сложило обувките на майка си.
Но много се дразня от изказвания кое по-добре - да си висок или нисък. Според мен всяко си има своите предимства и недостатъци. Обаче има такива простаци ..
Веднъж бяхме с една моя приятелка, професионална волейболистка по магазините. И разглеждаме там разните му глупости и един мъж идва и й вика "Ти спортистка ли си?" "Да..." "Щото са ти много големи краката" и почна да се хили. И не, нямаше предвид, че са и дълги краката, а че й е голям номера на крака. И тя...без да й пука му вика "Не аз съм висока, ти си нисък". При което той видимо разстроен ни обърна гръб. А това момиче наистина е неземно красиво и толкова е добричка...
Аз се чудя на едно. Когато хората видят един нисък човек ( не говоря за заболяване) никой нищо не казва. Но ако той е висок и почват едни ахкания, възклицания... и защо.. Всички сме хора..
Висока съм 170, не комплексирам- също имам доста едър кокал с което съм напълно щастлива.
Според мен ръста няма значение, обаче относно моя вкус- харесвам момичета които са по високи и по едри (но не и дебели). Просто дребните ми приличат на деца, а не на жени..
(не, не съм лесбийка би съм ако някой се е зачудил защо говоря за вкусът ми към момичета след като съм момиче)
Първоначално написано от LifeIsGood
Леле аз нямам и 1.60.. Понякога се чувствам добре така, но понякога ми става тъпо, като всички около мен са по-високи.. Според мен всичко е въпрос на отношение и самонагласа. Ти ако се чувстваш добре в тялото си, даже да си 2 метра или 1.50м, няма да ти пука. Още повече, че това е нещо, което няма как да се оправи, така че си живей живота и не се тревожи за глупости. Аа относно хорското мнение -> забелязала съм, че то се формира най-често поради собственото ти отношение, поведение и т.н. Ако ти си показала, че не се харесваш така, другите също няма да те харесват и обранотоАйде усПех
![]()
Ами аз да ти кажа съм висока 1.76 и изобщо не ми пука.Какво му е лошото да си висок? Незнам ти от какви хора си заобиколена, но аз нищо лошо не съм чувала по адрес на високите момичета, даже обратното..
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
И аз имам една приятелка , която е доста висока и наистина изглежда малко 'грубо' .. Но това е така само защото тя си го прави така. Не виждам какво лошо има да си висок , така или иначе ние по ниските носим токчета за да сме високи ,, Затова ,че не мисля, че има значение нали ще си висок с токчета или и без тях ще постигаш някакъв ръст ,, Абееееее много оплетено е ,, Аз съм много доволна от моя ръст 162 и даже и по - ниска искам да съм ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Такъв е живота. Аз благодаря на Господ, че не съм висока, въобще даже и не искам да съм. Ръста ми идеално ме устройва - 158 см. Аз мога да бъда с високи мъже, с мъже със среден ръст и с ниски, за разлика от високите жени. 80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко![]()
Envoi moi ! ;]
^ Това беше най- тъпото нещо, което съм прочитала в тоя форум от global насам...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
+1 аз като съм 1.77 дай да се хвърля от някой мост и определено не съм комплексирана,а и според хората приличам на нещо...бахти и логиката вадят някой хораПървоначално написано от hardball
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз съм 1.65 см,при това съм много доволна от ръста си,защото мога да нося високи обувки,мога и да не нося.Не съм нито ниска,нито висока.
А и според мен момичето не е хубаво да е по - високо от момчето.
пп: Лично мнение.![]()
Най- малкото манекенките тр да са над 175, хелоу![]()
Процентът на грозните момичета с висок ръст е сигурно равен на грозните с нисък, логиката каква е?!![]()
Извинявай, ама едно такова мнение повече ми лъха на несигурност и комплекси, отколкото което и да е високо момиче, което познавам (+ мен, лол).
edit: Нося високи обувки и нямам никакви проблеми :Р
-I dont sympathize
Please open your eyes!
dedencety АЗ КАЗАХ, че високите хора, които аз познавам , 80% от тях не приличат на нищо в лицето и едва ли са комплекси, няма от какво. Бих имала комплекси, ако бях висока, колкото тях
Въпрос на вкус казало кучето и се облизало под опашката.
Envoi moi ! ;]
ауу махни я тая мазна снимка,че ми писна само да я блокирам.Първоначално написано от Mihailova
Защо дъ фък трябва да има човек комплекси като е висок? Какво лошо точно има в това да си 175+ ?
Малко хора познаваш :Р
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Чрез каква формула го изчисли?Първоначално написано от Mihailova
Аз не съм с височина над 175, но не съм и ниска. Спадам към високите. И въпреки това се харесвам. Също ме и харесват. И съм супер щастлива, и си харесвам много ръстта. Повечето високи мадами, които познавам, са хубави.
А едно от най-красивите момичета, които изобщо съм виждала и познавам, е 185. Прекрасна е.![]()