Аз съм 176...
Вече спрях да раста, а, като че ли ми се искаше още да порасна. На мен пък ми харесват високите момичета. Ама и аз преди бях комплексирана от ръста си де..

Честно казано на мен (почти) винаги едно ниско момиче, обуло високи токчета ми е изглеждало като детенце сложило обувките на майка си.

Но много се дразня от изказвания кое по-добре - да си висок или нисък. Според мен всяко си има своите предимства и недостатъци. Обаче има такива простаци ..
Веднъж бяхме с една моя приятелка, професионална волейболистка по магазините. И разглеждаме там разните му глупости и един мъж идва и й вика "Ти спортистка ли си?" "Да..." "Щото са ти много големи краката" и почна да се хили. И не, нямаше предвид, че са и дълги краката, а че й е голям номера на крака. И тя...без да й пука му вика "Не аз съм висока, ти си нисък". При което той видимо разстроен ни обърна гръб. А това момиче наистина е неземно красиво и толкова е добричка...

Аз се чудя на едно. Когато хората видят един нисък човек ( не говоря за заболяване) никой нищо не казва. Но ако той е висок и почват едни ахкания, възклицания... и защо.. Всички сме хора..