- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина-"тооолкова голямо значение"
Това не е мнение просто различно от моето,
^ Това си е изказване. За мен това е все едно да кажеш, че всички блондинки/брюнетки са грозни/красиви/глупави/умни. Лишено от логика изказване.Такъв е живота. Аз благодаря на Господ, че не съм висока, въобще даже и не искам да съм. Ръста ми идеално ме устройва - 158 см. Аз мога да бъда с високи мъже, с мъже със среден ръст и с ниски, за разлика от високите жени. 80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко Wink
Аз ако кажа, че всички ниски момичета са грозни все едно няма да звучи комплексирано?
Аз пък не познавам голям процент ниски момичета, които да са хубави. Да кажа ли, че всички ниски момичета са грозни? Част от тея мои ниски познати са и лицемерни. Дали не е от ръста?![]()
Да не говорим, че моите високи познати момичета не се чувстват комплексирани от високия си ръст, самата аз нямам проблеми. Всъщност, никое високо момиче дотук не е влязло да каже, че ниските са грозни, имат къси крака и т.н.
Кое не разбра?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!