hardball Всъщност съм виждала твои снимки, така че перфектно знам как изглеждаш. Нека съм тъпа, надута пуйка, общо взето и така да е пак си имам мнение и го изказвам независимо дали то ще се хареса на някой или не. И все пак дори след 2 страници зиклчително интелектуално "извисени" постове пак не ми се промени мнението за високите жени. Даже се сетих за някои неща, които иначе никога нямаше да ми дойдат в главата, което само затвърждава тезата ми.
Че има момиченца на 13 години комплексирани, защото са високи има, но има и такива, които са комплексирани, че са ниски. Въпреки, че защо са комплексирани ниските и аз не разбирам, но както и да е. Чрез свой пост мога да съзнам комплекси у някого, който е изключително лабилен, несигурен и нямащ свое лично мнение. Предварително се извинявам на всички наранени 13 годишни девойки, сън няма да ме хване.
Да, нека д ае дискреминация. Една от най-добрите ми приятелки е висока, но това не я прави "прекрасна". Ръста доста и пречи и я загрозява, но пък на нея не й пука, тя ме бъзика, че съм ниска, аз я бъзикам, че е висока и всичко е на 6. Въпрос на чувство за хумор е.