Ето мъжка гледна точка, макар че всеки е индивидуален
За мен няма значение дали е 160см или 2 метра, да истина е че външния вид е това което привлича вниманието в началото но други са водещите неща, ако ще да е момичето на мечтите ми не бих излязъл с нея, понеже ако е въпросното момиче за което съм си мечтал, то тя е е душевно по висока от мен, а това вече би ме смутило :С
Най-мазното момиче което познавам е 171см и трябва да призная че на външен вид е по-хубава от колкото като душа :С

Михайлова не е познавам много добре но от това което съм видял от нея мога да твърдя че тя е 3в1: външен вид(доста добър), търбух и анус, също толкова повърхностна и ужасна колкото съм и аз :С според мен най-щастлива би била ако е препарират и сложат пред огледало да се гледа завинаги колко е красива, за другото момиче мога да кажа че като душа е на светлинни години пред нас, ние сме много по нисши, тя би била най-щастлива ако не е на майната си и би оценила малките неща, тя заслужава всяка сутрин да ставаш в 4 да и приготвяш топла закуска и да и е носиш в леглото да похапне преди да стане да иде да си направи сутрешното бягане.