- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина-"тооолкова голямо значение"
е да..ние сме на 16! С нас спор не бива...Първоначално написано от sladkish_14
![]()
опасни тези..опсана работа...![]()
Странното е, че съм по- голяма и като години като маниер на писане, как така реши, че си "какичка"?Първоначално написано от sladkish_14
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Единственото гадно на това да си висока (аз съм 176см),е че ми е малко съвестно да ударя по-ниско момиче...не ми е в категорията...Но това се преживява зависи колко ме ядосаМъжът ми е колкото мен,на моменти може би и по-нисък не защото не мога да си намеря по-висок мъж.
а бе аз съм от по-ниските ьма не сеоплаквам
Михайлова,това момиче грозно ли е?178 е.
http://www.impulse.bg/user/Anelee
а на теб съм ти виждала снимки,изглеждаш като някво дете с цици,супер смешна си в тялото,то си личи
Първоначално написано от hardball
Ми покажи най - накрая , че си по - голяма![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не виждам с кое съм показала обратното.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Едната ѝ цица стърчи повече от другата.Първоначално написано от eple
![]()
Ето мъжка гледна точка, макар че всеки е индивидуален
За мен няма значение дали е 160см или 2 метра, да истина е че външния вид е това което привлича вниманието в началото но други са водещите неща, ако ще да е момичето на мечтите ми не бих излязъл с нея, понеже ако е въпросното момиче за което съм си мечтал, то тя е е душевно по висока от мен, а това вече би ме смутило :С
Най-мазното момиче което познавам е 171см и трябва да призная че на външен вид е по-хубава от колкото като душа :С
Михайлова не е познавам много добре но от това което съм видял от нея мога да твърдя че тя е 3в1: външен вид(доста добър), търбух и анус, също толкова повърхностна и ужасна колкото съм и аз :С според мен най-щастлива би била ако е препарират и сложат пред огледало да се гледа завинаги колко е красива, за другото момиче мога да кажа че като душа е на светлинни години пред нас, ние сме много по нисши, тя би била най-щастлива ако не е на майната си и би оценила малките неща, тя заслужава всяка сутрин да ставаш в 4 да и приготвяш топла закуска и да и е носиш в леглото да похапне преди да стане да иде да си направи сутрешното бягане.
Леле, сега осъзнавам, че всички ниски момичета, който познавам са с сини очитука има нЕк'ЪФ заговор [-o<
Първоначално написано от hardball
С това , че се инатиш като малко дете ,, Не разбирам закакво водиш този спор? Аз защитавам тезата ,че 'всеки има право на собствено лично мнение и вкус' .. А ти какво правиш ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Mihailova не дава мнение. Тя дава точно изчислени проценти.Първоначално написано от sladkish_14
sladkish14 да, но не трябва да налага личното си мнение на другите.
Михайлова наистина се изказа тъпо. Не заради нейното "лично мнение", което тя е свободна да изкаже, а заради това, че на базата на познаваните от нея момичета, тя каза, че всички над 170см. са грозни.
Искаш ли да ти покажа момичета, който са и по 190 и пак не са грозни?
Ето, колкото и самоуверено и самовлюбено да прозвучи, аз съм 171, нося токчета и никога, ама НИКОГА не съм имала проблем с момчетата. По-скоро ако има проблем, той ще е от прекалено голямото внимание от тяхна страна.
Нали знаеш - не винаги хубавата, сочна, червена ябълка и отвътре е хубава.
охооо, виж ти, тука се е позаформило спорче![]()
чакайте кака ви sladur4etyYy да ви светне как седят нещата ;д
Mihailova твърди, че защитава мнението си. всъщност тя само повтаря едно и също нещо, без да представя доказателства, за да убеди останалите в истинността на твърдението си.
sladkish_14 не е много сигурна защо пише, май- май само гледа да се намира на приказка;д
по темата: съгласна съм с harball и останалите. височината, цвета на кожата, косата, очите НЕ са определящ фактор за красотата и чара на един човек. а към авторката- ненужно е да се тревожиш, явно момчето само си е търсило извинение, с което да те разкара.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
А защо няма тема за големината на ръцете ни?"Аз никога не бих тръгнала с момче, чиято ръка е по-малка от моята!
"
![]()
Mihailova има много добри попадения, не само в тая тема.Но пък все ми се е струвало, че е по-гадно да си дебел и висок, отколкото дебел и нисък... така маркучите изглеждат едри и е крайно неженствено.
Важното е момичето да е съразмерно, с хубаво телосложение и толкоз.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Светът е интересен,защото сме различни!Ако всички бяхме високи или обратната-ниски,нямаше да е интересно.За някои момчета високите момичета са за предпочетание,за други по ниските.А това кои са по красиви е тъпо.Всеки си има някакъв чар,а пък и ръстта няма значение в любовта.Тоя дето те е отрязъл-ако е даржал на теб нямаше да го направи!Приеми го от добрата страна-за какво ти е човек,който се интересува само от външността?
![]()
+1Първоначално написано от GerYy
Ето едно хубаво нещо в тази темаЗаедно сме от една седмица и изобщо не ни пука
Те хората са казали ,че при мъжете на високо мозък не вирее
(е при някои не е така де ) По характер е точно това,което търся и изобщо не се комплексирам от нищо и никойй
![]()
![]()
e kaкво лошо има в това да си пухкав и висок ? може просто да имаш тежки кокалиПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Много смях в тая тема
![]()
Явно наистина имате някакви проблеми относно височината си,щом не може да има една тема за това,в която да не се избиете.А пък Mihailova с това "твърдение" ме разби...Не ми е ясно как ръста може да "загрозява" някого...
има много хубави момичета и по 155 и по 178 примерно.Познавам такива и нито еднате има кмплекси за ръста си,нито другата,а и няма причина.Това е нещо,което така или иначе не може да се промени.Иначе и аз не харесвам много високи жени,но какво значение има какво мисля аз,така има и други които пък не харесват ниски и това е съвсем нормално.Споровете просто са излишни.И НЕ,НЕ СЪМ комплексирана-164см. съм и ми е идеално
Пухкав и дебел са две различни неща. Даже за момче не е особен проблем... има много симпатични обли младежи.Първоначално написано от Jesus
Aма висока и дебела/едра жена ми е грозно на мен.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
имам си коремче, 93-4 кг съм а съм към 1 и 80 :С исках да отслабна за да се видя с 1 момиче ама няма да стане ;(
На 17 съм и съм 150, с обувките - 160Ръста никога не ме е комплексирал даже напротив, в това ми е чарът. И все пак всеки си има мнение, едни харесват високи момичета, други - ниски...Лично аз, нямам проблем с високите..дразнят ме само тези, които са изгърбени.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.