Хаххх емми какво да ви кажа по някой мнения просто ще си спестя коментара ,защото са изпълнени с комлекси .Така лично аз съм 178 и какво според някой да се хвърля от вякъде ли трябва? Няма да си давам мнението относно това дали е по-хубаво да си висок или нисък всичко си е строго индивидуално и двете си имат своите предимства и недостатъци да ниските момичета могат да са с всякакви момчета на ръст обаче понякога наистина са несъразмерни и да някой високи момичета приличат на кобили но както казах всичко си е до човека. Колкото и нескромно да прозвучи всяко момче което познавам ми е казвало колко съм красива и какво тяло имам и т.н. и че много съжеляват че не са пораснали достатъчно защото повечето момчета са под 180 така ,че относно коментара на Mihailova по-добре да си мълчи. A и защо според нея всички модели са по 180 най-малкото на високо момиче всичко стои а и най-красивите жени в света са модели защото на никой конкурс за красота (извън България ,защото тук сичко е наопъки) не допускат момиче в конкурс за красота под 175 казвам го от личен опит защото вече 4 години съм в тази сфера и съм видяла наистина много момичета и всичко си е от чевека !