- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина-"тооолкова голямо значение"
По това ти изказване звучеше точно като лисицата с гроздетоПървоначално написано от Mihailova
![]()
Как реши , че едно момиче щом е по-високо от 175см. е грозно в лицето ? Какво общо има лицето с височината , за бога ?
А това , че ти си някаква мижетурка , която , ако я пуснеш в една тълпа с дечица от 3 клас , няма да можеш да я намериш , не е мой проблемАйде по-полека , защото съм виждала твои снимки и въобще не си с перфектното тяло . Виж себе си и тогава говори за високите "кобили" . Пфффффффф
![]()
Колкото до мен, да висока съм 1.76-77 . Гордея се с това , разбираш ли ? Обожавам това , че съм висока и никой не може да ме обеди , че аз изглеждам груба и грозна , ама никой . Още по-малко от този форум .
И между другото след като си толкова специалист по диети , грим , дрехи и т.н. , нека те попитам нещо . Ти виждала ли си едно слабо високо момиче в дълга официална рокля ? Такава гледка просто няма , едно такова момиче изглежда толкова женствено и красиво . Докато едно слабо ниско момиче в дълга рокля , извинявай , но изглежда толкова смешно . Прави го по-ниско и по-дебело , отколкото е . Ще кажеш , че на ниските им отиват повече къси рокли ? Добре , трябва да си виждала и високо момиче в къса рокля , нали ? Извинявай , но като някое момче види едни дълги крака , се радва много повече отколкото на две педи крака . Не мислиш ли ?
Или пък ти можеш да излизаш и с ниски мъже , и с високи , и с такива със среден ръст . Браво , евала . Аз мога да излизам , само с такива , които ми харесват , е на мен ми харесват високи . Не ми трябва да излизам с ниски , за мен един мъж трябва да е или със среден ръст , или да е висок .
И моля те , ама наистина ти се моля , не продължавай с тъпите ти изказвания , че 80% от момичетата , които са високи , не приличат на нищо в лицето . Звучиш наистина комплексирано .
П.П. Винаги съм се стремяла , да не обиждам по-ниските само , защото са ниски , но ти ме изкара извън контрол .![]()