vesito13 Айде сега миличка да се върнеш назад в страниците, д ами прочетеш всички мнения и да стигнеш до това, в което казвам, че 80% от моите познати, които са високи не приличат на нищо
Аз себе си добре се гледам, но гледам и хората. И колкото съм самокритична към себе си, толкова съм и критична към другите. Не съм тръгнала и да те убеждавам, че изглеждаш "грубо" , на мен ми стои грубо в очите, не ми харесва , а ти сега разбираш ли? Няма как да ме накараш да ми харесва нещо, което просто не ми е по вкуса. О , виждала съм естествено високи момичета с дълги официални вечерни рокли. Виждала съм такива момичета, които влизат в горепосочените 20% и са ми грабвали окото, но има и едни 80%, които са ме карали да го затворя , понимаеш дарагая моя ? Едно ниско момиче, трябва да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВО, за да сложи дълга рокля. Дългата рокля го забива в земята, за такива моми прекрасни има измислени къси роклички, показващи ги в добра светлина. Виждала съм много момичета в къси рокли, самата аз нося къси рокли и никога не си позволявам дълга. Ех ,ама извинявай но с това образно казано "две педи крака"
Може би си права , че на някои мъже им привлича окото дългия крак, но при условие, че днешните мъже не са особено високи и се комплексират от височината на една жена .. Ако притежаваш съразмерно тяло и имаш правилни проопрции - глава, тяло, крака , всичко ще е приказно, независимо дали си нисък.
Хехехе, естествено, че излизам само с такива каквито ми харесват, но на мен ръста / при мъжете/ не ме касае особено , тъй като , за мен нисък мъж е 166-169. Среден ръст 170-185. Висок от 185 нагоре, ако щеш и до 2 и 10 см.
Изказването ми може и да ти се струва тъпо, но е базирано, но моите преживявания, така че .. А дали е компексарско, не .. Искрено е
ПП : А ти мен не ме извади извън контрол. Нямам как да се впрегна на изказване във форум на непознат. Не се обиждам и на ръст
Със здраве .