- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина-"тооолкова голямо значение"
Аз съм от по-нисичките но това не ме притеснява.Реших да посна моето мнение относно това ,че високите били груби.. ами не е така^__^
Всичко е свързано с фигурата на човек (тук не говоря за слаби,дебели) каква е костната му система (т.е дали има кости които са по-тънички или не чак толкова),мускулите (дали има ярко изразени мускули като на лекоатлетите или не чак толкова като на балерините..).
Както каза някой всичко е от излъчването - ако едно момиче е мило,дружелюбно,забавно да речем не мисля ,че някой би се спрял само заради едната височина..А ако го направи значи е доста зле ^
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
ami az sum 1.62 i sum na 16 i mn haresvam rusta sipriqtelq mi e 1.88 i malko do ramoto edvam my stiigam ama ima tok4eta
a po temata az haresvam po niskite mimi4eta za6toto izglejdat po sladki ,muni4ki,vupreki 4e ima i mn hubavi visoki momi4eta :P no v ramkite na 1.80 g/d 4e stavat giganti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми аз съм нисичко 160 и не ми е проблем( само като кача някое килце ми личи и трябва бързо да се сваля)
![]()
Средната височина през 15 век е била към 1 и 60 за жените сега е към 1 64-6![]()
Като ви чета коментарите се убеждавам че това е много тъпа тема, по добре я затворете. Тея които харесват ниските хора пишат че високите са грозни и обратно абе глупава работа...
Всеки луд с номера си и с проблема сиТрябва да се харесвате такива, каквито сте!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
С тея спорове ме разбивате просто..
Много често са ме питали 'Ама ти защо си толкова висока", "Ваще да не са те опъвали" и разни такива. А аз дори не се имам за кой знае колко висока 176. На мен хич не ми пука, аз си харесвам ръста. Най-гадното е за намиране на обувки, 41-ви номер е труден за откриване..
Някои хора смятат, че една висока жена е много представителна. А други смятат, че жената ако не обуе токчета не може да изглежда така.. Въпрос на вкус
80 процента????????? Брей! И с точност и то винаги високите момичета...ако тя е над 170 щом е толкова-мани я грозна е!Първоначално написано от Mihailova
![]()
Ох майко тъпи комплексарчета.Създадох темата с цел не да се карате заради някъв ръст.Целта беше точно обратното и от самото начало на темата мисля че изясних нещата.И не би трябвало нито високите нито нискит да останат комплексирани,НО НЕЕЕЕЕЕЕЕ...ТРЯА ДА СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ КАТО ТЕБЕ! Защото е толкова затънал от комплекси,че търси къде да се заяде...
Едит: темата не е създадена като един вид клуб на високите момичета! Ако аз бях ниска сигурно щяхте да го наречете клуб на ниските xD Четете плз!
Хаххх емми какво да ви кажа по някой мнения просто ще си спестя коментара ,защото са изпълнени с комлекси .Така лично аз съм 178 и какво според някой да се хвърля от вякъде ли трябва? Няма да си давам мнението относно това дали е по-хубаво да си висок или нисък всичко си е строго индивидуално и двете си имат своите предимства и недостатъци да ниските момичета могат да са с всякакви момчета на ръст обаче понякога наистина са несъразмерни и да някой високи момичета приличат на кобили но както казах всичко си е до човека. Колкото и нескромно да прозвучи всяко момче което познавам ми е казвало колко съм красива и какво тяло имам и т.н. и че много съжеляват че не са пораснали достатъчно защото повечето момчета са под 180 така ,че относно коментара на Mihailova по-добре да си мълчи. A и защо според нея всички модели са по 180 най-малкото на високо момиче всичко стои а и най-красивите жени в света са модели защото на никой конкурс за красота (извън България ,защото тук сичко е наопъки) не допускат момиче в конкурс за красота под 175 казвам го от личен опит защото вече 4 години съм в тази сфера и съм видяла наистина много момичета и всичко си е от чевека !
Хаххх емми какво да ви кажа по някой мнения просто ще си спестя коментара ,защото са изпълнени с комлекси .Така лично аз съм 178 и какво според някой да се хвърля от вякъде ли трябва? Няма да си давам мнението относно това дали е по-хубаво да си висок или нисък всичко си е строго индивидуално и двете си имат своите предимства и недостатъци да ниските момичета могат да са с всякакви момчета на ръст обаче понякога наистина са несъразмерни и да някой високи момичета приличат на кобили но както казах всичко си е до човека. Колкото и нескромно да прозвучи всяко момче което познавам ми е казвало колко съм красива и какво тяло имам и т.н. и че много съжеляват че не са пораснали достатъчно защото повечето момчета са под 180 така ,че относно коментара на Mihailova по-добре да си мълчи. A и защо според нея всички модели са по 180 най-малкото на високо момиче всичко стои а и най-красивите жени в света са модели защото на никой конкурс за красота (извън България ,защото тук сичко е наопъки) не допускат момиче в конкурс за красота под 175 казвам го от личен опит защото вече 4 години съм в тази сфера и съм видяла наистина много момичета и всичко си е от чевека !
И аз съм 1,78 и много харесвам височината си.
За мен това не е недостатък, а предимство.
И разбира се, когато се заглеждам по момчета, се заглеждам по по-високи от мен. Тези ниските не мога и да ги погледна.. не знам защо. Не е заради ръста, просто както имаше едно изказване, не мога да ги приема за истински мъже, ако са ми до рамото![]()
А за тези, които казват, че високо момиче е прекалено груба и грозна гледка.. Ами аз лично не им обръщам внимание.. Тези исказвания или идват от по-нисичките момчета, или от тези, които се комплексират, че момиче може да е на тяхната височина и вече няма да са толкова оригинални![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
1,75 and proud of it!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
По това ти изказване звучеше точно като лисицата с гроздетоПървоначално написано от Mihailova
![]()
Как реши , че едно момиче щом е по-високо от 175см. е грозно в лицето ? Какво общо има лицето с височината , за бога ?
А това , че ти си някаква мижетурка , която , ако я пуснеш в една тълпа с дечица от 3 клас , няма да можеш да я намериш , не е мой проблемАйде по-полека , защото съм виждала твои снимки и въобще не си с перфектното тяло . Виж себе си и тогава говори за високите "кобили" . Пфффффффф
![]()
Колкото до мен, да висока съм 1.76-77 . Гордея се с това , разбираш ли ? Обожавам това , че съм висока и никой не може да ме обеди , че аз изглеждам груба и грозна , ама никой . Още по-малко от този форум .
И между другото след като си толкова специалист по диети , грим , дрехи и т.н. , нека те попитам нещо . Ти виждала ли си едно слабо високо момиче в дълга официална рокля ? Такава гледка просто няма , едно такова момиче изглежда толкова женствено и красиво . Докато едно слабо ниско момиче в дълга рокля , извинявай , но изглежда толкова смешно . Прави го по-ниско и по-дебело , отколкото е . Ще кажеш , че на ниските им отиват повече къси рокли ? Добре , трябва да си виждала и високо момиче в къса рокля , нали ? Извинявай , но като някое момче види едни дълги крака , се радва много повече отколкото на две педи крака . Не мислиш ли ?
Или пък ти можеш да излизаш и с ниски мъже , и с високи , и с такива със среден ръст . Браво , евала . Аз мога да излизам , само с такива , които ми харесват , е на мен ми харесват високи . Не ми трябва да излизам с ниски , за мен един мъж трябва да е или със среден ръст , или да е висок .
И моля те , ама наистина ти се моля , не продължавай с тъпите ти изказвания , че 80% от момичетата , които са високи , не приличат на нищо в лицето . Звучиш наистина комплексирано .
П.П. Винаги съм се стремяла , да не обиждам по-ниските само , защото са ниски , но ти ме изкара извън контрол .![]()
vesito13 Айде сега миличка да се върнеш назад в страниците, д ами прочетеш всички мнения и да стигнеш до това, в което казвам, че 80% от моите познати, които са високи не приличат на нищо
Аз себе си добре се гледам, но гледам и хората. И колкото съм самокритична към себе си, толкова съм и критична към другите. Не съм тръгнала и да те убеждавам, че изглеждаш "грубо" , на мен ми стои грубо в очите, не ми харесва , а ти сега разбираш ли? Няма как да ме накараш да ми харесва нещо, което просто не ми е по вкуса. О , виждала съм естествено високи момичета с дълги официални вечерни рокли. Виждала съм такива момичета, които влизат в горепосочените 20% и са ми грабвали окото, но има и едни 80%, които са ме карали да го затворя , понимаеш дарагая моя ? Едно ниско момиче, трябва да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВО, за да сложи дълга рокля. Дългата рокля го забива в земята, за такива моми прекрасни има измислени къси роклички, показващи ги в добра светлина. Виждала съм много момичета в къси рокли, самата аз нося къси рокли и никога не си позволявам дълга. Ех ,ама извинявай но с това образно казано "две педи крака"![]()
Може би си права , че на някои мъже им привлича окото дългия крак, но при условие, че днешните мъже не са особено високи и се комплексират от височината на една жена ..Ако притежаваш съразмерно тяло и имаш правилни проопрции - глава, тяло, крака , всичко ще е приказно, независимо дали си нисък.
Хехехе, естествено, че излизам само с такива каквито ми харесват, но на мен ръста / при мъжете/ не ме касае особено , тъй като , за мен нисък мъж е 166-169. Среден ръст 170-185. Висок от 185 нагоре, ако щеш и до 2 и 10 см.
Изказването ми може и да ти се струва тъпо, но е базирано, но моите преживявания, така че ..А дали е компексарско, не .. Искрено е
ПП : А ти мен не ме извади извън контрол. Нямам как да се впрегна на изказване във форум на непознат. Не се обиждам и на ръст
Със здраве .
Envoi moi ! ;]
Първоначално написано от Darkkiss
абе пукал що се не ебеш у гъз? кво да ти напрай путката че си 1.80 беги дири некоя трътлатука можем и без коментарите на некви лапетий .. айде из вратата
![]()
аз съм висока 168 см и съм доволна от височината си![]()
не бих казала ,че високо момиче или ниско е грознонапротив ако е добър като човек,има чар и е готина тогава няма значение :P имам приятелка,която е много мъничка,но е супер сладка и аз много й се кефя-даже ако беше по-висока нямаше да е толкова сладка.
но вече прекаленото високо или ниско е грозно![]()
Единственото свясно време от страници назаде...Първоначално написано от shell
![]()
мойте са зелени ПЪК!Първоначално написано от InnchetO
![]()
ако си висока, цицеста, с дълги прави крака и стегнат задник + як фейс = магнит за мъже![]()
хах аз съм 1.56 и си се харесвам.Свикнах си така и не искам да си по-висока.Бтв очите ми не са сини,кафяви са.![]()
Иначе тва,че се засягаш от такива нещо е тъпо.Аз не бих се засегнала ако ми кажат,че съм ниска..Епа аз си се харесвам така,добре ми е.Хич да не ти пука.Дали си висока или ниска все ще се намери някой дето да се опита да те накара да се почустваш гадно с некви глупави изказвания. :P
Красотата на човек не зависи от раста му.Аз съм си 1.59 (твърде ниска за годините ми) но не мога да направя нищо, а и така си се харесвам.Не мога да отрека, обаче че се комплексирам като застана до връзниците ми.. 20 см над мен![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DimovB
![]()
![]()
![]()
Ръста е една формлност , от която се интересуват само повърхностните хора - тези , които гледат само от външността!
на дали , ако някой се влюби в характера ти ще го засяга колко метра, сантиметра или милиметра си ...
Аз съм виждала поне 2 двойки при които момичето е с най-малко 10 см по-високо... а и кво манекенките като са всичките над 1.70 никой не ги харесва ли,мм?
Не обръщайте внимание на тъпи и груби изказвания на безмозъчни същества!!!