- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако се случи какво ще направите???
примерно хрумна ми не че се е случвало но ако се случи:скъсали сте със старото си гадже и вече имате ново --> старото ви гадже ви хване да правите нещо с новото, но още е влюбен/а във ваз какво ли ще направи???
![]()
сори ако вече има такава тема
![]()
еми мен определено няма да ме хване и няма да е влюбен във мен, защото не харесвам все още мъже../трябвало е да напишеш "влюбен/а", защото във форума влизат и момчета/
Еми какво от това.. като види много ясно че ще иска да се присъедини.. какво друго
Пък и щом вече 1 път не ме е искала, не падам до там за да се върна при нея - каквото било - било![]()
а) ще си прережи вените
б) ще се напие като за последно
в) ще ви тегли енда майна и на двамата
г) ще се присъедини към вас
Ми ако е влюбен все още в мен нормалната реакция е да му стане кофти. То същност и на мен би ми станало кофти в такава ситуация... Абе аз съм много чувствителна натура и винаги се поставям на мястото на другите![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
бившия ми линеискам да се сещам за него...но да примерно,ако все още ме харесва на него вярно ще му стане кофти и доста тъпо,ама пък,ако ме е харесвал,защо ще сме скъсали,абее като цяло негов си проблем,като си представя бившия и ако той си няма приятелка и гледа мен и приятеля ми как се целуваме и ако му е гадно на мен пък ще ми е доста яко,защото той много ме е наранявал,нооо отклоних се малко от темата
![]()
![]()
Еми ще му стане гадно , ще ме поздрави и ще се оттегли ,
или може би ще пе спре за 5 минути .
Actions speaks louder then words .. >.<
Кой какво на кого ще прави???![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Няма да успееш, те не режатПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Колко съм била наивна... мислех, че режатПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
еlsy![]()
Ще пропише поезия... надявам се, без правописни грешки.Първоначално написано от anitram
ШЪ ПРОБВАМЕ ВСИЧКИТЕ... Г, В, Б, А, ТАКА НЯМА НАЧИН ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН ДА НЕ ПРОРАБОТИ.Първоначално написано от lovely_b
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Еми,ще се самоубеся и ще изчезна безследно?![]()
Няма да регира пред хората,ще се прибере ще се напие и ще ми се обади с надеждата да не позная,че е той..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да.. ще се напие!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Може би ще отмине без дои да ме поздрави......предполагам, че ще се направи, че не е видял нищо.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Kolkoto i da e vluben 6te e pod dostoinstvoto mu da se durji kato hlapak.Mislq,4e 6te reagira zrqlo-jivota produljava kakto za nego,taka i za men.Pone az taka bih reagirala.E,v kraen slu4ai ako si sreje venite 6te mu usluja s kurpi4ka
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Когато се случи ще ти кажа...сега не мога да гадая.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мн е важно дали САМО ТЕ ХАРЕСВА.. или те И ОБИЧА!!!Ако те харесва... ше му стане за момент кофти.. и.. като покрачи малко след като те е видял... ще започне да си казва "АБЕ.. КВО СЕ ЗАНИМААМ И АЗ ОЩЕ С ТАЯ...!Я АЗ ДА СИ НАЦЕЛУВАМ НЕКОЯ ДРУГА.. ДА МИ МИНЕ!" Обаче.. ако те Обича... нещата стават мн по-различни там..!Реално обаче... хората които не виждат, че има човек отсреща, който ги обича... въобще не им дреме.. и не си дават сметка какво му е на него!Което е хипер гадно...
ще направя всичко възможно да не разбере.. защото адски много я уважавам.. и все още обичам.. то повече на мен ще ми стане гадно хах .. иначе тяя ш се сдуха и ще се престори че и е все тая![]()
бившият ми ? лелеее с неговото самочувствие най много да изцепи "а?ново гадже ли си си хванала?хахх браво браво.." (представете си думите иронично казани)
Бившия ми ли?Той не ме ценеше,докато бях с него, от къде на къде аз ще се съобразявам сега с него...
нямам гадже просто измислям темитеПървоначално написано от revennge
![]()