Отговор в тема
 Отговор в тема

...
Зависи от кога имаш това течение.То може да бъде предизвикано и от антибиотици.Но като каза, че те боли ниско долу корема може да имаш киста.Не се плаши - само предполагам, а и не съм много компетентна по тази тема.Може да идеш на гинеколог.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Абе никва киста, тя каза, че я боли и от двете страни.Най-вероятно нещо си се простудила и те поболват яйчниците.
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

и аз съм на това мнениеПървоначално написано от InVic7us
Понякога от антибиотиците съм чувала , че се получава течение , но тъй като не съм имала , не мога да ти помогна. Най-добре се консултирай с гинеколог.
Envoi moi ! ;]

Понякога болките са нормални.Ако след като оздравееш все още те боли - отиваш на видеозон и готово.А на каква възраст си?

...

с какъв препарат си правиш личната хигиена?
Купи си Triclobacter , премахва възпаления и е изключително нежен към кожата.Продава само в аптеките, цената му варира между 7 и 9 лв, зависи от коя аптека си го вземете. Опаковката е 200 мл, цветът е синьо-зелен.
Envoi moi ! ;]

да, може и лактацид, а има и един интимен гел на Агива, мисля че и той ще свърши работа.
Понякога от лявата, понякога от дясната страна- минавало ли ти е през ум да засечеш на кой ден от цикъла ти се появяват болките? Може би се касае за овулация, която ти дава сигнали кога настъпва
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!

За болките не се безпокой.Иначе течението се е изострило от приема на антибиотици.Щом сърби,не е на добре.В никакъв случай не го чеши.Ако имаш дамски душ,свари си концентрирана отвара с лайка или смрадлика,и като изстине така,че да не го усещаш да ти пари,си направи дамския душ.Друг вариант,по-непрепоръчителен,е вода и сода бикарбонат.(Желателно е водата да е преварена).Прави си някаква такава процедура всеки ден в продължение на 10-ина дни.Ако няма никакъв ефект,отиди на гинеколог.Първоначално написано от n_ivajlova