.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Не пия кафе преди да легна!Даже преди да имам проблеми със съня изобщо не пиех кафе..
    Нямам предвид преди да си легнеш... Ако си пила кафе 6-7 часа преди да си легнеш, както казаха и по- горе, шоколадм кола, то продължава да ти влияе... Сеш се?

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Не пия кафе преди да легна!Даже преди да имам проблеми със съня изобщо не пиех кафе..
    Нямам предвид преди да си легнеш... Ако си пила кафе 6-7 часа преди да си легнеш, както казаха и по- горе, шоколадм кола, то продължава да ти влияе... Сеш се?
    ем именно..пия кафе сутрин само..и както казах преди да имам проблеми със съня не пиех кафе..не е от тва..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на teenems
    ам пиеш ли някви лекарства ,мама пиеше лекарства и не можеше да спи . пък защо не земеш да пиеш присивателни или да идеш на лекар ?!
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

не пия лекарства..а към приспивателните се пристрастява..за тва неискам да пия
    I did

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ем тфа с млякото съм го пробвала..не става..иначе за какви хубави работи да си мисля? незнам някакси ако започна да мисля,мисля все за лоши неща..

ами например ако си имаш приятел си мисли за него..или си представяй ,че си на някакво хубаво,спокойно място ...и може би ще се отпуснеш по този начин и ще заспиш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    аз щях да ти питам дали пиеш някакви лекарства. вече те питаха и ти каза не - добреее. имам други въпроси - консумираш ли алкохол? пушиш ли? приемаш ли някакви наркотични вещества? това е за сега, после ще имам и още въпроси.

Пия алкохол..е не всеки ден,пуша в компания по някога,не се друсам.
    I did

Град
    Варна
    имаш ли си гадже? имаш ли проблеми в семейството? изобщо нещо, което да ти създава стрес има ли?
    някакви неща, които таиш в себе си и не можеш да споделиш?

Гадже нямам,проблеми в семейството..мне,ми мисля че нищо не ми причинява стрес.Не обичам да споделям.
    I did

Град
    Shadow City
    Незнам при теб как е. И аз немога да заспя, единствения начин на заспиване е като легнапо корем и ръката да ми е на корема иначе по никакъв начин немога...даже съм страдал от безсъние...

Аз също съм така. Това лято ми се е случвало в период от 2 месеца да немога да заспа по 30 часа някъде а след това само по 5 часа сън. Отвратително е ходих да се моля по аптеките да ми дадът някакво приспевателно, но ме гонеха. Направо бях стигнал до някаква психоза. От много време съм така, на периоди е. гледаи много да се уморяваш през деня друго неможе да ти помогне. Ходих по лекари само някакви успокоителни ми изписват но те са леки и не ми помагат. Надявам се скоро да ти мине, знам колко е отвратително.

То пак добре когато спя..щото като не спя 3-4 нощи подред и ходя като зомби..а ако питам за приспивателни 100 % няма да ми дадат..щото нямам 14 даже..охх незнам вече..
    I did

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Много кофти ситуация аз, ако заспя тва става към 3-4 и ако сме 1ва смяна на училище сичко загива

Случвало ми се е момче съм точно на тази възраст не можех да заспивам зареди някви смотани мисли. Просо си живей живота без да ти пука за нищо и ще се оправиш без да го забележиш

То пак добре когато спя..щото като не спя 3-4 нощи подред и ходя като зомби..а ако питам за приспивателни 100 % няма да ми дадат..щото нямам 14 даже..охх незнам вече..
    Това исках да ти кажа, че няма смисал от приспивателни, опитвал съм. Единственото което ще ти помогне е да не седиш цял ден пред компа, а де се изморяваш ако трябжа да тичаш , нещо а у. такива работи. Поне докато отмине.

Град
    Варна
    кво значи не обичаш да споделяш. всеки човек мисли за хиляди неща и му се случват хиляди неща и има нужда да споделя с близките и приятелите си, за да се разтоварва. една от причините да не можеш да заспиш е ако те мъчат и терзаят някакви мисли, постоянно мислиш за нещо - може да е проблем, а може и нещо хубаво да е, което много те вълнува. проблемът е психологичен и трябва да се търси психотерапия. а за приспивателни ти е малко рано още, изобщо не си и помисляй за тях. ходи на фитнес и се изморявай и по-малко време пред компютъра - той по-скоро преди на съня, отколкото да помага.

Град
    ..във един измислен свят..
    Аз също страдам от безсъние.. от ... 9 месеца не мога да заспивам,спа по 5-6-7 часа .. моето е от стрес - след като убиха сестра ми .

Нещо такова да се е случвало при теб,или нещо много да те е уплашило ?

Цитирай Първоначално написано от nencuHka
    Аз също страдам от безсъние.. от ... 9 месеца не мога да заспивам,спа по 5-6-7 часа .. моето е от стрес - след като убиха сестра ми .

Нещо такова да се е случвало при теб,или нещо много да те е уплашило ?
    Съжалявам за сестра ти. Нищо такова не ми се е случвало.

BigBrother еми не обичам..смисъл не обичам да занимавам хората с проблемите си.
    I did

Град
    Инкогнито
    лъжица мед под езика преди лягане и тя постепенно се разтапя и за 5 мин си заспала

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз лятото имах подобен проблем. Само че на мене и през деня не ми се спеше.
    Щом продължава 3-4 месеца, може би трябва да отидеш при личната и тя вече да те насочи нанякъде Това с изморяването при мене не действаше..Ходих да тичам дори вечер но пак не ми се спеше..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Значи си водиш съвсем нормален живот и не можеш да заспиш? А умора чувстваш ли? Психична най-вече? Не може без да взимаш нещо, което да стимулира психиката ти да не чувстваш подобна умора. По колко часа на ден прекарваш пред РС. От много стоене пред РС, паметта на удоволствието привиква, чувстваш телесна/физическа/ умора, но не и психическа. Както ин е чувстваш глад. Всякакви подобни сензори намалят.
    Нервните клетки не се възтановяват. Ако си взимала в прекомерни количетсва в годините, нещо което може да ги унищожава, това ес ледствието. По-горната ситуация също влияе на нервните клетки. Кафета, цигари, шоколад, кола, наркотици също.
    Стресът в ежедневието и той.

А и реално не ти е особено голям проблем. Хората казват, че влияело на метаболизма ид руги процеси, но аз нямам такъв проблем. Също имам подобна "chronic insomnia", но нямам странични проблеми от това.

Недей да спиш една нощ и ще видиш как ще заспиш в 8 часа другата вечер.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Както казва един наш известен съфорумник "ГОДИНИ&ПОЛ???" ... така

В колко си лягаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си