- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По трудно ли се намира секс в малко градче?
според вас дали в малките градове по трудно се намират секс партньори? Там почти всеки се познава и дори се знае кой с кого е ходил...
Това не пречи на сексуалните контатки,стига да не са който с когото свари и безразборни.
Е ти ако гледаш на ората от противополжния пол като "сексуални контакти" може и да има значение...
Chesno kazano sum jivqla mnogo vreme v takova malko gradche.Kato cqlo ako ima hora s podobni vuzgledi na tvoite razbira se che shte si namerish gadje,no puk za smetka na otva sluhovete mnogo po-burzo se razprostranqvat....Kluki vinagi ima poveche spored men v takiva gradcheta poneje tam vsichki se poznavat.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
немисля че това е пречка![]()
БлЯя..БлЯ...
Бахти проблема... според мене трябва да отидеш на психиатър... смятам че тя ще ти помогне най добре...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ами по думите на приятели ДА
нема пречки човечеееееее...дай на макс човечееееееПървоначално написано от vikito1994
![]()
![]()
Ами аз живея в малък град и тука е така,всеки с всеки,кой който свари.
Разменят се гаджета,пълно с интриги,разводи и всякви други сапунени историйки.![]()
VIE STE LUDI V MALKITE GRADCHETA SE EBAAT KATO RAZPRANI.
TAM SE EBE MNOGO PO LESNO OTKOLKOTO V SOFIA PRIMERNO.
и кво завиждаш лиПървоначално написано от aztecs
![]()
![]()
Мн по лесно човек. Стига си пич всяка ше ти се лепи тях там не ги е*е и без тва нема жив човек.![]()
Бахти тъпия подпис имам
Ми да според мен. Точно, че всеки със всеки се познава, всеки със всеки е ходил, кой на кого изневерил, всичко се разбира и има много интригиЗатова е трудно да си намериш секс за една вечер, щото момичето на другия ден ще го обсъжда целия град кво е правило..
Да но в малък град,ако решиш да правиш секс без последствия а просто секс,после ще има доста приказки за теб и подигравки особено ако си момиче.
да за сметка на това има 5 китни ергена дето дето се премятат от момиче на момиче ходят с едната седмица на следващата е с друга ето че вече не е за една вечер и така си и ги въртят пък и е достатъчно да едно момиче преспи с един за да и лепнат етикет...
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Tова за избора е така,но пък за сметка на това по голям е шанса да правиш секс със някой поради липса на разнообразие.Първоначално написано от tqnko
Няма ли мацки в Свищов? Ми като се познават хората лесно ще разберат, но какво пък, освен ако не се срамиш от нещо.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
определено . . .Първоначално написано от billycohen
You can't just leave me. . .
Първоначално написано от x3eme
да.има и голяма вероятност да разбереш на сутринта,че това е братовчедката на бтаровчед ти и евентуално твоята!!!![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Не знам дали е лесно или трудно,но по-лесно ти се разнася славата след това!![]()
znaech li na nqkoi kolkoz my puka? az ragam kat lud , kogato i da e kadeto i da e s koito i da e xD RAG RAG RAG xD
Аз лично съм от малак град и незнам защо, но мисля че е доста по трудно![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
В голяма грешка си , в малко градче има "20 " яки мадами от които щи вържат не повече от 2-3 и кво става после ?? То не е ли големия град ... разнообразието ..... неставаПървоначално написано от aztecs
а колкото до човека пуснал темата били това е само при нас приятел ... само в тъпия Свищов може да стане филма за който пишеш
. Айде със здраве
![]()