- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Течните червила и гланцове ли са по яки или сухите?
нз за вас но аз мн харесвам течните![]()
![]()
Аз също, сухите са за по-възрастни жениПървоначално написано от anitram
![]()
Първоначално написано от Dollystar
И от кога?
Предпочитам сухите,много по-дълготрайни са,по-наситен е цвета и не лепнат.
Между другото сухи гланцове няма.
има сухи гланцове недей да мислиш че няма в аптеките се продават едни да те подсетя![]()
Ако искаш трайно червило,което да остане целия ден -твърдо,то има по-ярък цвят,с голяма трайност и по-добро очертание на устните,но аз не ги харесвам,много ми е некомфортно.Аз използвам гланц или течно червило-Dior или пък на Nivea,доста съм доволна,устните са хидратирани и изглеждат сочни,докато със сухото червило не мога да постигна сочния ефект![]()
Да не говориш за балсам? :PПървоначално написано от anitram
Predpo4itam glanc ili balsam(mn mi se napukvat ustnite) oosbenbo tiq na harmoniq imam s portokal..strahotno ei e vkusno
i miir6e mn qko
![]()
Cruel Intentions
Течните са наистина много лепкави и става много гадно като духне вятър и ти се лепне косата на устнитеблях
Сухи
течните изглежда супер лъскаво не ме кефи
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
сухите.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ми, аз използвам гланцовете, тези с тежките цветове са за дърти. xD
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Не обичам сухите,ползвам само течни![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Сухите. Повече ми харесва как стои, цветовете са по- наситени и не лепнат. От гланцовете харесвам най- вече безцветните...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Нито едното не обичам нито блестящи,нито наситени цветове. Балсамчетата за устни ми вършат чудесна работа,меки устнички с много лек блясък![]()
и на мен също много ми допадат балсамчетатаПървоначално написано от wu-tang4e
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и сухо и течно ползвам, но сухото е по трайно и според мен по ефектно
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Ми аз ползвам предимно балсами, иначе червила и такива течни червила - не. Ако ползвам нещо "течно", то това е само безцветен гланц.
Първоначално написано от cherrypezz
и аз това ненавиждам като се случи
![]()
но пак ис предпочитам най-вече гланцовете,после течните червила и най-накрая много рядко може да ми хареса някое червило
Аз съм повече за сухите макар че имам и течни, по-естествени и дълготрайни са![]()
блестящите са гадни и на мен ми е мн грозно като видя някой с лъщящи устни...грр
А да бях го забравила тва...Аз като имам гланц и като излезна с някои момичета и като има вятър само косми ми се лепят на устатаПървоначално написано от shell
Гадно е