- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Течните червила и гланцове ли са по яки или сухите?
използвам само балсам и гланц... по принцип безцветни![]()
Червило не си слагам по принцип. Ползвам най-често гланцове или балсмачета с лек розов оттенък. Сега си намерих един безцветен гланц който не лепка и седи доста дълго и много ме радва!![]()
Иначе понякога си слагам червено червило - сухо и върху него малко гланц в средата на горната и долната устна за повече блясък![]()
Ми кой ти каза, че сухите са само с тежки цветове?Първоначално написано от Snuffles
Аз съм за сухи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Червило не ползвам... смятам, че за моята възраст не е подходящо.
Виж, след три-четири години може и да променя нещата... знам ли.
Иначе... гланцове, балсамчета.. <33.
Ама като ти се залепи косата за устните е гадно, да.
Нищо, сега идва лято = без вятър.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
по принцип съм за гранцовете ,но ако избирам сухо червило ще е с някой по светъл цвят близо до кожата ми![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от mynichka
и аз така![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Защо трябва да избираме едно от двете ? Аз ползвам и двете , естествено поотделно![]()
Envoi moi ! ;]
случва ми да се някой кичур коса да ми се лепне за устните и ако съм с течен гланц става...мазало...по-често сухо
Аз също..Първоначално написано от TheNewReligion
Предпочитам течните .. Пък кой са по - хубави въпрос на избор и вкус![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
течните![]()
и звете ми харсесват затова ползвам и двата вида![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
и двете ползвам,предпочитам ''сухите'' червила и балсами за устни,но и гланцове харесвам. стига да не са прекалено..лъскави и лепнещи
Течните,но не от тези мн лъскавите...някви по-светли цветове или такива близо до цвета на кожата...също и само с блясък.Верно си е гадно обаче,че много лепкат.![]()
Използвам и двете.
Зимата най - чсто балсами, гланцове, а лятото - червила.
Зависи от случая и настроението ми. Напоследък по - често използвам червило със сходен на кожата ми цвят![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
I dvata vida mi haresvat![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Зависи .....![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Не ги харесвам течните.Вярно е, че имат повече блясък, но моите устни са малки и не ми отива.Не ми харесва и това, че лепнат.На всичкото отгоре се задържат 30-40 минути в най-добрия случай.Харесвам балсамчетата на Нивеа.Хем оставят хубав цвят, хем хидратират.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Попринцип харесвам повече гланцовете, ама не ползвам много. А когато реша да си сложа, винаги ще духне един вятър и косата директно се лепва върху устнитеИначе редовно ползвам балсамчета Нивеа
![]()
Гланц за всекидневен грим
Червило,когато се чувстваш специална или някой готин повод
Балсам-грижа за устните
Бе каквото ми попдне под ръката такова
Червила мног рядко,защото попринцип не копувам
Ако искам интензивен цвят-сухо.За прозрачен ефект ползвам гланц.
Twilight FANPIRE
Предпочитам балсам с лек блясък. Като на Нивеа например. От доста време вече не ми харесват течните, защото много лепнат и бързо се изтриват![]()