.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Зависи ли любовта вече само от външния вид?

... Наистина ли вече момчетата се оглеждат само за перфектните елегантни или от достатъчно за тях смъкнатите момичета...
    Не може ли просто той да види в нея това, което тя иска да види...
    Да види в очите и наивното изражение на едно момиче, което иска да бъде обичано въпреки свитостта си или дрехите, които не са по вкуса му... да види душата й .

Може да се каже, но и момичетат не са по-назад.
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Ми не...първо се вижда външния вид,т.е. ще забележи че очите ти са кафеви примерно и чак след като те опознае ще види и искрата и т.н.
    Каквото и да ми говорят хората-външния вид си е важен. За мен поне е важен,не защото съм меркантилна,а защото по някакъв начин отразява какъв човек си Но пък ако е някой красавец с кофти характер и никъв мозък също не е на оферта. Истината е че трябва да има някакъв баланс.

Град
    Shumen
    Da ti kaja do golqma stepen se gleda vunshnata krasota i na 2ta pola v dneshno vreme.Men dosta mi se chudqt horata kak sym na pochti 17 i do sega ne sum izpolzvala grim i ne se oblicham po-oskudno Edva li ne me vuzpriemaha kato izvunzemno .... Daje se ochudvam kak taka priqtelq mi me haresva pri polojenie che ne sum kato povecheto momicheta,a sum napulno estestvena.Ta osnovnoto koeto shte kaja e che do golqma stepen se durji na viziqta i do po-malka stepen na dushevnata krasota v dneshno vreme...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    ne sum kato povecheto momicheta,a sum napulno estestvena.
    А може би това е отговорът защо те харесва (не само за това де ;п )
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    В някой случаи,да в някои не.

Човекът е създаден повърхносто същество...това е достатъчно

Забравих да спомена, че не става въпрос за мен. Аз нямам проблеми с облекло или характер, но наистина се чудя как така вече почти никой не държи на "теб" вътрено отколкото на "теб" външно .. просто е жалко

Град
    Shumen
    E vij sega opredelqshtite faktori sa mnogo....nravstvenosta na horata sprqmo naselenoto mqsto,socialniq status....Vsichko e otnositelno.No da inache jalko che horata gledat predimno na vunshniq vid.Spored men opredelqsht faktor si e vutreshnata krasota.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Забравих да спомена, че не става въпрос за мен. Аз нямам проблеми с облекло или характер, но наистина се чудя как така вече почти никой не държи на "теб" вътрено отколкото на "теб" външно .. просто е жалко
    Ми не въпроса е умееш ли да им влизаш под кожата на хората,т.е. да започне в един момент да им пука и да видят че не си само външен вид! Но според мен е нормално външния вид да е важен...просто си ни е заложено още от древността по тва да си избираме партньор :P

амии да жалко или не външния вид играе ако не най-важна роля то задължително на 2ро място,естествено за всяко нещо си има изключения,обаче те са много малко и аз не съм срещала много такива...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Не - не зависи само на външия вид а и на всички други качества, които притежава момичето.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Ами има доста такива теми и мненията са доста спорни..За повечето момчета наистина е важен външния вид,но повярвай ми никой няма да иска да бъде с едно момиче,колкото и красиво да е то,ако няма грам акъл и го излага пред приятелите и семейството му примерно..Друг фактор е,че т.нар. "смъкнати момичета" са по-разкрепостени в леглото,т.е. не се срамуват от тялото си,което ги прави по-свободни и не се гнусят да правят орална любов..Сега ще кажете,че мъжете сме примитивни и мислим само за с*ирки..Еми в повечето случай е така..На едно 20-годишно момче к'вото и да си говорим му е по цял ден само секс в главата..Какво да направим..Безсилни сме пред природата..
    От друга страна не знам какво искаш да кажеш с това "да види душата" та нима всеки човек няма душа?!?Защо си мислите,че само срамежливите(айде да не казвам задръстени,че е много силна дума)имат добър характер...Не просто всеки,човек е различен и всеки иска да покаже това,което има,за да се издигне в очие на другите..
    Ако един човек е чаровен,той ще се забележи,няма значение дали е срамежлив или нахален и как е облечен..Както е казал народа "красотата не може да скрие"... От друга страна момичетата,които се обличат по-предизвикателно избиват други комплекси чрез дрехоте си - напр.липсата на стимул и умствени възможности...При тях влияе основно облеклото,защото това е единствения начин да изпъкнат сред другите..От своя страна обаче те са по-нещастни от другите,защото всички ги възприемат само за сексуални обекти...А когато си с един човек само заради секса,той ти омръзва много по-бързо от да кажем друг с който ви свързва нещо духовно..Така,че според мен леките жени може и да са много щастливи когато са млади,но в края на краищата когато годинките напреднат и вече не са вървежни на "пазара за плът" те ще бъдат много по-нещастни и ще съжаляват за пропилените в безразборни и празни връзки години
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    < 33
    Еми има хора,които не гледат само външността,
    но има и такива,които правят точно тва ..
    Първото впечатление е най-важно и според мен ще се
    набие на очи добрия ти характер,а не външния ти вид /при някои хора/.
    Не всичко е външен вид . =]
    Actions speaks louder then words .. >.<

естествено че зависи, но и много други фактори са определящи.. ако не ти харесва един човек визуално ти няма как да го целунеш даже.. пък камо ли нещо по-интимно.. А и това си е първото впечатление, което е много важно.. ако ч момче не ми направи добро впечатление при първа среща ей така от прима виста няма шансове

Първо виждаме външния вид у един човек.А после и душата.За мен второто играе далеч по-голяма роля от първото.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    za da me nakara da se zaitriguvam ot haraktera trqva parvo van6niq vid da mi e haresal no vse pak haraktera e dale4 po vajen ot van6nosta moje da e mn krasiv i t1p ..

Супер фен
    Град
    България
    Не мога да се влюбя в някой, ако не ми е харесвал на външен вид!
    Може да е супер готино чуство за хумор, но, ако не ме привлича физически не виждам как ще е сексуално?!

За да харесвам някоя трябва да ми харесва на външен вид и това е.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    София
    Външния вид е важен, естествено, все пак това е първото, което забелязват в теб. Ако търсиш някой с който да се изч**** впечатлението ти за този индивид ще се изчерпа до външните му качества..
    Но външния вид е съвкупност от много други неща, например на теб самата ще ти направи ли добро впечатление някой, с перфектни пропорции, но видимо лоша хигиена..

Град
    МОЗЪК
    Цитирай Първоначално написано от Prestigi0
    Може да се каже, но и момичетат не са по-назад.
    +568%

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Първо виждаме външния вид у един човек.А после и душата.За мен второто играе далеч по-голяма роля от първото.
    ОК, МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКЪВ БАЛАНС МЕЖДУ ДВЕТЕ. ВЪПРЕКИ ЧЕ ВТОРОТО Е МАЛКО ПО НАГОРЕ ОТ ПЪРВОТО...
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Любовта винаги е зависила от външния вид, просто такава е природата на човек. Все пак нали и ние сме животни а при животните често се гледа външния вид за да се определи дали от животното става добър и здрав секс партнйор.

Мн съм умен рей

Град
    Е там...
    1. външния вид привлича окото
    2. вътрешноста го задържа
    сеш се ?

за да го направа по лесно за вас
    ако си грозна от вънка и красива от вътре или обраното забрави...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Момичетата ТРЯБВА да са красиви и да излъчват сексапил. Иначе не става. Мъжете така сме устроени. Нищо не може да се направи по въпроса.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Зависи ли любовта вече само от външния вид?

... Наистина ли вече момчетата се оглеждат само за перфектните елегантни или от достатъчно за тях смъкнатите момичета...
    Не може ли просто той да види в нея това, което тя иска да види...
    Да види в очите и наивното изражение на едно момиче, което иска да бъде обичано въпреки свитостта си или дрехите, които не са по вкуса му... да види душата й .
    Да бе. Ако не може две думи да каже и ме гледа "умно" не ми трябва.

А сега директно по въпроса ти. Мила, за да види вътрешното един мъж все пак трябва да те забележи. Повярвай ми душата се забелязва след външността. Грижи се за това как изглеждаш. Застани пред огледалото и набележи неща които би променила. Посъветвай се с някого. Направи се така все едно да искаш сама да се нападнеш.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Външният вид е нещо като визитката на хората или опаковката им.
    Първо това трябва да те впечатли и след това идва опознаването,много е просто.
    Вървиш си ти и някой те харесва,заради външният ти вид,не може като си вървиш и някое момче да те хареса,защото си добра и имаш добро чуство за хумор.Как да го види това,ако не е излизал с теб поне 2 пъти?
    Няма как.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си