- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зависи ли любовта вече само от външния вид?
В никакъв случай!Това не е определящ критерий.Затова именно се казва,че любовта е химия.В очите на някой може да изглеждаш грозен,но в очите на друг може да изглеждаш като бог/богиня.Всичко е съдба.Когато е писано ще срещнеш точния човек.
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ако трябва да съм честна и момичетата в много случаи постъпваме така...има изключения,но ти трябва голям късмет да го намериш
Съгласна съм с теб...вече май всички гледаме външния вид - и момичета и момчета...за мен не е определящ,но все пак е важен!Е има и изключенияПървоначално написано от shmatka888
![]()
престанете с тва ''има и изключения''. изключения няма. всеки един, независимо момче или момиче, първо гледа външния вид, след тва всичко останало. все пак, за да поискаш да опознаеш някого, трябва първо нещо в него да те привлече.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Накратко колкото и приятен характер да имаш ако си грозна просто не става (във всички значения)
Според мен има адски малко хора,които гледат повече характер :>
Горд съм , че съм от тях![]()
Да .. Външния вид е първото , което виждат момчетата .. Да не кажа и последното ..
Всъщност като се замисля и момичетата не оставаме по назад ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Тъп въпрос!
Любовта нищо общо няма с вида на човека!
Позволи ми да не се съглася с теб. По една простичка причина. Ако не видиш човек(а именно виждаш неговия външен вид) ням начин да се събудят онези рецептори в мозъка ти, които следят за някой приятно изглеждащ овек. Та ако не се възбудят тези рецептори, ти няма да поискаш да опознаеш този човек и евентуално да го обикнеш.Първоначално написано от EeeBobii
Отделно че преценяваш човека по външния вид в начало.
Та външния вид е доста важен но не и основен.
(това е предизвикателен пост - защити твоята теория и твоето мнение адекватно, така и двамата ще се чувстваме победители)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ще кажа само има хора, които гледат и невиждат! Да не кажа, че 90% са такива дори и аз понякога, но това е модерно, такъв е света, в който живеем и обществото и за да сме част от него играем по правилата му кой както може![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
много хора гледат първо външността , а много рядко вътрешността и съм 100% сигурна че дори при някои хора тя е по красива от външността![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Външния вид е скоро е за привличане,после идват другите чувства,Любовта към човек не става от пръв поглед,затова съм написал че нямат нищо общо!Първоначално написано от valdesbg
П.П: Иначе и ти си прав![]()
Според моите наблюдение видът на човека играе важна роля ...и сигурно при почти всеки е така .
Не вече ..Зависи ли любовта вече само от външния вид?
Просто винаги е зависела НАЙ-вече от Външния вид ..
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Аз съвсем отговорно мога да заявя,че не съм от тези момчета..в смисъл външния вид е найстина важен,но при мен не това е основния критерии за връзка...Аз например от година,може и повече,обичам само едно момиче,поради причината,че я познавам от доста време и най-вече заради уникалния й за мен характер и приятното й чувство за хуморПървоначално написано от cherubic
Въпреки това не ходя с това момиче и аз незнам защо...ама това е друга тема на разговор...Просто никога не бих тръгнал с момиче,което изглежда супер яко и я познавам от 2-3 дена или 2-3 седмици
![]()
Дрехите изразяват това какъв иска да бъде един човек.
Пък и все пак ти забелязваш някого първо по дрехите, после се заглеждаш за цвета на очите му/й, след това се опознавате и той/тя разбира какъв/каква си ти всъщност ;]
И все пак съм срещала момчета, които излизат само с момичета, които изглеждат `екстравагантно` /разголено/. Зависи на какъв човек попадаш!![]()
Забелязала ли си например колко момичета, които далеч не са от най-красивите са с момчето на мечтите им?! Това е мисля защото са били смели да го заговорят =]
sry. малко се отклоних от темата![]()
На напоследък все повече и повече, външния вид и парите са на първо място.![]()
Не със всички е така.. Всичко си зависи от човекаИма хора, които гледат само как изглежда човека до тях - Те са много, което е жалко
Но и има такива, които обичат човека заради него.. За това, че ги прави щастливи, че е винаги с тях, когато имат нужда и знае, че има някой, който винаги ще ги подкрепи.. Това е най- важното
А това как изглежда е само подробност
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
в днешно време за жалост външния вид е определящ фактор
ноо всяко правило си има изключения :P![]()
..naistina i momichetata ne sa po-nazad za syjalenie...kakvo da ti kaja....shte izlyja,ako kaza che izobshto ne dyrja na vynshniq vid,no pyk trqbva da otbeleja,che mi se e sluchvalo da se vlubq v haraktera na momche i ot tam--> vyv vynsnostta mu vypreki che vsichko jivo naokolo vreshteshe,che momcheto bilo grozno...;] v momenta,kogato veche nqmam nishto i az ne vijdam golqma krasota v nego,no togava.....togava si spomnqm che milo i drago davah da sym s nego
..kvo da pravish lubov I drugoto,koeto e v iskrenata lubov nqma krasiv-grozen,umen-glupav,beden-bogat....v onazi lubov,koqto tyrsi vseki ot nas nqma kategorii i pravila,tq prosto se slichva i tova e nai-hubavoto v neq....
![]()
Играе роля, но не трябва да е най-важното! Писнало ми е да гледам извънземни (бахти прическите вадят) с тонове грим и два пръста пола! Които чакат някой батко да им върже. Ако съм момче и постоянно такива "мацки" ми се свалят, ще стана гей!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
За някои хора като мен не е много важно... Но за други, и за кифлите, важно е да имаш пари, и да си супер красив, за да та харесат. Затуй те са праят на к*рви, щото са създадени само си показват п**ките.