.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    В никакъв случай!Това не е определящ критерий.Затова именно се казва,че любовта е химия.В очите на някой може да изглеждаш грозен,но в очите на друг може да изглеждаш като бог/богиня. Всичко е съдба.Когато е писано ще срещнеш точния човек.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако трябва да съм честна и момичетата в много случаи постъпваме така...има изключения,но ти трябва голям късмет да го намериш

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    До голяма степен любовта зависи от външния вид, защото първо това виждаш, а не характера на човека.Когато някой ти хареса външно започваш да искаш да го опознаеш и с времето го обикваш...естествено не винаги е така
    Съгласна съм с теб...вече май всички гледаме външния вид - и момичета и момчета...за мен не е определящ,но все пак е важен!Е има и изключения

Различни хора.. различни виждания.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    първо винаги забелязват външния вид........

Мега фен
    престанете с тва ''има и изключения''. изключения няма. всеки един, независимо момче или момиче, първо гледа външния вид, след тва всичко останало. все пак, за да поискаш да опознаеш някого, трябва първо нещо в него да те привлече.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Накратко колкото и приятен характер да имаш ако си грозна просто не става (във всички значения)

Град
    Бургас
    Според мен има адски малко хора,които гледат повече характер :>

Горд съм , че съм от тях

Да .. Външния вид е първото , което виждат момчетата .. Да не кажа и последното ..
    Всъщност като се замисля и момичетата не оставаме по назад ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

ако зависи само и единственно от външния вид..то няма да е любов

Град
    В сърцата на хората.
    Тъп въпрос!
    Любовта нищо общо няма с вида на човека!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Тъп въпрос!
    Позволи ми да не се съглася с теб. По една простичка причина. Ако не видиш човек(а именно виждаш неговия външен вид) ням начин да се събудят онези рецептори в мозъка ти, които следят за някой приятно изглеждащ овек. Та ако не се възбудят тези рецептори, ти няма да поискаш да опознаеш този човек и евентуално да го обикнеш.

Отделно че преценяваш човека по външния вид в начало.

Та външния вид е доста важен но не и основен.

(това е предизвикателен пост - защити твоята теория и твоето мнение адекватно, така и двамата ще се чувстваме победители)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ще кажа само има хора, които гледат и невиждат! Да не кажа, че 90% са такива дори и аз понякога, но това е модерно, такъв е света, в който живеем и обществото и за да сме част от него играем по правилата му кой както може
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

много хора гледат първо външността , а много рядко вътрешността и съм 100% сигурна че дори при някои хора тя е по красива от външността
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Тъп въпрос!
    Позволи ми да не се съглася с теб. По една простичка причина. Ако не видиш човек(а именно виждаш неговия външен вид) ням начин да се събудят онези рецептори в мозъка ти, които следят за някой приятно изглеждащ овек. Та ако не се възбудят тези рецептори, ти няма да поискаш да опознаеш този човек и евентуално да го обикнеш.

Отделно че преценяваш човека по външния вид в начало.

Та външния вид е доста важен но не и основен.

(това е предизвикателен пост - защити твоята теория и твоето мнение адекватно, така и двамата ще се чувстваме победители)
    Външния вид е скоро е за привличане,после идват другите чувства,Любовта към човек не става от пръв поглед,затова съм написал че нямат нищо общо!

П.П: Иначе и ти си прав

Според моите наблюдение видът на човека играе важна роля ...и сигурно при почти всеки е така .

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Зависи ли любовта вече само от външния вид?
    Не вече ..

Просто винаги е зависела НАЙ-вече от Външния вид ..

Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Re: Зависи ли любовта вече само от външния вид?

Цитирай Първоначално написано от cherubic
    ... Наистина ли вече момчетата се оглеждат само за перфектните елегантни или от достатъчно за тях смъкнатите момичета...
    Не може ли просто той да види в нея това, което тя иска да види...
    Да види в очите и наивното изражение на едно момиче, което иска да бъде обичано въпреки свитостта си или дрехите, които не са по вкуса му... да види душата й .
    Аз съвсем отговорно мога да заявя,че не съм от тези момчета..в смисъл външния вид е найстина важен,но при мен не това е основния критерии за връзка...Аз например от година,може и повече,обичам само едно момиче,поради причината,че я познавам от доста време и най-вече заради уникалния й за мен характер и приятното й чувство за хумор Въпреки това не ходя с това момиче и аз незнам защо...ама това е друга тема на разговор...Просто никога не бих тръгнал с момиче,което изглежда супер яко и я познавам от 2-3 дена или 2-3 седмици

Дрехите изразяват това какъв иска да бъде един човек.
    Пък и все пак ти забелязваш някого първо по дрехите, после се заглеждаш за цвета на очите му/й, след това се опознавате и той/тя разбира какъв/каква си ти всъщност ;]
    И все пак съм срещала момчета, които излизат само с момичета, които изглеждат `екстравагантно` /разголено/. Зависи на какъв човек попадаш!
    Забелязала ли си например колко момичета, които далеч не са от най-красивите са с момчето на мечтите им?! Това е мисля защото са били смели да го заговорят =]
    sry. малко се отклоних от темата

Град
    BAYERN
    На напоследък все повече и повече, външния вид и парите са на първо място.

Не със всички е така.. Всичко си зависи от човека Има хора, които гледат само как изглежда човека до тях - Те са много, което е жалко Но и има такива, които обичат човека заради него.. За това, че ги прави щастливи, че е винаги с тях, когато имат нужда и знае, че има някой, който винаги ще ги подкрепи.. Това е най- важното А това как изглежда е само подробност
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Град
    dream town..
    в днешно време за жалост външния вид е определящ фактор
    ноо всяко правило си има изключения :P

..naistina i momichetata ne sa po-nazad za syjalenie ...kakvo da ti kaja....shte izlyja,ako kaza che izobshto ne dyrja na vynshniq vid,no pyk trqbva da otbeleja,che mi se e sluchvalo da se vlubq v haraktera na momche i ot tam--> vyv vynsnostta mu vypreki che vsichko jivo naokolo vreshteshe,che momcheto bilo grozno...;] v momenta,kogato veche nqmam nishto i az ne vijdam golqma krasota v nego,no togava.....togava si spomnqm che milo i drago davah da sym s nego ..kvo da pravish lubov I drugoto,koeto e v iskrenata lubov nqma krasiv-grozen,umen-glupav,beden-bogat....v onazi lubov,koqto tyrsi vseki ot nas nqma kategorii i pravila,tq prosto se slichva i tova e nai-hubavoto v neq....

Играе роля, но не трябва да е най-важното! Писнало ми е да гледам извънземни (бахти прическите вадят) с тонове грим и два пръста пола! Които чакат някой батко да им върже. Ако съм момче и постоянно такива "мацки" ми се свалят, ще стана гей!!!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    За някои хора като мен не е много важно... Но за други, и за кифлите, важно е да имаш пари, и да си супер красив, за да та харесат. Затуй те са праят на к*рви, щото са създадени само си показват п**ките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си