- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зависи ли любовта вече само от външния вид?
И като сме двамата супер модели пък не си допадаме по характер какво да правим заедно?!Това е голяма глупост.
да зависи от външния вид, но САМО от нея НЕ!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
на колко си години, от къде си... кажи, да те намеряПървоначално написано от cherubic
аз не гледам външния вид, ама никой не го ебе за това... от моя град почти всички са някви изваяни мацки, ама на мене не ми дреме, щото са някви мечки по душа... големи, ама груби...
Не е точно определящ фактор за една връзка,но определено външния вид има значение.. няма да пиша банални неща,но е така.
Суетата.Моят любим грях.
Въпреки че съм момиче съм на същого мнение +1Първоначално написано от Prestigi0
![]()
![]()
Вече писах по темата но искам да добавя. Вечер не си лягате с характера и акъла на любимия нали?
3ависи,да.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от NaughtyOne
++ тъпо е но е така
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Външния вид винаги има някакво значение,нали преди да опознаеш човека,виждаш първо това...Но не е чак толкова важен.
ЛЮБОВТА никога не е зависела и никога
няма да зависи само от външния вид.
Други неща обаче може да зависят.
А като ти излезеПървоначално написано от myNameIsImmortal
някой 120кг грозилда???
А???
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не обичаш някого,защото е красив,а е красив,защото го обичаш!!!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
не само от външния вид,но когато те видят околните не могат да разберат що за човек си от раз..първо се гледа външния вид,после характера,въпреки,че второто е определено от по-голямо значение...
Не е нужно да си манекен,за да те харесват,а да се поддържаш,така,че първо ти да се чувстваш добре със самия себе си...ако това е на лице останалите положителни реакции няма да закъснеят![]()
Според мен е глупаво да се каже "С нея/него съм само заради външността..."
Нека си представим например едно момиче, което е с дадено момче, само заради външността... Да приемем, че я обижда, държи се грубо или направо я е удрял... Или пък вместо това е глупав... и какво, ще търпиш това, защото е красииив? Това не е достатъчно. Поне за едно момче не е най-важна визията... Тя винаги е в + , но никога НАЙ-важна. А мъжете вече тук повече си зависи. Те повече обръщат внимание на това и повече ги интересува. Много си зависи от самото момче, самите негови предпочитания и т.н! Според мен ще е трудно просто като неможе да вникне в характера ти и да се влюби. Може би ти самата си се влюбила в неподходящ. Но всичко е възможно и не спирай да вярваш. А може да направиш някой опити като се поддържаш повече и внимаваш с държанието си към него.
Сигурно не съм ти била много от полза, но успех.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Да да всички вие казвате важна е вътрешната красота,но всъщност вие самите не го зачитате тва примерно регнали сте се в сайт за запознанство и ако някое грозно момче ви пише още преди да го опознаете ще го захвърлите !
Ами сайта за запознанства не е литературен форум и това което те привлича е именно снимката.
тва беше хубавоПървоначално написано от bitchwolf
Аз съм хлътнал до уши по едно момиче, вярно че е красива... но само мисълта за нея ми вдига адреналина и кара сърцето ми да бие със ненормална скорост... усещам го чак в гърлото си като почне да блъска... просто от как я видях така ме свива корема, нито мога да се нахраня като животно нито мога да се наспа... виждал съм доста красиви жени но никога не съм изпитвал подобни чувства към никоя... не знам как се случи, просто любов от пръв поглед... но съм сигурен че заради моя външен вид... тя просто не ме забелязва... когато опитах да и кажа за чувствата си... тя ме отряза веднага... едвали ще има някога нещо между нас... постоянно се надявам да стане нещо... но докога... Ако бях някой педераст със оскубани вежди и хубаво личице и напомпано със химии тяло, те тогава може би щеше поне да ме погледне...Първоначално написано от bitchwolf
В днешно време се гледа САМО външния вид, колко ти е дебел портфейла и да имаш дебела палка над 20 см... това е истината... и такива като мен ще духат супата цял живот.![]()