- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зависи ли любовта вече само от външния вид?
Ами има доста такива теми и мненията са доста спорни..За повечето момчета наистина е важен външния вид,но повярвай ми никой няма да иска да бъде с едно момиче,колкото и красиво да е то,ако няма грам акъл и го излага пред приятелите и семейството му примерно..Друг фактор е,че т.нар. "смъкнати момичета" са по-разкрепостени в леглото,т.е. не се срамуват от тялото си,което ги прави по-свободни и не се гнусят да правят орална любов..Сега ще кажете,че мъжете сме примитивни и мислим само за с*ирки..Еми в повечето случай е така..На едно 20-годишно момче к'вото и да си говорим му е по цял ден само секс в главата..Какво да направим..Безсилни сме пред природата..
От друга страна не знам какво искаш да кажеш с това "да види душата" та нима всеки човек няма душа?!?Защо си мислите,че само срамежливите(айде да не казвам задръстени,че е много силна дума)имат добър характер...Не просто всеки,човек е различен и всеки иска да покаже това,което има,за да се издигне в очие на другите..
Ако един човек е чаровен,той ще се забележи,няма значение дали е срамежлив или нахален и как е облечен..Както е казал народа "красотата не може да скрие"... От друга страна момичетата,които се обличат по-предизвикателно избиват други комплекси чрез дрехоте си - напр.липсата на стимул и умствени възможности...При тях влияе основно облеклото,защото това е единствения начин да изпъкнат сред другите..От своя страна обаче те са по-нещастни от другите,защото всички ги възприемат само за сексуални обекти...А когато си с един човек само заради секса,той ти омръзва много по-бързо от да кажем друг с който ви свързва нещо духовно..Така,че според мен леките жени може и да са много щастливи когато са млади,но в края на краищата когато годинките напреднат и вече не са вървежни на "пазара за плът" те ще бъдат много по-нещастни и ще съжаляват за пропилените в безразборни и празни връзки години![]()
Първоначално написано от kombarka