- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Палавници....
там се възбуждам най- много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
хубаво еаз настръхвам.. пък и сигурно и на момчето му е приятно.. особено ако момичето има големи гърди
![]()
мда... ама лизане..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хубаво е
БлЯя..БлЯ...
Супер е за прелюдия към предстоящия секс ,а защо не и по време на самия акт!
ti nali beshe dewstwen le pichПървоначално написано от tqnko
![]()
![]()
И девствен да е не му пречи да е правил петинг да речем.Първоначално написано от Maver1k
Хубаво е![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
+1 Зависи на кого ги давам, не всеки може да прави секс със мен не съм плейбой!Първоначално написано от tqnko
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
хубаво е , но предпочитам да ги лижат
Чак пък хапане...предпочитам целувки и галене с езиче.
е ако е леко прокарване на зъбките кво му е лошотоПървоначално написано от x3eme
![]()
^^Така съм съгласен,но само ако е лекичко колкото да ме възбуди повече.
Е,че на кого не му харесва?!![]()
Най-вече ако се прави с чувство и то от човека,когото обичаш ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsi4k momi4eta i obi4atПървоначално написано от ubuntu
![]()
Sinan Sakic rulzzz
дам.. тва ми е една от ерогенните зони направо полудявам![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ест че ми харесва![]()
![]()
ЕМ МЕН МЕ КЕФИ МНОГО ОСОБЕНО ПО ВРЕМЕ НА АКТА![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164