.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Поредната тъпа случка.....

Значи много се чудех дали да пиша тука, защото знам, че ще има доста негативни коментари...ноо реших да напиша..

Значи отдавна на един РД се запознах с едно момче и ми допадна, но пък мн малко си говорехме, защото аз трябваше да си тръгна рано... След около 1 семица му взех скайпа (от момичето , на което бяхме на РД) ама той не ми писа...

И така мина доста време и привличането ми отмина,ама наскоро това момиче (от РД-то) си правеше нещо като купонче и аз си помислих, че той ще е там и така се сетих за него,и в училище постоянно говорех за това, че ще го видя и тн ....Е да ама не беше там..Е се тая...След тва една фр ми каза,ако искам да и дам скайпа му да му пише пък после да ме добави в общ чат ии така...На мен вече ми беше все 1, защото както казах привличането към него ми отмина отдавна.. И както и да е те си писаха известно време преди да ме добави в общ...И така запознахме се щото той явно не ме помнеше Ам проблема е, че тя въобще не ме оставя да си пиша с него на саме винаги иска да я добавя или пък винаги тя прави общ...Е добре де тва май не е точно проблема...а това, че той май я харесва...веднъж, тя като напусна чата и той започна да пише неща от рода на.."ее защо трябва да ставаааа от компаа мн гадноооооо " и т.н и аз го питах дали я харесва и той започна да ми обяснява , че и ако тя го харесва незнам си квоо...А аз си мисля че отново имам някво привличане към него или чувства.....А тя не го харесва защото е лудо влюбена в едно др момче...Та ако може някъв съвет..........

Та така...Мерси на тези които прочетаха ии ПЛССС без гадни коментари!на който не му харесва да не пише....

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Еми от това което той прави, трябва да ти е предостатъчно ясно.. просто като гледам каква е ситуацията, просто няма смисъл да се затормозяваш, ами да си намериш друго момче в което да се влюбиш и да го забравиш този

ми продължавайте да си пишете,след това излезте..от там нататък съдба и любов(като заглавие на сапункен сериал прозвуча...:Д)...но щом не си сигурна първо в твоите чувства,помисли и тогава решавай какво ще правиш
    ...да бе вярно не се зачетох и за другото момиче е ако той харесва нея,май няма смислъл,ама и ти незнаеш в какви отношения са,така че пиши си с тях и такти1но ако можеш ги поразпитай и така...

Re: Поредната тъпа случка.....

Продължавай да го бройкаш, може и да ти се отвори парашутът - поне при следващата "случайна" среща да не се налага да се запознавате отново.

интернет глупости
    от един град ли сте ?
    покани го да излезете....

Град
    Plovdiv
    От написанито ми става ясно че отдавна чакаш да се появи това чувство(привличането) и като се появи се хващаш като удавник за сламка.
    нека ти дам съвет:
    Ти си момиче...което е голям бонус понеже НЕ ти трябва да "гониш" ако ме разбираш...не се занимавай с това момче ...ако той иска нещо от теб ....той ще ти пише,той ще те търси ...а не обратното.
    Съвет номер две:
    Ако искаш от едно момче нещо.. дай му малко(като усмивка,страстен поглед,даже едно невинно опипване по дупето, все едно няма място и искаш да минеш и др. който ти най-добре трябва да знаеш)..след това ще видиш ефекта.Я си предсвави че това го приложеш на 10 момчета...и 5 са те хареасали......след това можеш да си ги контролираш както си искаш ..и от тях 5 си избираш този който най-много те кефи и готово....а другите ...не ги забравяй...че може дане тръгне с избраното момче и пак да си избираш.

еми примиряваш се ... не може да го накараш да те хареса ... и все пак не си сигурна, че не си пада по теб

Забранена любов 4-ти сезон, 14 епизод

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Забранена любов 4-ти сезон, 14 епизод
    Невъзможна Любов.. 7ми сезон, 147ми епизод

P.P. Така подхожда повече

звучи банално и изтъркано, но от личен опит ти казвам.. НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА дръж се мило и се опитай да го разбереш, а пък после както аз казвам ...от сватовница на любовница

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Поредната тъпа случка.....

Цитирай Първоначално написано от babyvy
    Та ако може някъв съвет..........

Та така...Мерси на тези които прочетаха ии ПЛССС без гадни коментари!на който не му харесва да не пише....
    Съвет за какво? Аз не разбрах ти имаш или нямаш привличане? Колко е силно това привличане и какво искаш от този човек? И какво общо има тази твоя приятелка? Хайде бъди по конкретна и ще ти отговоря

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Tя е искала уж да ти помогне,за да се уреди с него.А това е адски тъпо...

Мии тя ситуацията е доста объркана, зарежи го и не се занимавай с глупости, явно човека не заслужава да си отнемаш от времето за него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си