- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го правите и къде го направихте за пръв път
Къде най-често го правите или къде го направихте за първи път и не ви ли е страх че може да ви хванат?
т.7
swords1010
Хващали са ме. Не ми пука особено, а и не мисля, че пак ще ме хванат. Правим го у гаджето.
в нас?
Най често на легло,а са ме хващали веднъж,но не беше кой знае какво.
Da wi hwanat? neshto zabraneno li prawite? kvi sa tiq prostotii![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
В къщи,в кола и да хващали са ни на легло ,а ако те интерсува позата -бях на задна прашка.
ами на леглото на стола до стената .. па иначе неса ни хващали
БлЯя..БлЯ...
Обикновено на дивана в тях го правихме..И да хванаха ни 1 път..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
За първи път у тях и попринцип пак у тях![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първи...не точно на маса и не не са ...(проблемат там беше че разляхме маската за лице)xD
Първия път в един апартамент наш , ама сме го дали на бабa ми да живее там и аз имам ключове от него.Тогава тя беше в един др град.
А иначе го правя каде то може или унас или в офиса ми на работа , или някаде навънка.
Хващали са ме няколко пъти)
един път един мангал щеше да изяде боя след това , един път един полицаи с куче ама човека досетлив беше и веднага се махна като ни видя .един път една друга двоика момче и момиче , тогава ни хванаха докато го правихме в един вход между етажите.
За сега не са ни хващали..
а го правиме в колите му,в апартамента му,на вилата,у майка му , у нас .. на всякаде където може..и където поискаме разбирасе
за пръв път го направихме на леглото в нас, а иначе все още не са ни хващали![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
за 1ви път на легло. Попринцип в тях защото е близко до училище и не не ме е страх
purviq put v tqh i posle pove4eto puti pak v tqh ili v apartamenta na ba6ta my ,koito jivee6e v ku6ta do grada i be6e svobodno![]()
nezn kak moje da ne vi pyka 4e sa vi hvanali 4estno
vednuj brat my ni hvana da se natiskame i mi stana neydobno kamo li pove4e....
в кола и в легло и не не ме е страх като знам ,че няма никой![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
nekaneni gosti vlizatpomnq minaloto lqto momi4eto do6lo da ostavi se6oara a mom4eto koeto be6e vanka i kazal da goostai vatre i tq vliza ..........
Ми за пръв път беше в едно бунгало .. А пък сега където намеря .. Не са ме хващали до сега , ама и не се притеснявам .. Това не е нещо незаконно ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
На 16-миналата година.С приятелят ми и на една екскурзия с класа.
Ем за първи пат в приятеля ми ,а иначе го правим на всякаде кадето има възможност.И са на хфаща ли и то баща му
За пръв път го направихме в приятеля ми,а иначе най-често го правим в тях,в нас или в кола.Не се ни хващали![]()
Първия път си беше на легло... така де, там почна...
После... абе доста места, кое от кое по-измислено. Непознати са ме засичали, докато го правим в колата ми, а също и хора са минавали, докато правим секс в морето. Принципно гледаме да не пречим на хората. Няма да е готино някой да си хапва нещо или нещо подобно и да му се изтъпанчим с мацката по голи гъзове![]()