.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

програма за влизане в PC

Здравейте тъй като ми се налага да влизам от лаптопа в настолния ми компютър ми трябва програма с която да го правя !
    Трябва ми защото когато не съм си удома и имаме проблем с другото ми PC да влизам и да го поправям ако се наложи!
    Та пробвах с VNC servar но нищо не се получи ако някой е работил с такава програма нека сподели опит
    направих висчко както е написано тук !!
    http://forums.softvisia.com/index.ph...&st=0&p=23194&

но без резултат

ако пък незнаете как се работи с тази програма споделете за някоя друга само искам да има такива функции, че да влизам в компа и да се ровя в него !!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    С Remote desktop няма ли да стане ?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз ти препоръчвам програмата TeamViewer само че я дръж винаги включена на настолния си компютър, защото се променя един код там мисля че имаше начин да се запази кода и паролата, но не си спомням как беше. Та С тази програма си все едно на другото PC. Виждаш десктопа перфектно!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Heavy_Metal_winner
    Аз ти препоръчвам програмата TeamViewer само че я дръж винаги включена на настолния си компютър, защото се променя един код там мисля че имаше начин да се запази кода и паролата, но не си спомням как беше. Та С тази програма си все едно на другото PC. Виждаш десктопа перфектно!!
    Най-добрата е тя, но тва е ташака, че кодове глупости
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

пичове инсталнах VNC servar самоче някаква по стара версия но стана
    мерси, че ми отговорихте

Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    пичове инсталнах VNC servar самоче някаква по стара версия но стана
    мерси, че ми отговорихте
    VNC имат прекалено слаба връзка между компютрите и понякога неусъществима.Слушай какво ти говорят другите за TeamViewer .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си