Еми така да се каже фанал съм бая космалаци и бих желал да се отърва от тях само по краката корема гърба и горната част на ръцете.
Искам да знам плс кола маска как се праи колко пари е и колко време ще ме държи без космалаци щото моите растят ненормално бързо![]()
10x предварително.
Ама то си е истина ....Първоначално написано от Pliok0019
Аре де хора сериозно питам плс кажете колко пара струват тия работи и от каде да си купа?
чубака вика![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Братле, 2 часа е. След малко си лягам и не искам да си мисля за космарлаци и Чобака.
Първоначално написано от StayFly
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
не може да се отрече, че си орЕгЕнален
Хващаш едно ножче за бръснене, мажиш яко пяна и бръснеш, това е. Не се занимвай с глупости- коли маски и такива работи, щото има бая болка в цялата работа![]()
Пък и излишни пари ако ти се дават хубаво, ама не ми се вярва принципно.
Да бе,и представи си след няколко бръснения с ножчето какви ще му станат,гърба,корема и ръцете,като иска тяхПървоначално написано от kristo
Ще стане като маймуна
![]()
![]()
![]()
По-добре кола маска ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Правилно не ти се вярваПървоначално написано от kristo
![]()
Мани пробвах доста пъти с бръснача и за малко си помислих че успях след 3-4 часа мъчениепочнаха гадовете да никнат подкожно и ми избиха червени пъпки на всякъде и ме сърбеше ужасно и в крайна сметка след седмица и половина МАКС. всички косми пак си бяха на мястото ама тоя път даже по дебели.
![]()
Ако хвана пак ношчето ша ми поникне сигурно докато спя и ша ме удошат.Не знаеш кво е.
Искам да видя как САМ ще си обръсне гърба!!!Първоначално написано от kristo
![]()
Абе успях (с много зор де) ама успях.Първоначално написано от babity
Ама след това........
^затова по-добре с кола маска![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Az si pomislih, che temata shte e za chupakabra, pyk to maimuna. :/
Остави си ги космите и със мадона ще се състезавате кой има повече![]()
АХахахА сетих се за голите й снимки.![]()
УжасТ !
Аре бе хораа нищо не знам за тая кола маска ама НИЩООО
с кво се праи от каде се взима тва колко пари е за колко време маха космите и т.н.????
А нямаш ли някой близък или роднина който да ти обясни ?!
Как обаче упорито не му помагате, че и в спор кой е Чубака влязохте.![]()
Той си е симпатичен, на Кашииик (планетата на Чубака) ще си готин, кво? Можеш за забиеш някоя Чубачка...
![]()
![]()
еми отиди в раздел козметика и диети там си пише всичко![]()
Иначе ако искаш да видиш как се прави потърси във вбокс или в ютуб (wax е на английски)
стейфлай, ебаси подписа брато![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мазни бургери с пържени картофки, бира, мацки и футбол... "живот ли бе, да го опишеш"![]()