- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е луфт?
Едно момче от моя клас зяпаше една жена в задника и ми вика виж тая к'ъв луфт има но аз така и не разбрах к'во е това
![]()
![]()
Луфт-разстояние между бедрата,липса на допирна точка между тях.
Луфт е разстоянието между краката на момичето от много секс.При слаби момичета също се получава,при спортистки също.
Дефактно не е от много секс. Естествено си се получава.
вече и той ще знае какво е луфт![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Получава си се точно от много секс.Изключения са момичетата със луфт които не водят полов живот.Първоначално написано от dimitar_ak
Кажи им го. Много мъже мислят, че много секс отпуска женското влагалище, а е точно обратното.Първоначално написано от SexyTka
Прочети написаното от мен след първото изречение и ще видиш,че съм се уточнилПървоначално написано от SexyTka
.
Само ми е много чудно как ще се получи от много секс луфт между краката...![]()
E, как, ти From Hell не си ли гледала? Като пича не знае къде да го вкара и си остане между бедрата...Първоначално написано от Lolitta
Не е от много секс,просто структура на тялото,наблюдава се при доста слаби жени и липса на мускулна маса,криви крака,има доста причина за луфта,ама това за секса е нещо като шега.
Не,че споря е с теб но определено не е шега.Научно доказано,е че от много секс луфта увеличава.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Не съм съгласна,въпрос на структура е всичко!Първоначално написано от x3eme
^^Kaжи го на учените,които са го доказали.
От секс се получава най - вече .. И как ли .. ?! Ми много лесно .. Просто вътрешната чат на бедрата ти се стяга някъв вид упражнение и се разделечават .. Щот нямаш излишни сланинки по вътрешните части и не се допират бедрата .. Това ми го каза моята фитнес инструкторка .. Така че да не ми се обяснява , че не е от секса ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Е ,съгласна съм,че ако някоя я чукат постоянно и не си прибира краката ще има цяла дупка по средата на бедратаПървоначално написано от x3eme
Но доста пъти причината за луфта са прекалено слабите бедра,това може да се оправи,ако се натрупа мускулна маса и се оформи зоната на бедрата![]()
Разбрахме се значиПървоначално написано от SoFarSoG00d
.
Imam priqtelka koqto e devstvena no e mnogo slaba i su6to ima razstoqnie mejdu krakata i ne e malko..e ne e i ogromna no.. a ina4e trqbva li da ima MALKO razstoqnie ili ne?
Cruel Intentions
Еми при по слабите като са само кокали много ясно , че ще има .. Ми зависи много от самата фигура .. Дали си слабичък или пълен ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Друг път! От секс не стават такива неща тъй като секса не топи мазнините само около бедрата!Първоначално написано от x3eme
Йога и мъдрост
Секса няма нищо общо с луфта. От много секс не ти се променя структурата все пакАз като го правех всеки ден по няколко пъти в продължение на месеци защо нямах луфт? А сестра ми която беше девствена имаше? Всичко е въпрос на структура и на дебелинки
![]()
ГЕНИаЛЕН СИ!!!Първоначално написано от x3eme
![]()
направо разби с тоя отговор!евала!
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
т'ва е мит слънцеПървоначално написано от x3eme
![]()