- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е луфт?
Точно мит е
Повечето ми авери си мислят, че наистина от много
секс се получава, но няма такова нещо ^^
ne moge da se polu4i luft ot mn sex tva sa momi4eta s krivi kra4eta deto men mn mn me nervqt, a drug e vuprosut , 4e ako ima6 po princip luft ot sex toi moge da se uveli4i, no ne i da se polu4i ako predi tva si nqmala takuv, sam go kaza v edno ot prednite mneniq, 4e se uveli4ava, a ne 4e se polu4avaПървоначално написано от x3eme
![]()
не от секса бе. Зависи колко ти е голяма мусколната тъкан на бедрата и излишните мазнини.
...
Ем аз така знам,че е.Явно съм малко осведомен по въпроса.Тъкмо ще науча още нещо "полезно".Първоначално написано от hottie
![]()
Офф малеее ... Има си го и така при някой , но се получава и от секс .. Естествено ако си 100 кила и да праиш секс по цял ден няма да имаш луфт .. Пуу .. Моята инструкторка ми обясни даже точно защо се получаша този луфт , ама вие нали сичко знаете .. Не мое се спори с вас ! Тва , че не сте могли да смъкнете сланинките от вътрешната чат на бедрата чрез секса не означава , че всички са така .. Познавам доста момичета , който след като почнаха полов живот им се оформиха луфтове ..![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Хах луфта е онова разстояние между краката, при което и куче, захапало франзела може да мине безпроблемно, без да бъде усетено![]()
И аз съм чувала,че се получава от много секс,но не ми се вярваИ аз имам луфт,за сега е малък(1 пръст),но колкото повече слабея,толкова по-голям става.Ако се храня нормално и редовно и съм например 50 кг,почти изчезва.А при мен не е от секс
,а защото структурата ми е такава.
![]()
offline forever!
абе хубаво е да има луфт бре![]()
...
Защо?Първоначално написано от 6ibanqka
![]()
offline forever!
Идва от немското "Die Luft" - въздух, т.е. - въздух между краката![]()
![]()
Еха начи мойта мацка трябва да с бахти луфта заради СЕКСАПървоначално написано от princesa_viki
по-добре изглежда простоПървоначално написано от princesa_viki
стегнат задник с малко луфт...
![]()
...
Аз не съм казала,че е вярноПървоначално написано от poltergais
![]()
offline forever!
И аз не съм споменавал нещо от рода че си споменала такова нещо. Просто по това което си написала ми стана интересно.Първоначално написано от princesa_viki
Затова написах за мойта приателка, и си представих къв луфт трябва да има.![]()
\Първоначално написано от x3eme
az imam luft i ne praktikuvam seks nito sam go pravila nqkoga prosto sam trenirala sportni tanci 6 godini no vse pak moq luft ne golqm sig 1 prast nqkade i ne e gadno
I'm the one Love me ...
Впрочем , едно ми е чудно - не ви ли писна на почти всички да се нареждате и да правите теми,които свършват след обяснението на проблема,3-4-15 страници?Наистина,много ми е любопитно![]()
Според мен не е лошо да имаш луфт, но ако е голям е наистина грозно. Все едно патки гледам ...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
разстоянието между краката![]()
много слаба не съмПървоначално написано от x3eme
спортистка не съм
чак толкова секс не правя
тогава ЗАЩО имам ОГРОМЕН луфт? цел живот ше се чудя.![]()
Най- смисленият пост в тематаПървоначално написано от summerlove66
![]()
И най-верният ...Първоначално написано от aleksandurg1
Reality is wrong,dreams are for real.
Твоя мила моя не е голям напълно нормално разстояние.... междодругото дадох на бащати колоните и двете кози скоро ще идвам да те прибирам!Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!