- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е луфт?
Не мога да разбера как може да си мислите че луфта се получава при правене на много секс!!!![]()
![]()
![]()
Уча трета година медицина и изобщо няма научно доказано че се получава при секс! Има много причини за появата му: при прекалено слаби жени,при криви крака,при изкривяване структурата на тялото и т.н. но в никакъв случай от секс
![]()
![]()
![]()
Не ама се забременява....Първоначално написано от Shia
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
и аз съм съгласна с x3emeПървоначално написано от x3eme
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Луфта изобщо не се дължи на многото секс-т`ва са просто глупости !
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
ми по тая логика значи и на гърдите се получаваПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не,не трябва да има...просто на някои момичетата краката им са криви и се получава...и като се доближат краката не трябва да има дупка..Първоначално написано от mysterious93
Ами луфт може да се има или от Секс или от Спорт или просто структурата на тялото може да е така(слаба). Познавам момичета които са спортистки и имат голям луфт...познавам и момичета които се "съвокупляват" със мнооогооо хора и "да" вървят като каубои из пътя...
Първоначално написано от SoFarSoG00d
TI MNOGO GI RAZBIRASH![]()
Тия детски митове, че от мн секс ставало са толкова наивни... Прогледнете малко бе!
...
Оф мале! Кое те нерви на момичетата с криви крака?! Че такава им е структурата ли?! Ами и мен "МН МН ме нервят" момичетата с два крака! Ако може да са с трииИИ!! Или не.. с ПЕЕЕТТ!Първоначално написано от therichbitch
Лигла!
Sasho1988
Варна..
не се чуди, ИМАШ КРИВИ КРАКА ПРОСТОПървоначално написано от DisciplineAndOrder
![]()
НЕ Е МН СЛОЖНО ДА СЕ СЕТИШ
МАЙ![]()
Така и така е станало въпрос, искам да питам хубаво ли е момичето да има някакъв луфт?? аз например имам 2 пръста...![]()
![]()
:D:D:D ne ne samo v toq forum moje 1 4ovek da ot govori pravilno na zadadeniq vapros i posle kato pi6at o6te 5-6 i da se skarat :D:D:D kak moje :D:D
от много секс е![]()
yano0o* наii-doБрiiяяt..!!!
Може би си мислите,че от много секс и момичето почва да има "луфт".Ако нещо се получава от много секс е момичето малко да го наболява отдолу и за това да ходи леко разкрачено,НО това е само за няколко часа максимум за ден.Разбира се ако няма някаква раничка