- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ежедневни Прически ..
Имам малко проблеми с прическитеот лятото ходя с 3 прически и вече ми омръзнаха
... моля ви дайте предложения за по-различни прически,които да могат да се правят в домашни условия .
Ще съм ви много благодарна![]()
Ас съм си аз и не ме е*е за вас !
Ами ако си със дълга коса може да си я правиш по много начини. Фибички, плитка, опашка, кок. Интересно става дори с някоя хубава лента . Иначе можеш и да си я намачкаш с пяна. Експериментирай, може да се получи нещо интересно.![]()
cherry*kiss
Аз пък нямам време за прически и не ме интересува особено,имам доста дълга и чуплива коса,достатъчно ми е малко пяна за да я оформя,а другото е дело на климатичните условия
Иначе най-много да си изправя косата,ако съм в настроение и имам свободно време или ,ако ми е горещо да я вържа на опашка....
Къпеш се, лягаш си с мократа коса, въртиш се насън и всяка сутрин ще имаш невероятна, уникална и неповторима прическа. И е адски издържлива - колкото и да я мокриш и решеш, основната идея не се променя.
"Совите не са това, което са.."
^ За съжаление това е абсолютната истина!Иначе,кажи каква е косата ти или по-добре пусни снимка.
емм .. Моята коса е със средна дължина и прическите,които и правя са : изправяне,правене на вафлички с преса,мачкане с пяна и кок с 2 плитки отпред. Затова искам нещо по-различно,че тези вече ми стават досадни ..![]()
емм .. ето това е мой профил --> www.impulse.bg/bebchencety <-- вижте ми косата има някои от прическите,които споменах![]()
Хаха и аз така си "правя" "прическите"-винаги се получава нещо различноПървоначално написано от CtrlAltDel
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Първоначално написано от CtrlAltDel
Абсолютно вярно. Вчера като си видях бретона и щях да се гръмна![]()
![]()
Не че това ми попречи да ида на даскало и да с е мотам по центъра после ама все пак беше УаааУ
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Първоначално написано от CtrlAltDel
![]()