.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ежедневни Прически ..

Имам малко проблеми с прическите от лятото ходя с 3 прически и вече ми омръзнаха ... моля ви дайте предложения за по-различни прически,които да могат да се правят в домашни условия .

Ще съм ви много благодарна
    Ас съм си аз и не ме е*е за вас !

Ами ако си със дълга коса може да си я правиш по много начини. Фибички, плитка, опашка, кок. Интересно става дори с някоя хубава лента . Иначе можеш и да си я намачкаш с пяна. Експериментирай, може да се получи нещо интересно.

cherry*kiss

Град
    Wonderland
    Аз пък нямам време за прически и не ме интересува особено,имам доста дълга и чуплива коса,достатъчно ми е малко пяна за да я оформя,а другото е дело на климатичните условия
    Иначе най-много да си изправя косата,ако съм в настроение и имам свободно време или ,ако ми е горещо да я вържа на опашка....

Къпеш се, лягаш си с мократа коса, въртиш се насън и всяка сутрин ще имаш невероятна, уникална и неповторима прическа. И е адски издържлива - колкото и да я мокриш и решеш, основната идея не се променя .
    "Совите не са това, което са.."

Голям фен Аватара на Yancheto
    ^ За съжаление това е абсолютната истина!Иначе,кажи каква е косата ти или по-добре пусни снимка.

емм .. Моята коса е със средна дължина и прическите,които и правя са : изправяне,правене на вафлички с преса,мачкане с пяна и кок с 2 плитки отпред. Затова искам нещо по-различно,че тези вече ми стават досадни ..

емм .. ето това е мой профил --> www.impulse.bg/bebchencety <-- вижте ми косата има някои от прическите,които споменах

Цитирай Първоначално написано от CtrlAltDel
    Къпеш се, лягаш си с мократа коса, въртиш се насън и всяка сутрин ще имаш невероятна, уникална и неповторима прическа. И е адски издържлива - колкото и да я мокриш и решеш, основната идея не се променя .
    Хаха и аз така си "правя" "прическите"-винаги се получава нещо различно
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))

Абсолютно вярно. Вчера като си видях бретона и щях да се гръмна Не че това ми попречи да ида на даскало и да с е мотам по центъра после ама все пак беше УаааУ
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    Инкогнито
    №0 и като ти расте ще се променя от самосебе си

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си