Ше ми се срути къщата цикля на pc-то хоуса бумти пък навънка некъв умрел вятър ше строши блока кво става с тая Канада тоя вятър не ща торнадота бе човек.![]()
Тъпо е мн времето в Канада, при вас как е?
Ъпд: Заваля и духа още повече. Зае*и даскало утре![]()
Бахти тъпия подпис имам
Не съм от Канада ама верно ли там е толкова студено и така духа??Кофти.... В кой град си?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Кофти работа мн променливо, аз съм баш до Торонто вчера слънце после лудница, кой знае днеска кво ше става.
Бахти тъпия подпис имам
Канада студено????
хахахаха
вие от кое село сте бе ?
там дето живеят хората е супер топло
териотриите са студено
но там живеят само ескимоси....
Ванкувър не е цяля Канада мой човек. Преди 2 седмици беше -40 в Монтреал кво ми обясняваш не било студено.
Бахти тъпия подпис имам
Ти си зверският селянин. Толкова си и в Канада.
хахаха
селяци
тея -40
ма познай през кво...
Кво спорите като грам не знаете ве. Я виж къде е Хамилтон на картата после ми спори дали съм в Канада или не.
Бахти тъпия подпис имам
аз съм в Торонто
дето е на 70 километра
и в момента вали готин дъждец
и е некфо задъшно...
не знам къде видя тия -40...
Ти пък не се връзвай толкова лесноЧовек с елементарни познания по география ще знае, че Канада е доста по на север от България. И аз съм ги чувала такива, дето минават с бусчета и казват да не се излиза навън, че може да си замръзнеш на улицата, това вярно ли е? Аз поне съм на място, където като се заскрежи и обявяват бедствено положение и училищата И университетите се затварят!
Монтреал. Преди 2 седмици. Земи прочети малко преди да коментираш.
Да в момента е ок времето навънка, само духа малко по-силно. Вчера вечерта валя супер гадно и духаше мн. Ако не верваш си пусни прогнозата за времето.
Бахти тъпия подпис имам
Да замръзнеш баш няма, тва е бая на север, към Юкон и Северните територии, обаче все пак си е студено, и главна причина е вятъра, мн духа тука.Първоначално написано от windowlicker
Искам Стара Планина![]()
Бахти тъпия подпис имам
преди 2 седмици бях в МонтреалПървоначално написано от LudoMlado
дори сняг нямаше и не можахме да по караме...
кво ми обесняваш
като не знаеш не говори
Абе, retard. От 13ти и преди тва средните температури бяха между -5 и -15 градуса като от време на време вятъра сваляше температурата до -30 и даже -40. Е кат не верваш виж времето в гоогъла и после ми спори.Първоначално написано от Darkkiss
Бахти тъпия подпис имам
научи си езикаПървоначално написано от LudoMlado
Езика си го знам, езика си го знам толкова добре че мога да ти говоря на всякъв диалект и всяквити работи. Ае оди си са.Първоначално написано от Darkkiss
Бахти тъпия подпис имам