- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- аз и моя объркан живот...
млъквам.
замеряйте ме с камъни
нямах нерви да ти прочета мранкането ти до края,но само ще ти кажа: "Вземи порасни..."Не може да имаш всичко на този свят,а има хора които имат много по малко от теб,но не се оплакват ....
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
abe kvoto bilo bilo gledai napred zabravi vsi4ko ot minaloto i moita ne e bila lesna malko ili mnogo seki ima po ne6to v minaloto si nqkoi go pokazvat pove4e drugi po malko nonai vajno e koi go naddelqvt,a mislq 4e ti si edna ot tqh bori se napravi taka 4e da ima smisal tova 4e si napusnala balgariq...samotata vinagi 6te q ima no badi gorda sas sebe si i tova koeto si pdtignala v jivota badi nad nego![]()
Не мисля, че това е оплакване. Хубаво е да си оптимист и да се усмихваш, обаче това не означава да спреш да мислиш за нещо различно от къде да ям и да се напия, с кого да правя секс и колко пари ще изкарвам. Хората имат и вътрешен свят.
До авторката- моите съболезнования, порастваш и при това на ново място и в друга държава. Гадно е, особено ако случайно имаш и други интереси освен ядене, пиене, секс и лицемерно лигавене. Хубаво е, че четеш и мечтаеш и най-вече, че понякога използваш мозъка си. На доста не им остава време.Няма да е зле и ако отвреме навреме излизаш някъде, на някой концерт примерно или просто си потърсиш нови познати. В противен случай най-много да изпаднеш в още по-голяма депресия (казвам го от личен опит).
Късмет.
Don't worry, be happy!
Pro4etoh vsi4ko, i moga da ti kaja 4e si vuobrazqva6... ne moje vsi4ko da se vurti okolo teb a i... dori ne razbrah kakvo iska6 vsy6tnost?!? Znae6 li kolko hora si ME4TAQT samo da otidat do london (naprimer) da izleznat za malko ot Bulgariq no nqmat vuzmojnost.. A ti jivee6 tam i se oplakva6? Gledam jiva si , zdrava si kakto kaza water_lili porastni!! Ima hora umirat, bolni sa, indvalidi, bavno razviva6ti se i tn. i tn.. I kakvo?? Vsi4ki po4nahte samo za sebe si da mislite... emi sorry ama ne znam kvo da ti kaja.
Fall down seven times..
Stand up eight.
twa dorii i ne go pro4etoh![]()
офф другия път пиши всяка дума на отделен ред![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нямаш причина да не си щастлива, според менНамери си някакво развлечение, защото от скука май ти нахлуват кофти мисли
Както и преди мен казаха - има много по-зле от теб, така че бъди доволна
![]()
ПС. Аз ако живеех в Лондон щях да се кефя![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Искам и аз като теб в Лондон.. сама без проблеми без ядосване без хабене на нерви просто имам нужда да съм сама!Да няма кой да ми звъне да не ме търсят да няма нет да няма никои в къщи никои да няма и да размишлявам това искам ама уви няма!
Брей,брей...на 14 ,а такива размисли и страсти.Харесва ми начина по който мислиш.Напомняш ми за мен самата,но не изцяло.Радвай се на това,което имаш,намери си приятели,намери си хоби.Бъди щастлива без преструвки.Някои хора нямат и на половината това,което ти имаш,начина ти на живот и всичко останало.По думите ти разбирам,че в България си била съвсем различна.Промяната е голяма,според мен в положителна насока.Според мен,живота ти е много хубав.Имаш перспектива и шансове,които не се дават на всеки.
Възползвай се от това,което имаш.
Харесва ми как си го написала...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Осъзнайте се бе хора!Какво като живее в Лондон,да не е в Рая?!Според мен,в тази самота тя губи тиин годините си.Намерила си е приятели,но не се забавлява.. някакси ми се струва прекалено скучно в живота й,прекалено еднообразно и различно.Не знам,може и да греша : ]![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Не ти прочетох цялата тема но ще ти кажа, на 14 си ТИ СИ ОЩЕ ДЕТЕ. Преди си била дете и сега си. Какво искаш земи си образованието и тогава му мисли на живота знаеш ли колко хора съжеляват че не са го направили това. И пак има място за забавления и всичко друго което да ти доставя удоволствие.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Нормално е да ти е трудно,но само се замисли какви възможности ще имаш след като завършиш в Англия?!Сещаш се нали?По-добро образование,след това по-добра работа и накрая един по-добър живот.Просто преглътни тези твои чувства и продължавай напред,бъди щастлива,че имаш шанс да живееш и учиш в Англия.
още след 1-вите няколко реда разбрах че си чела ''Здрач'' тази книга наистина те кара да се змаислиш аз лично 4 дена след като я прочетох(за 2 дена) нз на кой свят съм мислех и мислех ...ами какво да ти кажа хубаво е че си се променила но мисли по оптимистично![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Оф,разбирам какво е да си объркан и самотен и да няма кой да те разбере,ама ти прекаляваш с оплакванията.Нямаш си на представа колко мн хора биха искали да бъдат на твоето място.Прочетох ти цялото хленчене и всъшност,живееш хубав живот.намерила си си приятели в Англия,имаш добър оспех,за щастие баща ти е с теб.някой деца като заминат да учат в чужбина нямат възможността да са с родителите си и е още по-гадно,а ти си с баща типогледни с усмивка на живота,не бъде писимист.Преди месец аз бях в депресия,но се оправих.Намери си хоби,усмихвай се,намери си още нови приятели,почни да четеш книги(литературата оспокоява и има някои доста добри книги които ти дават житейски опит)може да почнеш йога(оспокоява)
![]()
а да,забравих да напиша.Спри да мрънкаш толко,че хората ще почнат да се отдалячават от тебе,ще си мислят "оф ква пикла,знае само да мрънка" . Има и други хора на земята,с мнооого по-големи проблеми от твойте.Аз ти предлагам да се махнеш от Лондон и за месец да отидеш в Африка....ще ми е интересно от какво ще се оплакваш тогава...
мислил съм си подобни работи ... но представи си че всичко .. беше както искаш ... каквото щеше да правиш тогава .. . ? за това сме на този свят .. да се мъчим .. .за това всичко което искаме е толкова сладко .. защото сме се борили за него ... а не сме получили на тепсия ..
ПС: никога не бих заминал извън България .. аз ще изперкам .. без да ми приказва някой на български .. без да правя глупости и никой нищо да не ми казва ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ако имаш скайпче ми пиши на ЛС, искам да ти кажа някои неща.
Между другото чета ви мненията и моа ви кажа само да си траете кат не знаете кво говорите.
Аз се кефя,че около мене няма българска реч,кеф,кеф,не чувам простотии,има закони и всичко е както трябва!Първоначално написано от mickelangelo