.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Черни точки + оцет.. хм

Здравейте.Вижте на какво попаднах току-що в нета : http://www.aroma-bg.com/beauty/index...m_id=342&lg=bg

Според вас дали е вярно? Да не си съсипя нещо носа ако го пробвам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Как така се обезцветяват..или се почистват,или не?!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ами не знам и аз Явно е няква шарлатанска работа..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Wonderland
    Няма нищо да ти стане от оцета,но не знам дали ще помогне за черните точки,защо пък не,все пак едно време са чистили с парцал и оцет и то мазни и замърсени повърхности,пък един нос ли няма да прочистиии

Хммм ..... незнам ... не ми звучи много надежно Някой ако е пробвал, нека каже дали има резултат
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Град
    Варна
    Вместо да пробвате какви ли не щуротии , просто отидете на козметик да Ви почистят лицата.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Wonderland
    Има още по-добър начин:лепенки срещу комедони,които действат във всички зони на лицето.

^ Имаш предвид тези на Nivea ли?
    Не са лоши, ако преди това си направиш хубава парна баня, за да има максимален ефект.
    Черните точки трябва да се махат изцяло, което става или с лентички, или при козметик. Оцетът, содата с кисело мляко, както и някви козметики, почистват само горния слой на кожата, но не и в дълбочина.

Инак не мога да да си представя как обезветява тва нещо..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Wonderland
    Аз ползвам на Skin Benefits London,много съм доволна,маха абсолютно всичко.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Има още по-добър начин:лепенки срещу комедони,които действат във всички зони на лицето.
    За пътви път ги чувам тея нещица Я малко повечко инфо? На каква цена са, от къде, български ли са.. какви са?

Град
    Wonderland
    Ами мисля,4е в България има на различни фирми,най-разпросранени са тези на Нивеа,според мен помагат,действат на един и същи принцип,измиваш добре лицето,навлажняваш зоната,където ще поставиш лепенката-има такива за нос,чело,брадичка,залепяш лепенката и я държиш 15 минутки,след това отлепяш бавно и всички черни точки се махат,вече зависи и от количеството им,задължително кожата трябва да е добре почистена и да не е мазна,за да може лепенката да се захване
    Мисля,че цената е 9лв на кутия,ама има и на бройка,май бяха около 1.50 бройката,трябва да провериш в козметичен магазин.

Град
    Wonderland
    Попаднах и на това интересно клипче,мисля да пробват този метод:
    Отпушваш порите на парна баня
    След това намазваш лицето с белтък от лице,слагаш кърпичка отгоре,чакаш да изсъхне и дърпаш,мисля,че ще има същия ефект като при елепнките,само че не бих пробвала на цялото лице,а само на носа и брадичката.
    http://www.youtube.com/watch?v=aR0ifu6Wpmw

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ами мисля,4е в България има на различни фирми,най-разпросранени са тези на Нивеа,според мен помагат,действат на един и същи принцип,измиваш добре лицето,навлажняваш зоната,където ще поставиш лепенката-има такива за нос,чело,брадичка,залепяш лепенката и я държиш 15 минутки,след това отлепяш бавно и всички черни точки се махат,вече зависи и от количеството им,задължително кожата трябва да е добре почистена и да не е мазна,за да може лепенката да се захване
    Мисля,че цената е 9лв на кутия,ама има и на бройка,май бяха около 1.50 бройката,трябва да провериш в козметичен магазин.
    Мерси

Ами аз бях чула че ябълковият оцет помага за пъпки и се бях намазала,ама едно хубавоооооооооо-цялото лице.След една две минути взе да ми пари и мама ми вика "Абе ти луда ли си?Ще ти изгори лицето." и ме накара да се измия
    Така че ако искаш пробвай,но на твоя отговорност.

Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Ами аз бях чула че ябълковият оцет помага за пъпки и се бях намазала,ама едно хубавоооооооооо-цялото лице.След една две минути взе да ми пари и мама ми вика "Абе ти луда ли си?Ще ти изгори лицето." и ме накара да се измия
    Така че ако искаш пробвай,но на твоя отговорност.
    Аз пък имам друга идея... за да не стане някой як гаф просто сложи на една пъпка или черна точка, за да видиш как ще ти повлияе. И ако наистина се решиш да пробваш после пиши

Не ми изглежда много надеждно,но едва ли може да ти стане нещо.Ако случайно решиш да опиташ и да си прежалиш хоса кажи дали действа.
    ~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[

ами и аз да пробвам с оцета
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си