- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не може да влезне...
Значи..с една приятелка се опитваме да..й го вкарам, но проблема е, че не може да влезне или пък ако влезне ме боли ужасно...направо имам чувството, че ше ми се скъса онази ципата, която държи главичката с останалата част....та искам да попитам дали ше стане с някакви лубриканти, и ако да от аптеката дали се продават...ии колко струват?
Мерси...
ала бала
Пробвахме с вода, но не стана... :Д
ала бала
Пробвай с лубиркант или преди това си поиграи малко с неая с пръстчета!
С една бивша приятелка имахме същия проблем.Проблема всъшност е,че се притеснява и се стяга.Възбуди я максимално и влизай плавно а не от веднъж.Не е нужно да става от първия път,опитвайте пак и пак докато успеете да го направите.
Това е спазъм. С лубрикант пак ще си е тясна. Трябва да се отпусне.Първоначално написано от Kami92
Изобщо не си се постарал да я възбудиш след като е толкова суха, че не успяваш да и го вкараш...
Иначе най- евтините лубриканти са някъде 6-7лв.
Преди т'ва я възбуди поне малко и ще успееш. А не от вратата - за краката..
Don't tell me what I can or can't do !
по принцип може да си е тясна там а ако не възбуди я достатачно и да се отпусне ако не се получи ползвай лубрикант спортекст (в кутийката на презервативите има малко пакетче)
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Е ние направо се срещнахме, свалихме гащи и започнахме![]()
![]()
![]()
Окей, вече ше знам...мерси![]()
ала бала
Повече възбуда .. Иначе щом сте се оправили .. Сичко е ОК![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Дам това е решението ,а този лубрикант е супер!Първоначално написано от pam1
топни го в буркан напълнен с олио или зехтин![]()
ако и в буркана не влезе.........отиди на пластичен херург![]()
..Аз пък съм чувал, че малко масажчета решават подобни проблеми.. : ) .. Наистина е хубаво, ако първо се потрудиш и я накараш да се отпусне максимално.. Успех ! ; )
момчето винаги го боли ако момичето не е възбудено (тост не е навлажнено), затова опитайте с презерватив или лубрикант... гарантирам за успеха![]()
В четвъртък пак ш пробваме и ше видиме дали ш стане..![]()
Мерси за отговорите..
ала бала
Интересно е,че си си насрочил и датаПървоначално написано от Joro951
![]()
![]()
The Spark
ако си имал чувството, че ще ти се скъса гемчето, значи е много вероятно да имаш късо гемче. ако е така, трябва да се цепне от лекар. иначе всичко друго относно лубрикацията и предварителната любовна игра е абсолютно вярно.
аз питам от 2 страници компетентни мнения никой ли не прочете цитираната част?!Първоначално написано от Joro951
нарича се КЪСО ГЕМЧЕ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
С вода?!![]()
![]()
Ако беше казал олио или зехтин нямаше да ми е толкова смешно,но вода?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И все пак за да видиш,че съм добричка ще ти дам няколко съвета:
-Изчакай да станеш поне на 15-16 ... Тогава ще си малко по-умен (надявам се) и ще знаеш,какво се прави,когато решиш да правиш секс.
-Порови се в нета и попрочети някой друга статия,за секса.
-ВЪЗБУДИ Я!!!Толкова ли е трудно да се досетиш,че щом е толкова стегната,значи НЕ Е възбудена (и най-вероятно действията ти са й били НЕПРИЯТНИ,а може би и БОЛЕЗНЕНИ!!!)
-Лубрикантите са на различни цени и се продават в аптеките и секс-шоповете.
Сложи я тя да е от горе, пеи мен също беше така, но с пръсти отпъскане и момичето да е отгоре е по добре!
Знам идеално как се казва.Знам и това, че ми е късо.Нарекох го така, защото може би малко хора ще ме разберат какво има предвид...както и да е...Първоначално написано от EarthShaker
Мерси на отговорилите...
ала бала
абе специялистите не я бил възбудил ?! той казва , че има чуството че ше му се скаса " гемчето " а не че е тясно и неможе да го пахне глупаци до автора отиваш на лекар правят ти 2 резвания 10 дни и си готов за е*ание![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes