.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на go71n

Re: Не може да влезне...

Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    направо имам чувството, че ше ми се скъса онази ципата, която държи главичката с останалата част....
    аз питам от 2 страници компетентни мнения никой ли не прочете цитираната част?!

нарича се КЪСО ГЕМЧЕ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
    Знам идеално как се казва.Знам и това, че ми е късо.Нарекох го така, защото може би малко хора ще ме разберат какво има предвид...както и да е...

Мерси на отговорилите...
    не др причина няма освен да ти е късо гемчето че да имаш чувство че ше се скаса да те питам оголваш ли си го до край или само главичката оспяваш да оголиш ?!
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    абе специялистите не я бил възбудил ?! той казва , че има чуството че ше му се скаса " гемчето " а не че е тясно и неможе да го пахне глупаци до автора отиваш на лекар правят ти 2 резвания 10 дни и си готов за е*ание
    А ти господин Всезнайко ще ми отговориш ли на въпроса:Какво общо има късото гемче с това,че той НЕ МОЖЕ да й го вкара или ако успее - го боли?!Познавам няколко момчета с този "проблем" (късо гемче),но никой от тях до сега не се е оплаквал,че го боли,когато прави секс ...

purvo i napravi edna frenska, dokato se podmokri i 6te vidi6 kak 6te i haresa i 6te q vuzbudi6 mnogo! i posle davay
    =^_^=

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами да с лубрикант би трябвало да стане,но тя трябва и да се е възбудила затова малко любовна игра преди секса може да помогне
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Re: Не може да влезне...

Цитирай Първоначално написано от go71n
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    направо имам чувството, че ше ми се скъса онази ципата, която държи главичката с останалата част....
    аз питам от 2 страници компетентни мнения никой ли не прочете цитираната част?!

нарича се КЪСО ГЕМЧЕ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
    Знам идеално как се казва.Знам и това, че ми е късо.Нарекох го така, защото може би малко хора ще ме разберат какво има предвид...както и да е...

Мерси на отговорилите...
    не др причина няма освен да ти е късо гемчето че да имаш чувство че ше се скаса да те питам оголваш ли си го до край или само главичката оспяваш да оголиш ?!
    Фимоза нямам, мога да го забелвам супер лесно, само гемчето ми е късо...
    ала бала

Предразположия достатъчно,трябва да бъде доста възбудена.

Град
    Варна
    Вече всички разбрахме, че ти е късо гемчето. Решението на проблема е като отидеш на лекар да ти го цепнат. Само няма да се оправи.

Град
    Sofia
    С мойта приятелка като го правихме в началото мн я болеше и влизаше малко след главичката... лубриканти глупости нищо непомагаше...ама сега сичко е ОК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си