- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не може да влезне...
не др причина няма освен да ти е късо гемчето че да имаш чувство че ше се скасаПървоначално написано от Joro951
да те питам оголваш ли си го до край или само главичката оспяваш да оголиш ?!
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
А ти господин Всезнайко ще ми отговориш ли на въпроса:Какво общо има късото гемче с това,че той НЕ МОЖЕ да й го вкара или ако успее - го боли?!Познавам няколко момчета с този "проблем" (късо гемче),но никой от тях до сега не се е оплаквал,че го боли,когато прави секс ...Първоначално написано от go71n
purvo i napravi edna frenska, dokato se podmokri i 6te vidi6 kak 6te i haresa i 6te q vuzbudi6 mnogo! i posle davay![]()
![]()
![]()
=^_^=
Фимоза нямам, мога да го забелвам супер лесно, само гемчето ми е късо...Първоначално написано от go71n
![]()
ала бала
Вече всички разбрахме, че ти е късо гемчето. Решението на проблема е като отидеш на лекар да ти го цепнат. Само няма да се оправи.
С мойта приятелка като го правихме в началото мн я болеше и влизаше малко след главичката... лубриканти глупости нищо непомагаше...ама сега сичко е ОК![]()