- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мария Мургина - НАП
Шефката на НАП, Мария Мургина е била доста богата женица...
Поръчала си е парфюм от офис на НАП, която поръчка била засечена и интересната новина... Парфюм за скромните 400 000 лева. Обядвала за скромните 4 000 лева, не пиела българска вода, било то и минерална, защото и било гнусно. Поръчвала си някаква немска минерална вода, ако не се лъжа за 12 лв / литъра. Пиела кафе за 14 лв - Давидов, мисля...
Някои хора изнемогват и нямат пари за да преживеят, други се чудят какво да си направят парите...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
на тази всъщност й затвор й е малко.
ако бяхме малко по-назад във времето я чакаше линч.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
нека!
Същата е и като тая Масларова...сган неземна,ама да ги мачкаш,мачкаш ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Масларова и отстъпва поне малко...
Въпреки че и тя е толко противна, та няма на къде повече.
Мургина ...... да чисти кофите до края на живота.
Пример за лека жена срещнала се със мутренския свят.Да гори на клада като вещица-всичките и гнусни пари да се раздадът на сираците на България.
Разбирам да си богат... ама това вече е прекалено парадиране... и парите са крадени...
Raise your fist!
Немската водичка да й приседне, да не види бял свят повече.
Така , така!!!Първоначално написано от StayFly
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
еми не яж днес,не яж утре,защото има гладуващи в Африка
не се къпи,защото доста хора умират от жажда,а ти разхищаваш водата за да си миеш гъза
протестирай срещу елитарността
ти си най-великият!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Пропусна ливанци ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Трябва да я линчуват, наистина.
Има БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, които нямат къде да живеят и да спят. Знаете какво е положението в повечето домове...Болни, стари хора...
Някаква си кобила НЕ МОЖЕ да използва парфюм за 400 000лева ДЪЖАВНИ ПАРИ.
Дано поне я залеят с киселина.
Арктическа маймуно ... ако не схвана това беше ебавка!Първоначално написано от FockidyFockFock
Не схванах.Първоначално написано от InitialD
![]()
Кое по-точно, окатегоризираш като ебавка? Моля те, разясни ми.
С това, че Кънта забрави да спомене и омразните му ливанци ... направо да беше набутал и ескимосите!Първоначално написано от FockidyFockFock
О, не! Чакай .. ти си по арктическата част!
Ти си същинско уан-мен шоу, български ливанецо!Първоначално написано от InitialD
НАЙ - ГОЛЕМИЯТ!!!
^ ахаха![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Защо винаги се изчерпвате след 5ят пост?!Първоначално написано от FockidyFockFock
Линка на картинката показва кои се имат за чекиджии!
elitecasuals ...![]()
Та по темата: явно Мургина е станала на някого неудобна и затова се разчу. Тази статистика от първия пост според мен е валидна за голям процент от управляващите.
Не съм разбрала,сори,бях пила малко повечко вчера.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Опитах се да кажа,че и аз ако имах толкова парички (но мои собствени),и аз най-вероятно бих ги давала за луксозни неща.
Иначе тя е само една от българските изцепки,като нея има много.Сетих се за една друга жена,шефката на варненската прокуратура.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Искаш да кажеш комунистически изцепки, защото тази крадлива свиня Мургина е дъщеря на комунистическо "величие" от Плевенско...Иначе тя е само една от българските изцепки,като нея има много
Точно заради такива като тях, страната ни се "пръсва" от богаташи...Първоначално написано от Loshotia
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!