.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Влюбване

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Влюбване

Можете ли да ми опишете как разбирате,че сте влюбени.Аз знам какво е чуството,но ми е интересно другите как разбират,че ги е сполятяла любовта.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми... пеперудките в стомаха
    Сияш от радост, щастлив си, трепва ти отвътре като го видиш тоя човек, мислиш за него постоянно... Абе не може да се опише - трябва да се почувства
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    И аз съм съгласен,че с думи не може да се опише и,че трябва да се изпита но просто пуснах темата за да вида гледната точка на другите.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Сияш от радост, щастлив си, трепва ти отвътре като го видиш тоя човек, мислиш за него постоянно... Абе не може да се опише - трябва да се почувства
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хммм чудя се дали има смисъл точно на теб да обяснявам,какво чувствам,когато съм влюбена ...

Миии какво е чувството ..... Пърхат ми пеперудки в стомаха,постоянно мисля за него,губя си граматиката,когато чуя гласа му и сърцето ми започва да бие лудо ... Чувствам се щастлива и спокойна,когато чуя гласа му ... Да не говорим,че моя става един такъв миличък и нежничък

Абеее к'во ли съм тръгнала точно на теб да обяснявам

Град
    ^^Тихо слънце .

сладури
    The madness that you feel will soon subside
    So in a word don't shed a tear
    I'll be here when it all gets weird

Град
    Сливен
    Утре ще отивам до съседен град да видя момичето което много харесвам (и тя ме харесва)и ще сме цял ден заедно и.... много е възможно да стане нещо
    Get what you can and never get back

Хм..Интересен въпрос!А какво е "Влюбен.."!Чувство..., Определение..?Какво точно?
    Според мен... "Влюбен" е.. силна симпатия...!Тва нещо е моментно... докато.. не се превърне.. в нещо по-силно... или... НИЩО!Влюбени сме... в началото докато има тръпка.... след това.. всичко се прелива в ЛЮБОВ, ЧУВСТВА... ПРИВЪРЗАНОСТ...!
    Тия неща не могат да бъдат обяснени..!Същото е да питаш... "Какво е да обичаш..?"
    Докато човек не го изпита.. не може да знае...!Но пък.. опита ли... адски мн му харесва..!Кофтито е когато дойде шибания момент с болката....
    И все пак... ВСИЧКО В ТАЯ ОБЛАСТ Е КРАСИВО КАТО ЧУВСТВО!

Цитирай Първоначално написано от Slunceto46
    Хм..Интересен въпрос!А какво е "Влюбен.."!Чувство..., Определение..?Какво точно?
    Според мен... "Влюбен" е.. силна симпатия...!Тва нещо е моментно... докато.. не се превърне.. в нещо по-силно... или... НИЩО!Влюбени сме... в началото докато има тръпка.... след това.. всичко се прелива в ЛЮБОВ, ЧУВСТВА... ПРИВЪРЗАНОСТ...!
    Тия неща не могат да бъдат обяснени..!Същото е да питаш... "Какво е да обичаш..?"
    Докато човек не го изпита.. не може да знае...!Но пък.. опита ли... адски мн му харесва..!Кофтито е когато дойде шибания момент с болката....
    съгласна съм!
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

А Още по-кофтито е, че на мене ми се връща мн лайняно в момента!При мене дойде момента с Болката... и се надявам.. ако някой ми е искал злото.. да се е задоволил с това, което до момента е "сътворил" и да ме остави... всичко да се оправи... и да се вдигна на крака.. защото... вече не мога да издържам...

Когато помниш всеки един миг с нея, защото всеки е специален, когато постоянно мислиш за нея и тези мисли те карат да се усмихнеш, когато за теб тя става идеална и единствена, пренебрегвайки всички останали наоколо, когато я видиш и стомаха ти се свива, а сърцето започва да бие ускорено и не издържаш да я прегърнеш и целунеш,когато 1 мин след като сте се разделили вече ти липсва, когато гласът й те успокоява без значение колко нервен, ядосан, сърдит и т.н. си бил, когато чувстваш, че живота има смисъл и този смисъл го виждаш в нейните мили очички... ехх любов :[

ми така като се замисля чак такава силна любов не съм изпитвала,ама привличане определено,още не мисля да се обвързвам толкова дълбоко с някой...просто съм си патила,от опити да задържа хора,които мислех,че обичам,но се оказа,че от другата ми страна не мислят точно така и затова реших,че вече ще мисля повече преди да направя такава крачка...

Всичко става по-хубаво... Светът ти се вижда розов. Нищо не може да ти развали настроението Щастлив си, мислиш само за този човек Искаш да си до него, а като го видиш изтръпваш!

hottie
    Guest
    Когато съм влюбена съм полу щастлива и полу нещастна. Много нещастна, когато не е до мен, но много щастлива когато съм с него.

Град
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Когато съм влюбена съм полу щастлива и полу нещастна. Много нещастна, когато не е до мен, но много щастлива когато съм с него.
    Предполагам когато е със теб си наваксвате всички пропуснато.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Не мога да го опиша просто чувството е по-различно,по хубаво

Да се убия не мога да пресъздам само с думи каквото и да е чувство.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    не знам, всичко е една хубава лъжа, която се превръща в нещо много много гадно и грозно накрая... не искам никога повече да се влюбвам, бих продал душата си на дявола за да направим сделка с него и никога да не го изпитам пак!

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от pam1
    Цитирай Първоначално написано от Slunceto46
    съгласна съм!
    i az sum napulno suglasna.. vluben si kogato usetish strashno silna trupka kum daden chovek ....
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Ееемии...чувстваш се адски щастлив и когато видиш този човек сърцето ти започва да тупти и краката ти се подкосяват и направо... ... поне на мене ми е така ... и най-важното не спираш да мислиш за този човек ...Чувството е страхотно!!!
    tAke a dIrty pIcture

Град
    Дълбините на канала :D
    В очите се появява един странен блясък,усмивката не слиза от лицето ти,сърцето ти нон стоп тупти се едно ще се пръсне,си4ко се променя,дори и походката,всеки път щом видиш любимият човек ти прималява,краката ти се подкосяват и просто... абе страхотно е..

Не мисля че това е любов....Това го усещам всеки път когато съм край човека който ХАРЕСВАМ...това не е любов, а увлечение

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Не мисля че това е любов....Това го усещам всеки път когато съм край човека който ХАРЕСВАМ...това не е любов, а увлечение
    Не забравяй,че хората са различни и нещата,които чувстват също са различни

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Да се убия не мога да пресъздам само с думи каквото и да е чувство.
    Аз мога, ама точно това наистина е неописуемо. Сега мога да се хвана да разтягам клишета или просто да си призная, че когато го усетя не става изведнъж, а в продължение на време и с всеки изминал ден заобичвам все по-силно и по-силно. А самото чувство е нещо, което хем е хубаво, хем ти причинява болка, защото е твърде силно... Абе не мога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си