.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Искам да му се извиня..но как :(

Вчера с гаджето ми се скарахме доста лошо.. Проблема беше в мен..Той получи смс-и че някой номер му е званял и аз почнах да разпитвам,той ми даде телефоха си ама на неговия пише часа когато са го тарсили а не когато е получен смс-а,а аз започнах-Ама ти си изтрил последния смс,това е друг,не е от сега и т.н.. Направих голяма грешка,заради тая моя ревност. Той днес заминава за уикенда в един друг град и незнам как ще изтарпя като знам че ми е много сърдит,понеже негови приятели ми казаха,а и същата вечер когато се скарахме се опитах да му се извиня но той се дарпаше и едва ли не ме и бутна..Много ми е гадно и искам по някакав начин да му се извиня..Какво мога да направя
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Ами ако е далеч за момента се опитай да му се обадиш и му кажи,че съжеляваш много и , че го обичаш.
    Ако не ти вдига.. не знам В такъв случай просто изчакай да се прибере и го потърси пак.Нищо не се знае - може би той ще те потърси пръв.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре на всеки се случва... не вярвам да е толкова дребнав и да ти се разсърди за такова нещо... Не си съгрешила с нещо толкова голямо... ами аз ти предлагам просто да му кажеш че понеже много си държиш на него ии е много сладък и си го пазиш и искаш само за теб.. или нещо такова... При мен става.. Ии така... и се постарай да не го правиш пак.. Айде Успех!

Супер фен Аватара на Riot
    свирки
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ами ако е далеч за момента се опитай да му се обадиш и му кажи,че съжеляваш много и , че го обичаш.
    Ако не ти вдига.. не знам В такъв случай просто изчакай да се прибере и го потърси пак.Нищо не се знае - може би той ще те потърси пръв.
    Аз му звънях..Вдигна ми..Обаче беше мълчалив..май само аз говорех..Питах го дали се сърди,а той каза-Незнам..По принцип като говорим и чувствам топлина в гласа му,а сега беше толкова студен и безразличен Не исках да става така
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    Аз му звънях..Вдигна ми..Обаче беше мълчалив..май само аз говорех..Питах го дали се сърди,а той каза-Незнам..По принцип като говорим и чувствам топлина в гласа му,а сега беше толкова студен и безразличен Не исках да става така
    Виж.. Остави го за уикенда.Като се върне го потърси пак и дано всичко да се оправи.Мисля,че ако наистина те обича няма да пожелае да не те вижда вече,само заради такова нещо.Пусни го за 1-2 дни,за да помисли,а като се прибере оправете отношенията си.Успокой се.

Град
    Велико Търново
    абе ние постоянно се караме за глупости,пък и това е нищо какво се палиш толкова.Аз ако бях теб,изобщо нямаше да му се извинявам,а щях да чакам да ми обясни какво всъщност е станало и толкова.Имай си достойнството,недей му тича ти зад гъза,нека той тича зад твоя!
    Руса кукличка

ммда щом вече си му звъняла го остави за уикенда ....би трябвало да му мине.... а ако не му мине в понеделник илии някои др ден се срещнете и му обясни,че много съжаляваш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Виж.. Остави го за уикенда.Като се върне го потърси пак и дано всичко да се оправи.Мисля,че ако наистина те обича няма да пожелае да не те вижда вече,само заради такова нещо.Пусни го за 1-2 дни,за да помисли,а като се прибере оправете отношенията си.Успокой се.
    Евалата,много правилно го каза.

Изчакай го да се върне и не го търси, да му мине малко. Сигурно се е ядосал и изнервил. Когато се върте говори с него и така му се извини. Кажи, че съжаляваш и че просто не искаш да го загубиш. От колко време сте заедно ?
    A.D.I.D.A.S.

Ако наистина те иска той сам ще те потърси.

Цитирай Първоначално написано от RusiMC
    Ако наистина те иска той сам ще те потърси.
    +1 недей да му се извиняваш чак толкова много, просто си се издразнила и той го е взел по-навтре, като му поотмине сам ще те потърси, ако започнеш да го обсипваш с извинения ще започне да се прави на интересен и ще почне да си мисли, че едва ли не ще му се влачиш винаги след гъза (с извинение) до последно.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Изчакай го да се върне и не го търси, да му мине малко. Сигурно се е ядосал и изнервил. Когато се върте говори с него и така му се извини. Кажи, че съжаляваш и че просто не искаш да го загубиш. От колко време сте заедно ?
    Заедно сме от година и 9 месеца

П.П:Благодаря за мненията ви дотук. Бях се много отчаяла.

Спокойно!!Всичко ще е наред.Бързо ще му мине
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    Спокойно!!Всичко ще е наред.Бързо ще му мине
    Дано си права. Трудно издържам дълго време без него..

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Заедно сме от година и 9 месеца

П.П:Благодаря за мненията ви дотук. Бях се много отчаяла.
    В такъв случай не се притеснявай, нормално е понякога да се поизнерви
    A.D.I.D.A.S.

ох не съжалявай че си г0 разпитвала за тоя пуст смс .. сичко си има причина .. т0й би трябвало да знаее че ти много го обичаш нали ?! и пр0сто си го искаш само за теб .. остави г0 уикендаа той като с е върне сам ще те потърси .. Успехии
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Той трябва вече да си е дошал,а не ми е звънял. Дали да не му се обадя първа аз.

Споко имаш упора приятелите тоест нас
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Споко имаш упора приятелите тоест нас
    Благодаря,но искам съвет-дали аз да направя първата крачка като му звънна или да чакам той..?

Град
    < 33
    Амии изчакай да влезне в скайп , може би е уморен и си почива .. Остави го тая вечер изчакай до утре Но не се притеснявай Според мен му е минало отдавна вече
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ревноста е лошо нещо.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ревноста е лошо нещо.
    Знам,това ми е лош недостатък,ама просто не искам да го изгубя.

ОооОо ДаАа. Благодаря много на всички! Той казал на техните да го оставят пред дома като се връщали и дойде до нас и съм супер щастлива и всичко е ОК.

Честно, радвам се за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си