.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: АБВ ПОЩА

АБВ ПОЩА

Здравейте! Имам огромен проблем. ИмаХ поща в абв и ми я разбиха. Не ме интересува начина, по който са го направили (знам, че си има начини wink.gif ) Сменили са ми тайния отговор. Няма шанс да си вляза там. Интересувам се дали някой може да ми преразбие паролата и да ми генерира нова парола пък аз ще си вляза и ще си оправя белите. С всички съученици от бившия ми клас поддържам контакт на тази поща. Много ви благодаря предварително. Не искам нищо повече, просто искам да ми разбиете паролата и да ми вкарате нова парола worshippy.gif Благодаря още веднъж. Ако някой реши да ми помогне да ме потърси на скайп;beb4eto171 ,също и предишния ми скайп е разбит и искам да си го върна плс ?разбиване на скайп -как става ???
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Голям фен
    От всичко това искаш да се научиш да разбиваш пароли на скайп ли? Така е като слагаш за парола ЕГН, тел. номер, име на фр домашни любимци и др.

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    От всичко това искаш да се научиш да разбиваш пароли на скайп ли? Така е като слагаш за парола ЕГН, тел. номер, име на фр домашни любимци и др.
    Ами да скупето е pleiboikata1,ако някой ми каже как да си върна паролата ще съм мн благодарна
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Е химични формули ли да слагаме?

Ай да не цитирам пак shadow4e - то

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Темата ще бъде заключена, защото е забранено обсъждането как се разбиват пароли, ако някой може да ти помогне, ще се свърже с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си