.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

За тези които ходят редовно на козметик!

Здравейте на всички Отдавна разглеждам форума и днес реших да се регна и да почна да го попълвам.

Темата ми е за тези, които редовно ходят на козметик, най-вече за черни точки и пъпки. От кога ходите? Какви процедури си правите? И кога забелязахте по-дълготраен ефект.

Приемат се всякакви мнения- лоши и добри. Все пак сигурно има и недоволни.

Досега съм ходила само веднъж и кожата ми беше супер, но май от един път не става и мисля пак да ходя. Чакам вашите мнения

Никой ли не ходи на козметик?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    На козметик ходя само за оформяне на вежди(:
    Суетата.Моят любим грях.

Aз съм ходила два пъти, ама повече няма да отида, щото лицето ми заприлича на гадост.

Първо ми запарваше лицето, после ми стискаше пъпките и черните точки; минаваше ме с няква машинка, която пуска ток; с няква друга, дето изглажда кожата; мазане със спирт; маска с хума; няква пудра и тва беше.
    На мен не ми понесе, но може тя да е била некадърна или спиртът да ми е раздразнил кожата... не знам.
    След като си доволнА - отивай пак, явно си попаднала на добра козметичка.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Aз съм ходила два пъти, ама повече няма да отида, щото лицето ми заприлича на гадост.
    +1
    Вече сама се грижа за лицето си
    ~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[

Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    На козметик ходя само за оформяне на вежди(:
    И аз.. и за кола маска.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ходя от близо година вече...
    Много съм доволна, лицето ми доста се изчисти, вече почти не ми се появяват пъпки, само черни точки имам, но те не се възпаляват, което е добре.
    Процедурите, които ми правят... са стандартните; въпроса е не какво ти правят, а как ти го правят,... факт, че има доста некадърни козметички.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Ходя от близо година вече...
    Много съм доволна, лицето ми доста се изчисти, вече почти не ми се появяват пъпки, само черни точки имам, но те не се възпаляват, което е добре.
    Процедурите, които ми правят... са стандартните; въпроса е не какво ти правят, а как ти го правят,... факт, че има доста некадърни козметички.
    Вярно е, и никак не е смешно де. Имам приятелка, която веднъж ходи и след това кожата и се възстановява мнодо гълго време. И аз ходих, но при друга. След това кожата ми беше една такава чистичка и мекичка, обаче след това пак ми се появиха 3-4 гадории... и мисля пак да ходя, защото ми казаха че трябвало редовно посещение, за да има ефект.

Мда.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

ходя но не мн често и сега пак се налага да отида за черните точки
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Голям фен
    ако ходиш редовно поне една година резултатът ще е перфектно лице 100%

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ако попаднеш на свестен козметик и си ходиш редовно при него ще има 100 процентов ефект за квото и да се сетиш

Супер фен
    Град
    Своге
    Засега съм ходила два пъти и имаше ефект,хареса ми .... скоро трябва пак да се весна (:
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Аз ходя и сега лицето ми е много по-чисто и красиво от преди,но зависи от козметичката,аз попаднах на страхотна.....
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    аз ходя един път на няколко месеца само на почистване защото имам супер проблемна кожа а през другото време си правя сама вкъщи маски за лице, ползвам зинерит и т.н. Определено има ефект при козметичката...изчиства ти черни точки и всичко..но след време пак се появяват...няма как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си