- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан или балсам оцветител !
Знам. че сигурно темата я има много пъти, но има подновени продукти и т.н. и със сигурност ще има нещо ново а и тази тема винаги е интересна и много се говори за това.
В никакъв случай няма да си боядисвам косата не ми дават, имам тъмно руса коса искам да я изсветля, но си нямам идея как моля ви помагайте. Изчетох доста форуми само че сички казват боядисвай боядисвай, а на мене това не ми е алтернативаплс помогнете отчаяна съм. 7ми клас съм майка ми казва, че може кичури (ааз това искам) чак в 10ти клас и то евентуално
![]()
Който даде отговор да нека каже какво му е впечатлението, а може и нещо др де да занмИ мерси предварително
![]()
Аз използвам шампоан оцветител на Палет,косата ми е кестенява,не може да получа определен цвят а някакъв нюанс и блясък,не съм се боядисвала досега,нито каносвала,не смятам да го правя,просто подсилвам блясъка и цвета на косата с Шампоан оцветител,доста рядко....
Аз използвам шампоан оцветител на Палет,косата ми е кестенява,не може да получа определен цвят а някакъв нюанс и блясък,не съм се боядисвала досега,нито каносвала,не смятам да не го правя,просто подсилвам блясъка и цвета на косата с Шампоан оцветител,доста рядко....
Ами,ако косата ти е тъмна,няма как да свърши,имам познати с руси коси,при тях има ефект,но при кестенявата коса-само лек нюанс,при тъмно кестенявата и черната-няма абсолютно никакъв ефект.Първоначално написано от wu-tang4e
Но пък не искам да боядисвам косата си,защото цветът не е по важен от здравината и.