Аз съм вегетарианка... още не съм умряла от недостиг на каквото и да било... Вярно е, че някои неща не могат да се набавят от растенията... обаче могат от аптеката...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Да де. А в аптеката от къде ги набавят?Първоначално написано от BrokenInnocence
Омега-3 нямат пълноценен растителен източник.
Ретинола в аптеката е само с рецепта, защото е опасен при предозиране. Особено синтетичния.
Това за пречиственето е голям виц. От какво се пречиствате? Кои са тези токсини и къде се съхраняват?
Аз ще ви кажа - отпадните вещества се съхраняват с мастните тъкани. Хората с нисък процент подкожни мазнини на практика нямат нужда от пречистване.
Grumpy old madman
Ама строго вегетарианство?Първоначално написано от BrokenInnocence
@ Canis_Dirus, пречистването никога не е било главната ми причина да стана вегетарианка.
Знам за хора, на които не им се е отразило добре, чувстват се по- слаби като не ядат месо, по цял ден им се спи, отпаднали са и т.н. Ако се стигне до там, че това по някакъв начин да застраши здравето ми ще започна да ям месо, но досега ми се отразява чудесно и се чувствам с пъти по- добре.
@ SoFarSoGood, ако под строго вегетарианство имаш предив "vegan", не, ям яйца и млечни продукти. Не ям месо и не нося естествена кожа.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Значи пречистването не е само това какво ядеш ами и духовно, не може ти всяка вечер да ходиш по жени и т.н и иначе да постиш и да си мислиш че се пречистваш![]()
Е па аз си серем всеки ден. Бъбреците ми работят перфектно, черния дроб и той. Серем и пикаем и се пречистваме.Първоначално написано от Jesus
А като ходим по жени после казваме по една молитва и палим по една свещ веднъж на седмица и сме пичове! Пък и не смятам ходенето по жени за грях. Ако е нередно, то господ не би ни направил сексуалното желание толкова силно. А да ни подлага на тестове е глупаво - той знае, какъв ще е резултата!
Ебeтe и да не ви пука!!!
Grumpy old madman
От яйцето тръгнахме.Първоначално написано от DisciplineAndOrder
А как стават яйцата? От пилетата!
А как стават пилета? От оплодени яйца!
А как се оплождат яйцата? СЕКС!
Те това е. От яйцето до петела, който се качва върху всяка кокошка, понеже такава му е природата!
Grumpy old madman
Според истинската медицинка литература няма връзка между нивата на поемания с храната холестерол и серумния такъв.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Асоциацията на американските диетолози не е медицинска огранизация и тези хора НЯМАТ медицинско образование.
Покажи ми тогава медицинските изследвания, които сочат, че при ядене на повече от 2 яйца на ден се влошава някакъв определен показател.
Преди това можеш да потърсиш за Framingham. Най-мащабното медицинско изследване в историята, което НЕ открива връзка между посочените по-горе показатели!
Grumpy old madman
Ами добре. Аз не искам да споря. Това е което съм чела в учебниците по биология, в медицинските учебници, което да си казвали лекари и т.н.Първоначално написано от Canis_Dirus
Може би информацията там е на друга база.
След време може да придобия знания, които да ми кажат кое наистина е истината.
За сега просто няма да ям много яйца. Всеки сам си преценя.