.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: яйца

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз съм вегетарианка... още не съм умряла от недостиг на каквото и да било... Вярно е, че някои неща не могат да се набавят от растенията... обаче могат от аптеката...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Аз съм вегетарианка... още не съм умряла от недостиг на каквото и да било... Вярно е, че някои неща не могат да се набавят от растенията... обаче могат от аптеката...
    Да де. А в аптеката от къде ги набавят?

Омега-3 нямат пълноценен растителен източник.

Ретинола в аптеката е само с рецепта, защото е опасен при предозиране. Особено синтетичния.

Това за пречиственето е голям виц. От какво се пречиствате? Кои са тези токсини и къде се съхраняват?

Аз ще ви кажа - отпадните вещества се съхраняват с мастните тъкани. Хората с нисък процент подкожни мазнини на практика нямат нужда от пречистване.
    Grumpy old madman

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Ама строго вегетарианство?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    @ Canis_Dirus, пречистването никога не е било главната ми причина да стана вегетарианка.

Знам за хора, на които не им се е отразило добре, чувстват се по- слаби като не ядат месо, по цял ден им се спи, отпаднали са и т.н. Ако се стигне до там, че това по някакъв начин да застраши здравето ми ще започна да ям месо, но досега ми се отразява чудесно и се чувствам с пъти по- добре.

@ SoFarSoGood, ако под строго вегетарианство имаш предив "vegan", не, ям яйца и млечни продукти. Не ям месо и не нося естествена кожа.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Инкогнито
    Значи пречистването не е само това какво ядеш ами и духовно, не може ти всяка вечер да ходиш по жени и т.н и иначе да постиш и да си мислиш че се пречистваш

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Значи пречистването не е само това какво ядеш ами и духовно, не може ти всяка вечер да ходиш по жени и т.н и иначе да постиш и да си мислиш че се пречистваш
    Е па аз си серем всеки ден. Бъбреците ми работят перфектно, черния дроб и той. Серем и пикаем и се пречистваме.

А като ходим по жени после казваме по една молитва и палим по една свещ веднъж на седмица и сме пичове! Пък и не смятам ходенето по жени за грях. Ако е нередно, то господ не би ни направил сексуалното желание толкова силно. А да ни подлага на тестове е глупаво - той знае, какъв ще е резултата!

Ебeтe и да не ви пука!!!
    Grumpy old madman

откъде тръгнахме,докъде стигнахме..

Цитирай Първоначално написано от DisciplineAndOrder
    откъде тръгнахме,докъде стигнахме..
    От яйцето тръгнахме.
    А как стават яйцата? От пилетата!
    А как стават пилета? От оплодени яйца!
    А как се оплождат яйцата? СЕКС!

Те това е. От яйцето до петела, който се качва върху всяка кокошка, понеже такава му е природата!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Яйца могат да се ядат в неограничено количество!
    Ми то могат, ама последствията.....не е хубаво да се прекалява.
    Какви са последствията? Обоснови се с медицинска литература за наблюдавани прецеденти!

Именно според медицинската литература трябва да се ядат ДО 2 яйца дневно. И даже не е полезно да е всеки ден.
    Прочети и ще видиш.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Какви са последствията? Обоснови се с медицинска литература за наблюдавани прецеденти!

Именно според медицинската литература трябва да се ядат ДО 2 яйца дневно. И даже не е полезно да е всеки ден.
    Прочети и ще видиш.
    Според истинската медицинка литература няма връзка между нивата на поемания с храната холестерол и серумния такъв.

Асоциацията на американските диетолози не е медицинска огранизация и тези хора НЯМАТ медицинско образование.

Покажи ми тогава медицинските изследвания, които сочат, че при ядене на повече от 2 яйца на ден се влошава някакъв определен показател.

Преди това можеш да потърсиш за Framingham. Най-мащабното медицинско изследване в историята, което НЕ открива връзка между посочените по-горе показатели!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL

Прочети и ще видиш.
    Според истинската медицинка литература няма връзка между нивата на поемания с храната холестерол и серумния такъв.

Асоциацията на американските диетолози не е медицинска огранизация и тези хора НЯМАТ медицинско образование.

Покажи ми тогава медицинските изследвания, които сочат, че при ядене на повече от 2 яйца на ден се влошава някакъв определен показател.

Преди това можеш да потърсиш за Framingham. Най-мащабното медицинско изследване в историята, което НЕ открива връзка между посочените по-горе показатели!
    Ами добре. Аз не искам да споря. Това е което съм чела в учебниците по биология, в медицинските учебници, което да си казвали лекари и т.н.
    Може би информацията там е на друга база.
    След време може да придобия знания, които да ми кажат кое наистина е истината.
    За сега просто няма да ям много яйца. Всеки сам си преценя.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си