- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата са глупаци?
Защо когато знае че си разстроена налива масло в огъня? Защо не ти помага? Защо повтаря "не мога"?! Защо ти се лишаваш от нещо и когато отворип темата пред него получаваш отговор "Как очакваш да правя това?!"? Защо аз да мога, а той не? И защо, когато спра да мога това се превръща в бедствие?!
Защо има толкова много нещастници мислещи се за "различни" и още толкова, които не са такива и се грдеят с това?!
Ядосана съм. Спамете на воля
имаш нужда от тренинг как да маниполираш подобни смешки на обществото![]()
Има моменти, когато се държат така. Може да не го прави с цел да налива масло в огъня, а просто така да се получава.
A.D.I.D.A.S.
По-скоро повечето момичета сме глупачки. Харесваме си някое момче и веднага му го казваме. Той разбира, че сме му в ръцете и хоп- "Ама защо се подигра с мен? Толкова ли съм безлична?" Не трябва да угаждаме на момчетата за всичко, защото ги харесваме.И все пак е глупаво да поставяме всички момчета под общ знаменател.
Напълно съгласна с това мнение.Първоначално написано от TheNewReligion
Всеки човек е индивидуален,всеки притежава нещо различно и неповторимо и еглупаво да слагаме всички момчето под общ знаменател.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Така е!Не трябва да ги оставяме да ни маниполират.Бъди силна и властна. Не им се давай.Когато едно момче разбере че го харесваш се възгордява и се подиграва едва ли не с теб.Мислят че като ги харесваме моженм да истърпим сичко и сме готови да направим сичко за тяхПървоначално написано от TheNewReligion
Не им се оставяйте момичета!
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Има кухи момчета,момичета,мъже и жени..Просто си попаднала на смотан егоист..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
К'ъв ви е проблема, че харесвате само такива кретенообразни вещества? Ама..да бе.. аз пък к'ви въпроси задавам.. нали най-големите "плейбойчовци" са "готини", "яки", "най-лудите" и тем подобни идиотщини..пък после ревете, че някой се държал гадно с вас.Първоначално написано от TheNewReligion
Еми да.. явно проблемът е в момчетата.
Don't tell me what I can or can't do !
Защото на повечето им е вродено![]()
Първоначално написано от Boyd
Ти пък от къде знаеш, че става дума за точно този тип момчета? Точно защото не става за този тип момчета дума, а за обикновените "добри" момчета, ме е толкова яд... просто ми стана ясно че всички са еднакви.. ням знаменатели няма глупости... това е. Природа си е предполагам... сички са нещастници... колкото и да е добър, щом се почувства сигурен, става нагъл!
ИМАШ НУЖДА ОТ МЕН.АЗ НЕ СЪМ ЕГОИСТ КАТО НЕГО.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Не е вярно това че не трябва да ни се угажда! Примерно Ани всичко за което я помоля го прави , а аз за нея. Момичетата са по-нежния пол следователно момчетата трябва да направят първата крачка не както при повечето двойки момичето 1во е целунало или момчето е казало :
-Искам да бъдем заедно/ Искам да сме гаджета..
Това за мен тъпо просто ако момичето угажда на момчето и обратното , правят се нови и разнообразни неща всичко ще е супер всеки ще е щастлив
П.П Не всички момчета са зле..
напипала си си некой непукист ми се струва![]()
Защо ни слагаш под общ,знаменател всички?
^^Че аз кво съмМомче съм.
защо момичетата са курви?
Ами намерила си задник, и му играеш по свирката. Ако трябва да търсим "вина" - не той е виновен че е простак, а ти си виновна че го търпиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе хора всеки има някакви такива шантави моменти, престанете с това всички са еднакви, НЕ Е ВЯРНО !Първоначално написано от shokoto91
A.D.I.D.A.S.