- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата са глупаци?
Не винаги може да се угоди.Все момчетата са тапаци и така нататака.Да има моменти в който са смотани гадни говеда,който не ни разбират,но в другото време найстина може да ни помогнат д ани изслушат.С моето бившо гадже редовено се карахме,о като имах проблем му сдпделях,той ме изслушваше казваше си мнението.Беше ми като доста добър прител.Айде са не само момчетата са такива.И ние прекаляваме понякога.Нека всяка да се замисли,че поне един път е правила много гадни неща с гаджето си.
еми то и момчетата сте тъпи лайна.Нужно ли е като дечицата на по 5-6 години момичетата са тъпи момчетата са гадни.Има и мрънкала но всичко ли са такива,я си помислиПървоначално написано от Nitroglycerin
Първоначално написано от Nitroglycerin
Ооо ...наистина трябва да спрем да слагами всички под общ знаменател..момчетата кви били момичетата кви били...ама после момчетата пак бягат след момичетата а ние след тяхВсичко е относително
"Момчетата са глупаци" ама ги обичаме
![]()
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
NE VSICHKI SME EDNAKVI!!! Tova che momichetata tursite guzarite, a te sa boklucite i sled tova revete si e drugo! A kakto ima tupi momcheta, taka ima i tupi momicheta! Vsicko e 50/50 c(:
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Обаче ако момче беше пуснало тази тема, всички момичета щяхте да гракнете 'Как така ни поставяш под общ знаменател?!'
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Защооооо няма радооооост
за тееееб и за мееееееЕЕЕеен???![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не слагай всички момчета под общ знаменател
Все едно някое момче да каже"Защо всички момичета са к**ви"..ами има такива момичета,но не всички са такива,нали така
При момчетата е същото.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
"Защо момчетата са глупаци" отговор - Защото момичетата са тъпи кифли или курви
Не е глупав, тоя дето яде баницата - а тоя, дето му я дава!
В случая ти си глупавата, щото даваш да се държат по начин с теб, койето не ти е приятен - нали така
И май е време да смениш малко средата, аИли да откриеш някой нов "бъг" в тебе, за който не си знаела ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
несме![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Не се тревожи, всички момчета са еднакви![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Защото си попаднала на глупак, но не всечки са такива. Има и различни, но са трудни за откриванеИ наистина - някой по-нагоре беше казал, че не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава... Щом си му позволила да се държи по този начин с теб какво очакваш ? Като не те кефи отношението му спрямо теб му покажи, че не става така и да видиш колко бързо ще влезне в правия път. Ако ли пък не го за*баваш и си намираш друг
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами наистина не всички момчета са така , а пък ако толкова много те дразни хвани се с друг някой по-достоен за теб някой който те цени![]()
![]()
ЛюБоФф...ЛюБоФф и нАкРаЯ КФО?! ...F**K OfF!!! ПеСтИ Си ПаРиТе, За Да Са ПрИ ТеБе ЖеНиТе!!! Не ХоДи С КъСа ПоЛиЧкА, Да Не БуТаШ беБеШкА КолИчКа!!!
Ами наистина не всички момчета са така , а пък ако толкова много те дразни хвани се с друг някой по-достоен за теб някой който те цени![]()
![]()
Хайде стига хора спрете се ! Защо почвате да се нареждате, псувате и т.н спрете, че ще стане някоя междуполова война заради вас![]()
Та към темата "Защо момчетата са глупаци?" въпреки, че съм момче разбирам как се чувстваш, защото понякога наистина прекаляваме. Но пък от друга страна може би си чували поговорките : "Една птичка пролет не прави" и "Една ръка неможе да пляска сама" т.е понякога вие-момичетата ни карате да бъдем такива. А за другите неща може би не си намерила правилния човек - този който да дава и да прави всичко за тебе, който да те обича истински. От думите ти изглежда, че явно си се разделила с някой, но ти си давала всичко за него, а той не. Но не се ядосвай няма смисъл има толкова много момчета по този свят. Продължи напред и ще намериш човека, който да прави всичко за да бъдеш щастлива. И точно този човек ще ти помага, няма да ти отказва и няма да ти повтаря "не мога" и "Как очакваш да правя това?!" Малко като някакъв философ се изявих
но това е истината :P :P
Първоначално написано от m17ak
точно това е... но не съм се разделила... не мога да загърбя толкова много време с един човек въпреки, че постоянно съм разочарована
Тоест още сте заедно ?? Ако е така моя съвет е просто да го оставиш и да продължиш напред да намериш някое по-добро момче. :P Надявам се да ме послушаш, защото скоро бях в същата ситуация и нищо не се получи. По скоро се мъчехме докато бяхме заедно. А и те съветвам да не чакаш много, защото накрая ще излезе, че ти си виновна и че ти не си му обръщала внимание и не си правила нищо . Така стана при мене давах всичко - получавах нищо и накрая аз излязох виновен![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
On:
3aщoT' Ca 'YбaBИ!![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
++точноПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
оф тъпи свине ,знаят във всяка дупка пъх пъх ,бахти![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^^Добре,че не всички момичета мислят като теб.
Но все пак има излючения.Айде няма да спорим,няма смисъл просто.
P.S Не казвам,че аз съм от въпросните изключение,просто споменах.
Офф хора стига сте се карали! Има и свестни момичета и свестни момчета. От всичко има свестни хора, но се срещат доста рядко![]()