.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Не винаги може да се угоди.Все момчетата са тапаци и така нататака.Да има моменти в който са смотани гадни говеда,който не ни разбират,но в другото време найстина може да ни помогнат д ани изслушат.С моето бившо гадже редовено се карахме,о като имах проблем му сдпделях,той ме изслушваше казваше си мнението.Беше ми като доста добър прител.Айде са не само момчетата са такива.И ние прекаляваме понякога.Нека всяка да се замисли,че поне един път е правила много гадни неща с гаджето си.

защото момичетата сте тъпи мрънкала
    Йога и мъдрост

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    еми то и момчетата сте тъпи лайна.Нужно ли е като дечицата на по 5-6 години момичетата са тъпи момчетата са гадни.Има и мрънкала но всичко ли са такива,я си помисли

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin

Ооо ...наистина трябва да спрем да слагами всички под общ знаменател..момчетата кви били момичетата кви били...ама после момчетата пак бягат след момичетата а ние след тях Всичко е относително "Момчетата са глупаци" ама ги обичаме

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Град
    Улицата
    NE VSICHKI SME EDNAKVI!!! Tova che momichetata tursite guzarite, a te sa boklucite i sled tova revete si e drugo! A kakto ima tupi momcheta, taka ima i tupi momicheta! Vsicko e 50/50 c(:
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Обаче ако момче беше пуснало тази тема, всички момичета щяхте да гракнете 'Как така ни поставяш под общ знаменател?!'
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Защооооо няма радооооост
    за тееееб и за мееееееЕЕЕеен???
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Не слагай всички момчета под общ знаменател
    Все едно някое момче да каже"Защо всички момичета са к**ви"..ами има такива момичета,но не всички са такива,нали така
    При момчетата е същото.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    "Защо момчетата са глупаци" отговор - Защото момичетата са тъпи кифли или курви

Не е глупав, тоя дето яде баницата - а тоя, дето му я дава!

В случая ти си глупавата, щото даваш да се държат по начин с теб, койето не ти е приятен - нали така

И май е време да смениш малко средата, а Или да откриеш някой нов "бъг" в тебе, за който не си знаела ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    несме
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Не се тревожи, всички момчета са еднакви
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Защото си попаднала на глупак, но не всечки са такива. Има и различни, но са трудни за откриване И наистина - някой по-нагоре беше казал, че не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава... Щом си му позволила да се държи по този начин с теб какво очакваш ? Като не те кефи отношението му спрямо теб му покажи, че не става така и да видиш колко бързо ще влезне в правия път. Ако ли пък не го за*баваш и си намираш друг
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ами наистина не всички момчета са така , а пък ако толкова много те дразни хвани се с друг някой по-достоен за теб някой който те цени
    ЛюБоФф...ЛюБоФф и нАкРаЯ КФО?! ...F**K OfF!!! ПеСтИ Си ПаРиТе, За Да Са ПрИ ТеБе ЖеНиТе!!! Не ХоДи С КъСа ПоЛиЧкА, Да Не БуТаШ беБеШкА КолИчКа!!!

Ами наистина не всички момчета са така , а пък ако толкова много те дразни хвани се с друг някой по-достоен за теб някой който те цени

...

Хайде стига хора спрете се ! Защо почвате да се нареждате, псувате и т.н спрете, че ще стане някоя междуполова война заради вас Та към темата "Защо момчетата са глупаци?" въпреки, че съм момче разбирам как се чувстваш, защото понякога наистина прекаляваме. Но пък от друга страна може би си чували поговорките : "Една птичка пролет не прави" и "Една ръка неможе да пляска сама" т.е понякога вие-момичетата ни карате да бъдем такива. А за другите неща може би не си намерила правилния човек - този който да дава и да прави всичко за тебе, който да те обича истински. От думите ти изглежда, че явно си се разделила с някой, но ти си давала всичко за него, а той не. Но не се ядосвай няма смисъл има толкова много момчета по този свят. Продължи напред и ще намериш човека, който да прави всичко за да бъдеш щастлива. И точно този човек ще ти помага, няма да ти отказва и няма да ти повтаря "не мога" и "Как очакваш да правя това?!" Малко като някакъв философ се изявих но това е истината :P :P

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от m17ak
    ти си давала всичко за него, а той не.

точно това е... но не съм се разделила... не мога да загърбя толкова много време с един човек въпреки, че постоянно съм разочарована

...

Тоест още сте заедно ?? Ако е така моя съвет е просто да го оставиш и да продължиш напред да намериш някое по-добро момче. :P Надявам се да ме послушаш, защото скоро бях в същата ситуация и нищо не се получи. По скоро се мъчехме докато бяхме заедно. А и те съветвам да не чакаш много, защото накрая ще излезе, че ти си виновна и че ти не си му обръщала внимание и не си правила нищо . Така стана при мене давах всичко - получавах нищо и накрая аз излязох виновен

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Не се превръщайте в мъжемразки. Моля ви.

On:
    3aщoT' Ca 'YбaBИ!
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    По-скоро повечето момичета сме глупачки. Харесваме си някое момче и веднага му го казваме. Той разбира, че сме му в ръцете и хоп- "Ама защо се подигра с мен? Толкова ли съм безлична?" Не трябва да угаждаме на момчетата за всичко, защото ги харесваме. И все пак е глупаво да поставяме всички момчета под общ знаменател.
    ++точно
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на teenems
    оф тъпи свине ,знаят във всяка дупка пъх пъх ,бахти
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^^Добре,че не всички момичета мислят като теб.

Мега фен Аватара на teenems
    ем повечето ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Но все пак има излючения .Айде няма да спорим,няма смисъл просто.

P.S Не казвам,че аз съм от въпросните изключение,просто споменах.

Офф хора стига сте се карали! Има и свестни момичета и свестни момчета. От всичко има свестни хора, но се срещат доста рядко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си