.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    оф тъпи свине ,знаят във всяка дупка пъх пъх ,бахти
    Хаха недей, че ме ,,обиждаш'' това, че на теб ти се прави секс, аз ли съм виновен, че ти угаждам и се е*а с теб? Замисли се.
    Не всички момчета са еднакви, има и много интересни индивиди, където си струва да опиташ с тях. Това, че си попадала се на типа ,,playboy'' не те прави жертва, а мишена!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Според мен няма "лоши" и "добри" момчета. Разберат ли, че ги харесваш на всички им се вдига самочувствието. Някои го показват най-демонстративно, други не чак толкова. От там идва това глупаво деление- от начина, по който реагират.

Супер фен
    Щото са момчета. Абе... не всички са глупаци.
    nicolepcd

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ейй браво,една от вас поне да е на правилно мнение.

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Не бих могла да кажа,че всички са еднакви.Повечето може и да са глупаци,но определено има и изключения.Е,за жалост,те са доста по-малко,но поне ги има.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ейй браво,една от вас поне да е на правилно мнение.
    nicolepcd

Голям фен
    Ххх Я го наритай к'фо са ядосваш с него ... Като го понатупаш знаеш ли колко бързо ще започне да може ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Защо момчетата са глупаци?

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Защо когато знае че си разстроена налива масло в огъня? Защо не ти помага? Защо повтаря "не мога"?! Защо ти се лишаваш от нещо и когато отворип темата пред него получаваш отговор "Как очакваш да правя това?!"? Защо аз да мога, а той не? И защо, когато спра да мога това се превръща в бедствие?!
    Защо има толкова много нещастници мислещи се за "различни" и още толкова, които не са такива и се грдеят с това?!

Ядосана съм. Спамете на воля
    Хммм или си някакъв уникат и попадаш само на неподходящи момчета или всички момчета,които познавам са уникати,защото НИТО ЕДИН мой ПОЗНАТ не би направил или казал нещо от гореспоменатите

В момичетата е проблема

Цитирай Първоначално написано от revennge
    имаш нужда от тренинг как да маниполираш подобни смешки на обществото
    Как се отстояваш интересите си в една връзка?

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    По-скоро повечето момичета сме глупачки. Харесваме си някое момче и веднага му го казваме. Той разбира, че сме му в ръцете и хоп- "Ама защо се подигра с мен? Толкова ли съм безлична?" Не трябва да угаждаме на момчетата за всичко, защото ги харесваме. И все пак е глупаво да поставяме всички момчета под общ знаменател.
    К'ъв ви е проблема, че харесвате само такива кретенообразни вещества? Ама..да бе.. аз пък к'ви въпроси задавам.. нали най-големите "плейбойчовци" са "готини", "яки", "най-лудите" и тем подобни идиотщини..пък после ревете, че някой се държал гадно с вас.

Еми да.. явно проблемът е в момчетата.

Ти пък от къде знаеш, че става дума за точно този тип момчета? Точно защото не става за този тип момчета дума, а за обикновените "добри" момчета, ме е толкова яд... просто ми стана ясно че всички са еднакви.. ням знаменатели няма глупости... това е. Природа си е предполагам... сички са нещастници... колкото и да е добър, щом се почувства сигурен, става нагъл!

ако веднъж позволиш нагло поведение.... не очаквай изведнъж той да се промени от самосебе си...! Даже да не кажа.. не очаквай да се промени изобщо...! Истината е, че само от нас зависи какво отношение ще получаваме от тях!
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    ако веднъж позволиш нагло поведение.... не очаквай изведнъж той да се промени от самосебе си...! Даже да не кажа.. не очаквай да се промени изобщо...! Истината е, че само от нас зависи какво отношение ще получаваме от тях!
    + подкрепям

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Абе на вас не ви ли писна с тия теми бе. Тва не го казвам само защото съм момче. Често, вече писва на всеки да ви чува да се оплаквате.
    Са понеже некое момченце те е зарезало почваш да им се връхлиташ.
    И ся кат дойде другия красавец, веднага ще млъкнеш, а???
    И като те зареже пак ше почваш да си изливаш мъката по форуми.....

Малко неподготвен се изказваш май а

Град
    Велико Търново
    Дразня се ,когато уж ми казва,че ме разбирал винаги ...а има моменти ,в които се чувсвтвам ужасно,поради факта,че се чувсвтам излишна в живота му и не получавам нужното разбирателство.Помня 1 такъв момент
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си