- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя съм?!
Алохаа на всички!Такам тая тема я пуснах,защото преди малко изгледах филма ''ПРИКЛЮЧЕНИЕ В NY'' и се замислих..!Замислих се над това кой е моят стил..дали нормален,елегантен,лееко смъкнато-весел/смисъл шарено смеска със леко смъкнват/ всеки ден съм ралзлична!Някой да има идея до какво се води тфа объркване и как да разбера кой ''стил'' съм?!![]()
П.С-темата може и да е глупава,но този въпрос ми мъчи съвеста!
Моля,без нападки!
Мерси за отделеното времее! :P
Адиосс![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Нищо не разбрах. Искаш да ти кажем как да се обличаш, за да си "смъкнато-весела" или нормална?![]()
филмите вредят на здравето
![]()
Хм.. по темата: Не мисля, че сама можеш да си кажеш ''кой'' стил си.. Собственият стил на човек си му идва отвътре и той сам започва да си го следва, без дори да знае за него.
Е ако говориш за метълчета, хипарчета и други глупости.. Е това с времето минава![]()
![]()
Защо трябва да следваш някой стил?
Бъди уникална![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Точно така, бъди уникална и приличай на всички...Първоначално написано от ThePowerOfLove
Първоначално написано от afterforever
Охххх....ама че сте старомодни! ЗАЩОТО Е ГЛЕДАЛА ''ПРИКЛЮЧЕНИЕ В NY''
Как като и снимка не съм ти виждала очакваш да ти кажа?!
Каво ти пука?
Обличай си се както ти харесва и не ги мисли теэи глупости.
[size=7][b][u]fosse cos
никоя !?
хах и аз съм така няма нищо карй си я така![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
имам точния отговор на въпроса какъв е стила ти и ще ти го кажа, само че преди тва може ли линк към филма?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
http://zamunda.net/browse.php?search...t=0&incldead=1Първоначално написано от sladur4etyYy
По темата бъди така каквато си и няма да съжаляваш![]()
Обличай се, както ти харесва и ти е удобно. Не ти пречи един ден да си с кецове и дънки, а на другия - с токчета и пола. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За облеклото , според мен трябва да се обличаш така както ти отива на фигурата , при всички дрехи има начин да ти паснат като удобство въпрос на пари и малко вкус ако съм разбрал правилно че те интересува стил на облекло.
Ти питаш коя си ?!Ще ти кажа - ти си човека който тепърва ще преоткрие себе си ...
Ще смениш много стилове ... ще се променяш .. но аз бих ти казал - не се придържай към никакви стилове, не копирай никой, бъди себе си, бъди истинската себе си ....
и най вече сладка като тея двете малките на аватара ти ....
![]()
![]()