.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Запитване

Запитване

Здравейте, съфорумци. .
    Надявам се, че има някой, който ще прочете и ще помогне =)
    Така . . един ден се прибирах от училище и в автобуса имаше един мъж.Той не спря през цялото време да ме гледа, на мен ми беше симпатичен и аз го позагледах.Но той наистина не отдели поглед.Когато слезнах от рейса си мислих "Язък, че повече няма да го видя." . .
    Но какво се случи, след 2 седмици както бях в междучасие и го видях . .да същият мъж.Попитах моята приятелка какъв е и тя каза учител по математика, който преподава на съседният клас . .
    Той също ме видя и ме погледна и той очудено.Явно, че не знаеше, че съм ученичка в това училище като ме беше видял в автобуса.
    От този ден, почна да идва в нашата стая като имаме математика уж да пита нещо госпожата ни, а нашата госпожа много му се дразни, така че не може да става въпрос за приятелство между тях.Не казвам, че идва заради мен, но всеки път ме гледа много интересно.Разбира се и аз не му оставям длъжна и аз продължавам погледите . .
    Много съм привлечена от него.Зная, че е нередно и че ако има нещо между нас и от училището разберат ще го уволнят. .
    Въпроса ми е може ли да има връзка между учиник и учител?Има ли смисъл да пробвам?Ако да, смятам аз да взема инициятивата.Например да ида при него и да го попитам иска ли да ми обесни задачите, които не разбирам, защото в моето учлище (пропуснах да кажа, че не съм в България) можеш през голямото междучасие да имаш екстра урок ако не разбираш нещо.Та ако го попитам . . и нз нз .Мен така и така ще ме е срам, но . . в крайна сметка какво искате?Много съм объркана.До сега 1 месец върви само да се гледаме, но след като вчера го сънувах съвсем ми се обърка главата... Помощ!!!
    Мерси на всички, които прочетоха! =)

Според мен не е удачно да имате връзка....Прекалено рисково е.

имаш твои връстници с коит да се занимаваш... педофилството се наказва със затвор а не с уволнение

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    имаш твои връстници с коит да се занимаваш... педофилството се наказва със затвор а не с уволнение
    След няколко месеца съм пълнолетна.Така че, това не е фактор.Няма да го изкарат педофил. .

Хубаво е, че поемаш инициaтивата в свои ръце, но според мен трябва да обмислиш дали този човек си заслужава, дали не е моментна прищявка.
    Ако си убедена в бъдещето на връзката ви, не виждам нищо нередно.

Цитирай Първоначално написано от Milaaaa
    Хубаво е, че поемаш инициaтивата в свои ръце, но според мен трябва да обмислиш дали този човек си заслужава, дали не е моментна прищявка.
    Не зная има ли бъдеще, защото не го познавам. Просто съм силно привлечена.Точно за това искам да имам шанс да го опозная по-добре.Но не зная той как ще реагира, дали няма да си каже - че за какво ми е на мен тя, тя е малка и не знае какво иска. . Не знам наистина.

аз пък мисля, че идеята е мн готина!!! няма нищо лошо да се позабавляваш, но не минавай границата като рискуваш да ви хванат

Цитирай Първоначално написано от revennge
    аз пък мисля, че идеята е мн готина!!! няма нищо лошо да се позабавляваш, но не минавай границата като рискуваш да ви хванат
    Разбира се, ако стане каквото стане, ще внимаваме много и няма да си позволяваме нищо в училище . . но не зная как да постъпя.Ако бъда отблъсната ще ме е срам да ходя на училище направо :С

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Еми мога да кажа няколко неща.
    1во: Зависи много от годините, защото да не би той да не на ~30 а ти на 18..
    2ро: Зависи дали има жена и деца, защото ако стане нещо ще преебеш много невинни
    3то: Ако 1вото и 2рото са в норма, т.е. е млад учител, в смисъл да не е над 30 и няма семейство или жена с която да е омъжен РИСКУВАШ. Нищо не пречи да пробваш тогава

Успех.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Еми мога да кажа няколко неща.
    1во: Зависи много от годините, защото да не би той да не на ~30 а ти на 18..
    2ро: Зависи дали има жена и деца, защото ако стане нещо ще преебеш много невинни
    3то: Ако 1вото и 2рото са в норма, т.е. е млад учител, в смисъл да не е над 30 и няма семейство или жена с която да е омъжен РИСКУВАЖ. Нищо не пречи да пробваш тогава

Успех.
    Под 30 години е, по мои наблюдения.Максимум 28 му давам. За жена не зная, не съм забелязала пръстен, но точно заради това искам първо да го опозная.Ако мога да си поговоря малко с него като приятел с приятел, а не ученик с учител ще е много хубаво.Но проблема ми е, че до сега дума не сме си обелвали тъй като не ми преподава.Не зная как да направя контакт??

Цитирай Първоначално написано от Y4eHu4ka
    Не зная има ли бъдеще, защото не го познавам. Просто съм силно привлечена.Точно за това искам да имам шанс да го опозная по-добре.Но не зная той как ще реагира, дали няма да си каже - че за какво ми е на мен тя, тя е малка и не знае какво иска. . Не знам наистина.
    С питане и до Цариград се стига...
    Нищо не ти пречи да опиташ. В най-лошия случай ще знаеш, че си направила всичко по силите си, но късметът не е бил на твоя страна.

С питане и до Цариград се стига...
    Нищо не ти пречи да опиташ. В най-лошия случай ще знаеш, че си направила всичко по силите си, но късметът не е бил на твоя страна.
    Мерси, да знаеш, че ме окуражаваш =) =)
    Ами . . имаш ли идея как точно да стана по-близка с него, така че да не се забележи нищо от останалите. .имам предвит . . няма ли да е странно ако изведнъж отида на уроци при учител, който не ми преподава, вместо при мойта си госпожа. . пък и тя самата дали няма да се обиди - че едва ли не тя не може да си преподава уроците и затова отивам при другият учител, който тя никак не харесва на всичкото отгоре. .
    Дали няма да е твърде забележимо?

Защо учителката ти трябва да разбира, че си ходила на урок при него?
    Може след училище да останеш...
    Друг вариант е да бъдеш пряма. Да не търсиш поводи да го опознаваш, просто да му кажеш каквото имаш, пък той сам ще прецени как да действа.

Под 30 години е, по мои наблюдения.Максимум 28 му давам. За жена не зная, не съм забелязала пръстен, но точно заради това искам първо да го опозная.Ако мога да си поговоря малко с него като приятел с приятел, а не ученик с учител ще е много хубаво.Но проблема ми е, че до сега дума не сме си обелвали тъй като не ми преподава.Не зная как да направя контакт??
    Еми трябва да пуснеш главно фантазията в действие. Земи намери някаква тема, която да е отделна от Математиката по която преподава. Например намекни нещо \"Здравейте. Изкам да ви попитам дали можете да ми обясните точно за новите закони, който ще влязат в сила в училище" опирайки се по бюрото пускаща по малко сексапил.. на което той ако е запленен от теб ще започне да говори "Учителите вече ще могат да изгонват учениците от час, след което те ще бъдат пращани на определено място, където да помагат.." говорейки това, гледайки теб, оплитайки езика..
    И след това подаваш ръка с думите: "А междодругото аз съм <името ти>" и така...

Успех

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Еми трябва да пуснеш главно фантазията в действие. Земи намери някаква тема, която да е отделна от Математиката по която преподава. Например намекни нещо \"Здравейте. Изкам да ви попитам дали можете да ми обясните точно за новите закони, който ще влязат в сила в училище" опирайки се по бюрото пускаща по малко сексапил.. на което той ако е запленен от теб ще започне да говори "Учителите вече ще могат да изгонват учениците от час, след което те ще бъдат пращани на определено място, където да помагат.." говорейки това, гледайки теб, оплитайки езика..
    И след това подаваш ръка с думите: "А междодругото аз съм <името ти>" и така...

Успех
    Това би било добра идея, като изключим, че тука няма промени в училище.
    Тук е така - имаме 5 мин. междучасие между всеки час, но не можем да излизаме от класната стая, т.е. няма как да ида или пък ако ида винаги ще са си учениците там в стаята.
    Друг е проблема, че не зная как да разбера примерно кой ден къде има последен час или нещо от сорта. . :С Наистина нз трудна работа е малко

Самата мисъл, че можеш да ходиш с учител е нелепа. Сещаш се как ще изглежда всичко, независимо от годините ви.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Самата мисъл, че можеш да ходиш с учител е нелепа. Сещаш се как ще изглежда всичко, независимо от годините ви.
    Че защо нищо не е невъзможно.Госпожата ми по счетоводство в момента вече 20 години е женена за нейният учител по счетоводство =)))) ... тъй че . .

Цитирай Първоначално написано от revennge
    Разбира се, ако стане каквото стане, ще внимаваме много и няма да си позволяваме нищо в училище . . но не зная как да постъпя.Ако бъда отблъсната ще ме е срам да ходя на училище направо :С
    отблъсната? съмняваме.. нали знаеш то само по себе си ще се разбере дали е удобно и дали той е навит да имате нещо повече само чрез жестове и леки намеци а и на теб нищо не ти пречи да се държиш с него малко по освободено и закачливо
    а пък и ти да си на 18, а той на 30 аз лично не виждам нищо лошо научно доказано е, че момичетата се развиват по бързо от момчетата затова ние имаме нужда от някой по голям и по опитен за нуждите ни

Че защо нищо не е невъзможно.Госпожата ми по счетоводство в момента вече 20 години е женена за нейният учител по счетоводство =)))) ... тъй че . .
    Не твърдя, че е невъзможно, а че на този етап ситуацията е нелепа. А решението дали ще го съблазняваш пред половината випуск, си е лично твое.

Тези закони не са влезли още в сила. Даваха го по новините че ще влизат в сила в скоро ако ги одобрят. Затова можеш да го питаш. Еми отиди в дирекцията и там има програмата на всички класове. Като знаеш на кой класове преподава, ще разбереш кога ще има последен чаш да го издебнеш

Нищо хубаво не става лесно!

Тук в дирекция или учителска стая просто нямаш шанс да влезнеш.Много е висока чертата между учител/ученик. . всичко е мнооого стегнато и строго. :С Това е друг проблем.
    revennge - Съгласна съм с теб, за годините. . Пък и нз . . за отблъсването - по начина, по който ме гледа, виждам, че няма да ме отблъсне, но ако има задръжки и тн . .? :С
    TheNewReligion - Нямам дори и намерение целият випуск да разбира Думата дискретност ми е позната и играе в пълна сила.По принцип аз харесам ли някой целият свят разбира.А него харесвам вече месец и само и единствено майка ми знае, а и друг няма да разбере.

Тук в дирекция или учителска стая просто нямаш шанс да влезнеш.Много е висока чертата между учител/ученик. . всичко е мнооого стегнато и строго. :С Това е друг проблем.
    revennge - Съгласна съм с теб, за годините. . Пък и нз . . за отблъсването - по начина, по който ме гледа, виждам, че няма да ме отблъсне, но ако има задръжки и тн . .? :С
    TheNewReligion - Нямам дори и намерение целият випуск да разбира Думата дискретност ми е позната и играе в пълна сила.По принцип аз харесам ли някой целият свят разбира.А него харесвам вече месец и само и единствено майка ми знае, а и друг няма да разбере.
    ако имаше подобни задръжки нямаше и да се загледа... аз мисля, че ти е в кърпа вързан

Вече така се уверих, че трябва да направя нещо.Благодаря ви.Сега остава да намеря начина, по който да действам . .
    Само да не стане, че измисля супер начин и накрая се спека и не кажа една дума . .

А представи си, че наистина имате връзка. Дали няма да разбере някоя твоя съученичка? А сега си представи, че не си първата, на която хвърля погледи. Да не говорим, че не знаеш със сигурност на какво се дължат те. Не бързай и не си фантазирай неща, които може да нямат нищо общо с реалността.

А представи си, че наистина имате връзка. Дали няма да разбере някоя твоя съученичка? А сега си представи, че не си първата, на която хвърля погледи. Да не говорим, че не знаеш със сигурност на какво се дължат те. Не бързай и не си фантазирай неща, които може да нямат нищо общо с реалността.
    Аз не си представям нищо.Точно за това искам, да го опозная, за да разбера.Нали знаеш, че трябва да се пробва.Когато и ти харесваш някой, предполагам, че и ти се бориш, поне да разбереш имаш ли шанс или не.Дали гледа други не мога да зная, права си.А ако имаме връзка - повярвай ми никой няма да го разбере.Нямам толкова близки приятелки в училище на които да го кажа Не мисля, че в училище ще го гледам повече или по-малко от колкото е сега в момента.Все пак не трябва да се разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си