Здравейте, съфорумци. .
Надявам се, че има някой, който ще прочете и ще помогне =)
Така . . един ден се прибирах от училище и в автобуса имаше един мъж.Той не спря през цялото време да ме гледа, на мен ми беше симпатичен и аз го позагледах.Но той наистина не отдели поглед.Когато слезнах от рейса си мислих "Язък, че повече няма да го видя." . .
Но какво се случи, след 2 седмици както бях в междучасие и го видях . .да същият мъж.Попитах моята приятелка какъв е и тя каза учител по математика, който преподава на съседният клас . .
Той също ме видя и ме погледна и той очудено.Явно, че не знаеше, че съм ученичка в това училище като ме беше видял в автобуса.
От този ден, почна да идва в нашата стая като имаме математика уж да пита нещо госпожата ни, а нашата госпожа много му се дразни, така че не може да става въпрос за приятелство между тях.Не казвам, че идва заради мен, но всеки път ме гледа много интересно.Разбира се и аз не му оставям длъжна и аз продължавам погледите . .
Много съм привлечена от него.Зная, че е нередно и че ако има нещо между нас и от училището разберат ще го уволнят. .
Въпроса ми е може ли да има връзка между учиник и учител?Има ли смисъл да пробвам?Ако да, смятам аз да взема инициятивата.Например да ида при него и да го попитам иска ли да ми обесни задачите, които не разбирам, защото в моето учлище (пропуснах да кажа, че не съм в България) можеш през голямото междучасие да имаш екстра урок ако не разбираш нещо.Та ако го попитам . . и нз нз .Мен така и така ще ме е срам, но . . в крайна сметка какво искате?Много съм объркана.До сега 1 месец върви само да се гледаме, но след като вчера го сънувах съвсем ми се обърка главата... Помощ!!!
Мерси на всички, които прочетоха! =)