Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Цитирай Първоначално написано от Y4eHu4ka
Под 30 години е, по мои наблюдения.Максимум 28 му давам. За жена не зная, не съм забелязала пръстен, но точно заради това искам първо да го опозная.Ако мога да си поговоря малко с него като приятел с приятел, а не ученик с учител ще е много хубаво.Но проблема ми е, че до сега дума не сме си обелвали тъй като не ми преподава.Не зная как да направя контакт??
Еми трябва да пуснеш главно фантазията в действие. Земи намери някаква тема, която да е отделна от Математиката по която преподава. Например намекни нещо \"Здравейте. Изкам да ви попитам дали можете да ми обясните точно за новите закони, който ще влязат в сила в училище" опирайки се по бюрото пускаща по малко сексапил.. на което той ако е запленен от теб ще започне да говори "Учителите вече ще могат да изгонват учениците от час, след което те ще бъдат пращани на определено място, където да помагат.." говорейки това, гледайки теб, оплитайки езика..
И след това подаваш ръка с думите: "А междодругото аз съм <името ти>" и така...

Успех
Това би било добра идея, като изключим, че тука няма промени в училище.
Тук е така - имаме 5 мин. междучасие между всеки час, но не можем да излизаме от класната стая, т.е. няма как да ида или пък ако ида винаги ще са си учениците там в стаята.
Друг е проблема, че не зная как да разбера примерно кой ден къде има последен час или нещо от сорта. . :С Наистина нз трудна работа е малко