.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Спешно помощ

Здравейте!
    Ще видя дали по-късно ще мога да кача снимки но мисля че няма да си личи...значи имам следния проблем:По цялото тяло ми излязоха едни чержени подкожни точици някой по-разбиращ дали може да помогне?Не ми казвайте че трябва да отида да се прегледам защото ще отида но чак след почивните дни защото едва ли някой ще работи до 3 март...

П.П. Болен съм от 3 седмици имам хрипове и носа ми е запушен.

По цялото тяло ли е? Аз имах такива на места преди 3 години някъде..нека да позная: леко запушен нос, чувстваш се отпаднал и си толкова горещ, че мислиш, че имаш температура?!
    Ако е това, нищо ти няма. Просто ще си така около месец най-много...
    О, да ... лежи си, взимай горещи душове и се опитай да заспиваш с много дрехи, за да се изпотяваш хубаво и да ти мине по-бързо
    ...защото само децата са способни на всичко ;>

Мерси много за отговора
    Дано да е само това!Ако някой има друга теория моля нека да сподели.

П.П. На 16 съм и много ме е страх да не е меланом или някакъв друг вид рак на кожата

Град
    София
    Не ти ли е хрумнало за шарка!?
    Don't tell me what I can or can't do !

А, бе.. не е шарка
    Не притеснявай момчето за глупости
    ...защото само децата са способни на всичко ;>

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Не ти ли е хрумнало за шарка!?
    от къде я измисли тая шарка с черни точки.Къпеш ли се редовно? /под редовно се има в предвид повече от 3-пъти седмично/
    Йога и мъдрост

Те не са черни а червени и се къпя всеки ден...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Подкрепям мнението за шарката... Карал/а ли си дребна шарка?

Град
    Варна
    Възможно е да е алергична реакция. Пиеш ли някакво лекарство - антибиотик или нещо друго? А някаква по-особена храна да си ял тия дни?

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Подкрепям мнението за шарката... Карал/а ли си дребна шарка?
    Карал съм едра шарка и се съмнявам да е това...

Цитирай Първоначално написано от BigBrother
    Възможно е да е алергична реакция. Пиеш ли някакво лекарство - антибиотик или нещо друго? А някаква по-особена храна да си ял тия дни?
    Да пих лекарства но странна храна мисля че не съм ял.Мерси за отговорите мен най много ме притесняваше да не е някой вид рак на кожата

Град
    Варна
    Щом си пил някакви лекарства е много вероятно да е алергична или просто странична реакция. Тоя рак на кожата откъде ти хрумна. Първо си много малък за такова нещо, пък и там симптомите са различни. Може и да е реакция на някой нов душ гел или сапун, ако ползваш. До няколко дни би трябвало да ти мине.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Спешно помощ

Цитирай Първоначално написано от anonimen1234
    Здравейте!
    Ще видя дали по-късно ще мога да кача снимки но мисля че няма да си личи...значи имам следния проблем:По цялото тяло ми излязоха едни чержени подкожни точици някой по-разбиращ дали може да помогне?Не ми казвайте че трябва да отида да се прегледам защото ще отида но чак след почивните дни защото едва ли някой ще работи до 3 март...

П.П. Болен съм от 3 седмици имам хрипове и носа ми е запушен.
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

със сигурност "едра шарка" не е, а и много се съмнявам да си боледувал някога от нея

което не пречи в момента да развиваш някое от другите състояния популярни като "шарка" (морбили, скарлатина, рубеола ...etc..)

О, Боже мой
    Виж сега, не ги слушай ... шарка, рак на кожата (това даже май ти си го измисли ) ..
    Никой тук не може да ти каже какво е! Ако е същото като моето, (което беше отдавна) лекарите няма да разберат какво ти има... Току-що питах майка си:
    -Мамо, на мене какво ми имаше когато бях 4 клас...нали се сещаш едни малки подкожни червени точици..имах и малко кашлица и ме болеше главаа....
    -Ами, сетих се..не си ли спомняш...НИКОЙ не разбра какво ти е и после ти мина.
    Айде, ако не ми вярваш отиди на лекар след празниците, разбира се, освен ако не работят сега, и ми кажи каква диагноза са ти поставили

Сърбят ли те?Температура качваш ли? - Ако и на двата въпроса отговора е не,значи изключваме шарката.
    Яйца ял ли си скоро?Колко ако да...Гади ли ти се?
    Алкохол употребяваш ли?Ако си прекалил - при някои хора избива от кожата...

Град
    Варна
    още ли не са минали червените точки?

Цитирай Първоначално написано от Kanela
    Сърбят ли те?Температура качваш ли? - Ако и на двата въпроса отговора е не,значи изключваме шарката.
    Яйца ял ли си скоро?Колко ако да...Гади ли ти се?
    Алкохол употребяваш ли?Ако си прекалил - при някои хора избива от кожата...

Не ме сърбят и вече нямам температура.
    Яйца скоро ядох но бяха 3 и скоро не ми се е гадило освен тази вечер но причината беше че ядох сладко и солено едновременно
    Алкохол употребявам но не много често и не прекалявам,пък и след 14 алкохол не съм близвал

Цитирай Първоначално написано от BigBrother
    още ли не са минали червените точки?
    Ами на някой места изчезнаха но най-обилно имам на стъпалата на краката и сигурно трябва повече време за да се забележи че изчезват...
    Сетих се че скоро пих едни хапчета "Рибено масло" обаче бях спрял и след това отново почнах но те стояха на топло и бяха леко лепкави и изпих само 4 може би е от това...

Град
    Варна
    рибено масло на топло и то станало лепкаво - нещо друго по-глупаво не се ли сети да направиш. може да е от това, но не е сигурно. всеки случай не ми се струва да е хранително натравяне. нещо от изпотяване да е? по стъпалата викаш - нещо чорапи, обувки, трябва все от нещо да е. от яйцата няма да е. от сладко и солено не трябва да ти се гади, нещо друго ще е. как се храниш обикновено? храниш ли се здравословно? ядеш ли много шоколад?

Ми не се храня много здравословно но попринцип съм спрял да ям шоколад...пък и от изпотяване няма да е защото скоро не съм спортувал сериозно(3,4 седмици) защото съм болен и сезона не позволява да се играе футбол скоро пак почвам фитнес и плуване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си