- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спешно помощ
Здравейте!
Ще видя дали по-късно ще мога да кача снимки но мисля че няма да си личи...значи имам следния проблем:По цялото тяло ми излязоха едни чержени подкожни точици някой по-разбиращ дали може да помогне?Не ми казвайте че трябва да отида да се прегледам защото ще отида но чак след почивните дни защото едва ли някой ще работи до 3 март...
П.П. Болен съм от 3 седмици имам хрипове и носа ми е запушен.
По цялото тяло ли е? Аз имах такива на места преди 3 години някъде..нека да позная: леко запушен нос, чувстваш се отпаднал и си толкова горещ, че мислиш, че имаш температура?!
Ако е това, нищо ти няма.Просто ще си така около месец най-много...
О, да ... лежи си, взимай горещи душове и се опитай да заспиваш с много дрехи, за да се изпотяваш хубаво и да ти мине по-бързо![]()
...защото само децата са способни на всичко ;>
Мерси много за отговора![]()
Дано да е само това!Ако някой има друга теория моля нека да сподели.
П.П. На 16 съм и много ме е страх да не е меланом или някакъв друг вид рак на кожата![]()
Не ти ли е хрумнало за шарка!?
Don't tell me what I can or can't do !
А, бе.. не е шарка![]()
Не притеснявай момчето за глупости![]()
...защото само децата са способни на всичко ;>
от къде я измисли тая шарка с черни точки.Къпеш ли се редовно? /под редовно се има в предвид повече от 3-пъти седмично/Първоначално написано от Boyd
Йога и мъдрост
Те не са черни а червени и се къпя всеки ден...
Подкрепям мнението за шарката... Карал/а ли си дребна шарка?
Възможно е да е алергична реакция. Пиеш ли някакво лекарство - антибиотик или нещо друго? А някаква по-особена храна да си ял тия дни?
Карал съм едра шарка и се съмнявам да е това...Първоначално написано от Abigoria
Да пих лекарства но странна храна мисля че не съм ял.Мерси за отговорите мен най много ме притесняваше да не е някой вид рак на кожатаПървоначално написано от BigBrother
![]()
Щом си пил някакви лекарства е много вероятно да е алергична или просто странична реакция. Тоя рак на кожата откъде ти хрумна. Първо си много малък за такова нещо, пък и там симптомите са различни. Може и да е реакция на някой нов душ гел или сапун, ако ползваш. До няколко дни би трябвало да ти мине.
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!Първоначално написано от anonimen1234
със сигурност "едра шарка" не е, а и много се съмнявам да си боледувал някога от нея
което не пречи в момента да развиваш някое от другите състояния популярни като "шарка" (морбили, скарлатина, рубеола ...etc..)
О, Боже мой![]()
Виж сега, не ги слушай ... шарка, рак на кожата(това даже май ти си го измисли
) ..
Никой тук не може да ти каже какво е! Ако е същото като моето, (което беше отдавна) лекарите няма да разберат какво ти има... Току-що питах майка си:
-Мамо, на мене какво ми имаше когато бях 4 клас...нали се сещаш едни малки подкожни червени точици..имах и малко кашлица и ме болеше главаа....
-Ами, сетих се..не си ли спомняш...НИКОЙ не разбра какво ти е и после ти мина.
Айде, ако не ми вярваш отиди на лекар след празниците, разбира се, освен ако не работят сега, и ми кажи каква диагноза са ти поставили![]()
Сърбят ли те?Температура качваш ли? - Ако и на двата въпроса отговора е не,значи изключваме шарката.![]()
Яйца ял ли си скоро?Колко ако да...Гади ли ти се?
Алкохол употребяваш ли?Ако си прекалил - при някои хора избива от кожата...
още ли не са минали червените точки?
Не ме сърбят и вече нямам температура.Първоначално написано от Kanela
Яйца скоро ядох но бяха 3 и скоро не ми се е гадило освен тази вечер но причината беше че ядох сладко и солено едновременно![]()
Алкохол употребявам но не много често и не прекалявам,пък и след 14 алкохол не съм близвал![]()
Ами на някой места изчезнаха но най-обилно имам на стъпалата на краката и сигурно трябва повече време за да се забележи че изчезват...Първоначално написано от BigBrother
Сетих се че скоро пих едни хапчета "Рибено масло" обаче бях спрял и след това отново почнах но те стояха на топло и бяха леко лепкави и изпих само 4 може би е от това...
рибено масло на топло и то станало лепкаво - нещо друго по-глупаво не се ли сети да направиш. може да е от това, но не е сигурно. всеки случай не ми се струва да е хранително натравяне. нещо от изпотяване да е? по стъпалата викаш - нещо чорапи, обувки, трябва все от нещо да е. от яйцата няма да е. от сладко и солено не трябва да ти се гади, нещо друго ще е. как се храниш обикновено? храниш ли се здравословно? ядеш ли много шоколад?
Ми не се храня много здравословно но попринцип съм спрял да ям шоколад...пък и от изпотяване няма да е защото скоро не съм спортувал сериозно(3,4 седмици) защото съм болен и сезона не позволява да се играе футболскоро пак почвам фитнес и плуване
![]()