- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искало ли ви се е... ?
искало ли ви се е ей така от нищото да правите секс с някой, който някак ви вдъхновява само за веднъж... аз лично, понеже редовно си поръчвам онлайн книги, съм се надъхала на доставчика от спиди и всеки път все по силно ми се иска да го дръпна в нас след като ми даде да се подпиша в/у праткатадали е удачно ? пишете ако имате някакви подобни увлечения...
![]()
Еми аз попринцип съм много малка,за да въобще да ми хрумват такива нещо...но това звучи някак си много възбуждащо..абе като по филмите,а вече колко е удачно това е друг въпрос
![]()
To infinity and beyond.
нестава въпрос за задръжки и тем подобни просто малко ме е страх да не вземе да си каже "тая смахната нимфоманка"Първоначално написано от cool_doll
имала съм само 2 момчета до сега и мисля, че мога да си позволя една забежка, само да не се оплаши момчето, че каквото е симпатично ще взема да се почуствам неловко...
![]()
![]()
Ем има една барманка в една дискотека дето много ма радва ама сме само приятели.Иначе ДА бих и дал да се разпише![]()
Искал съм го и съм го правил.Нищо особенно не беше.
ти за презервативи не си ли чувал ?Първоначално написано от tqnko
oh da sly4valo mi se e
na posl izlizane s vipyska na kru4ma ima6e 1 mom4e koeto be6e do6ul prosto kato fr na edin fr ot dr klas i be6e ot dr y4 no.......... kakto i da e nqma6e kak prosto nepoiska da tantsyvame ,bqha na dr masa i leko nemojah da se posblija s negokajete mi kyrva 6tom iskate ama mom4eto si be6e perfect za edna no6t
![]()
Ми не... Ако вземе нещо да стане (я се скъса презерватив, я нещо друго), няма той да ми гледа бебето, няма да плаща аборта и определено няма да ме излекува от венерическата болест...
на това му се вика да си песимист..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
You can't just leave me. . .
еми песимист или реалист..май в този живот ..... е все едно и също хаха![]()
,,Този който не рискува, рискува още повече!''
По темата: Искало ми се е разбира се!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от Rofl4e
Просто тръпката да го направиш с напълно непознат е голяма.Нормално е да ти се иска...хора сме все пак и всичко,което не сме опитвали ни е интересно.
+++++++++ :PПървоначално написано от x3eme
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Някак не ме привлича идеята![]()
![]()
Никога не съм имала такива желания, не знам що ..
Ама при положение, че ти толкова си се наточила на този куриер .. де да знам, имаш ли наистина смелостта да го дръпнеш у вас и да видиш дали ще станат нещата оттам нататък?![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
снимай го тоя доставчик да го видим![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
имам смелост, но ми е чудно как ли ще реагираПървоначално написано от miloto_girl_4e
има ли възможност да откаже...
You can't just leave me. . .
Първоначално написано от Rofl4e
ами има,макар и малка...ама нали знаеш,че мъжете(не момечетата)не се чудят мн ,ако имат такава възможност...единственото,к оето може да се промени е ,накой друг да ти доставя,а ако имаш късмет ще е по-сладък и по-палавПървоначално написано от revennge
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
В живота от всичко трябва да се опита ако питаш мен дръпни го у вас според мен няма да ти откажеОсвен ако не е гей
![]()
Дали да не почна работа в СпидиПървоначално написано от revennge
![]()
4ak s nqpoznat mai ne no imam edin priqtel![]()
![]()
![]()
като го правиш с напълно непознат е просто секс.. без чувства .. по-яко е с някой, който обичаш![]()
The Spark