.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

искало ли ви се е... ?

искало ли ви се е ей така от нищото да правите секс с някой, който някак ви вдъхновява само за веднъж... аз лично, понеже редовно си поръчвам онлайн книги, съм се надъхала на доставчика от спиди и всеки път все по силно ми се иска да го дръпна в нас след като ми даде да се подпиша в/у пратката дали е удачно ? пишете ако имате някакви подобни увлечения...

Мега фен Аватара на Infinity
    Еми аз попринцип съм много малка,за да въобще да ми хрумват такива нещо...но това звучи някак си много възбуждащо..абе като по филмите ,а вече колко е удачно това е друг въпрос
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Еми аз попринцип съм много малка,за да въобще да ми хрумват такива нещо...но това звучи някак си много възбуждащо..абе като по филмите ,а вече колко е удачно това е друг въпрос
    нестава въпрос за задръжки и тем подобни просто малко ме е страх да не вземе да си каже "тая смахната нимфоманка" имала съм само 2 момчета до сега и мисля, че мога да си позволя една забежка, само да не се оплаши момчето, че каквото е симпатично ще взема да се почуствам неловко...

Ем има една барманка в една дискотека дето много ма радва ама сме само приятели.Иначе ДА бих и дал да се разпише

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Искал съм го и съм го правил.Нищо особенно не беше.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    мм не..

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    поредната тъпотия.. току виж си хванал хив
    ти за презервативи не си ли чувал ?

oh da sly4valo mi se e
    na posl izlizane s vipyska na kru4ma ima6e 1 mom4e koeto be6e do6ul prosto kato fr na edin fr ot dr klas i be6e ot dr y4 no.......... kakto i da e nqma6e kak prosto nepoiska da tantsyvame ,bqha na dr masa i leko nemojah da se posblija s nego kajete mi kyrva 6tom iskate ama mom4eto si be6e perfect za edna no6t

Град
    Paradise
    Ми не... Ако вземе нещо да стане (я се скъса презерватив, я нещо друго), няма той да ми гледа бебето, няма да плаща аборта и определено няма да ме излекува от венерическата болест...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ми не... Ако вземе нещо да стане (я се скъса презерватив, я нещо друго), няма той да ми гледа бебето, няма да плаща аборта и определено няма да ме излекува от венерическата болест...
    на това му се вика да си песимист..
    You can't just leave me. . .

еми песимист или реалист..май в този живот ..... е все едно и също хаха
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Супер фен
    Град
    България
    ,,Този който не рискува, рискува още повече!''

По темата: Искало ми се е разбира се!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    мм не..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Просто тръпката да го направиш с напълно непознат е голяма.Нормално е да ти се иска...хора сме все пак и всичко,което не сме опитвали ни е интересно.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Просто тръпката да го направиш с напълно непознат е голяма.Нормално е да ти се иска...хора сме все пак и всичко,което не сме опитвали ни е интересно.
    +++++++++ :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Някак не ме привлича идеята

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога не съм имала такива желания, не знам що ..
    Ама при положение, че ти толкова си се наточила на този куриер .. де да знам, имаш ли наистина смелостта да го дръпнеш у вас и да видиш дали ще станат нещата оттам нататък?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

снимай го тоя доставчик да го видим
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Ама при положение, че ти толкова си се наточила на този куриер .. де да знам, имаш ли наистина смелостта да го дръпнеш у вас и да видиш дали ще станат нещата оттам нататък?
    имам смелост, но ми е чудно как ли ще реагира има ли възможност да откаже...
    You can't just leave me. . .

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    мм не..

Цитирай Първоначално написано от revennge
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    имам смелост, но ми е чудно как ли ще реагира има ли възможност да откаже...
    ами има,макар и малка...ама нали знаеш,че мъжете(не момечетата)не се чудят мн ,ако имат такава възможност...единственото,к оето може да се промени е ,накой друг да ти доставя,а ако имаш късмет ще е по-сладък и по-палав
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Град
    `In Hell`
    В живота от всичко трябва да се опита ако питаш мен дръпни го у вас според мен няма да ти откаже Освен ако не е гей

Град
    pernik

Re: искало ли ви се е... ?

Цитирай Първоначално написано от revennge
    искало ли ви се е ей така от нищото да правите секс с някой, който някак ви вдъхновява само за веднъж... аз лично, понеже редовно си поръчвам онлайн книги, съм се надъхала на доставчика от спиди и всеки път все по силно ми се иска да го дръпна в нас след като ми даде да се подпиша в/у пратката дали е удачно ? пишете ако имате някакви подобни увлечения...
    Дали да не почна работа в Спиди

Голям фен
    4ak s nqpoznat mai ne no imam edin priqtel

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    като го правиш с напълно непознат е просто секс.. без чувства .. по-яко е с някой, който обичаш
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си